• Klasický poctivý e-shop. Nemohu vůbec nic vytknout.

• Dobré ceny
    • Široký sortiment
    • V předvánočním shonu mě poslali rašelinu namísto lignocelu, nicméně pro šneky to taky udělalo službu.

Reakce obchodu Robimaus

Dobrý den, tak to se moc omlouváme. Teď tady dohledáváme kde byla chyba. Pokud nutně potřebujete lignocel dejte vědět a obratem zašleme správný produkt na náš vrub. Robert Javorský

Mám skvělé zkušenosti s tímto obchodem.

• cena
    • výber
    • komunikace

• Rychlé doručení, skvělá komunikace, vše perfektní.

• Rychlé doručení
    • Nic

• Rychlé dodání

ochota,spolehlivost,rychlost- chválím a doporučuji

Vstřícné jednání, velká ochota, max. sspokojenost

S obchodem jsem už několik let velmi spokojená. Výborná komunikace, rychlé dodání.

Není co vytknout.

• Rychlé a vstřícné vyřízení, při brzké objednávce možnost vyzvednout ještě tentýž den.

Reakce obchodu Robimaus

Děkujeme, veškeré zboží je skladem, takže ano zboží je v podstatě možné vyzvednout skoro ihned:-) po objednání..

• Doručení do druhého dne po objednání na domluveném místě, krabice opatřena provazy, které umožňují její snadný transport. K zásilce je poskytnuta zadarmo zajímavá publikace o chovu sklípkanů.

• rychlá reakce na objednávku
    • osobní jednání při zrychleném doručování
    • nemají problém poradit při výběru

Rychlé a bezproblémové nákupy, ve výjimečných případech až překvapivě rychlé dodávky (dopoledne objednáno, shodou náhodných okolností odpoledne dodáno, jinak se lze ve výjimečných případech dohodnout na termínu dodávky). Absolutní spokojenost

• na webu není uváděna doba použitelnosti
    • Velmi mě překvapilo, že produkt Krmivo Testudo Fibre 250g - Agrobs je použitelný už jen měsíc. Expirace uvedena 13.9.2023 Očekávala bych, že na to buď bude výslovně upozorněno, nebo bude takto těsně před expirací s výraznou slevou

Reakce obchodu Robimaus

Dobrý den, omlouváme se za tento problém. Bohužel toto jsme přehlédli. (Se zákazníkem jsme se dohodli jako kompenzaci úhradu poštovného při další zásilce. )

• kvalitní zboží, dobrá cena

Vše OK.

• Rychlost cena

Milý a individuální přístup, jak s doručením, tak s radami, jak terárko zařídit. Děkujeme, agamka je moc spokojená a my taky.

Nakupuji jedině tady, nikde jinde nejsou tak skvělí.