Není co vytknout. Spokojenost.
Děkuji.
Jsme potěšni,spokojenosti našich zákazníku. -
- Velmi ochotný pán výborná komunikace, bohužel jsem to zadrbal já a nestihnul jsem si vyzvednout zboží.
Reakce obchodu RIVERSHOP
Děkuji za hodnocení. M.Čajanek.
- velmi široký sortiment naprosto ojedinělých a krásných věciček
- dobrá komunikace
- bleskurychlé dodání
Intuitivně jsem si vybrala tento obchod - toto byl můj první nákup - a ukázalo se, že jsem udělala moc dobře. Jakmile budu potřebovat cokoliv ze sortimentu Ag, nakoupím si - a to VÝHRADNĚ - v tomto obchodě. Moc děkuji, jsem opravdu velmi spokojena.
Reakce obchodu RIVERSHOP
Děkuji, těší nás vaše spokojenost. Budeme se těšit na další nákoup.
výběr u stolu v počítači...výborná komunikace a domluva s prodejcem
Děkuji.
- rychlý, zboží odpovídá nabídce
Děkuji
Dorucenie super spokojnost akurat som bol nespokojny zemi privesok strieborny po dvoch hodinach scernal , ale jeto pochopitelne kazdy pot reaguje na sperk inak , bohuzial som ho musel vratit ale do ocelovych sperkou pojdem dakujem
Reakce obchodu RIVERSHOP
Už jsem vám na toto reagoval v odpovědi emailem. U každého je reakce na šperky AG jiná.Někdy se může stát a stává se, že pokud je horké počasi a člověk se potí.Reaguje AG na toto černáním. Většinou pak následně stačí povrch vyčistit.Pokud je pot agresivní a poškodi povrch do hloubky. Není možne ho vyčistit běžným způsobem. Toto není vada a důvod k reklamaci.
Vše OK.
Děkuji
- Kvalitní zboží a rychlé dodání.
Nevím o žádné.
Reakce obchodu RIVERSHOP
Děkuji. snažíme se vždy o rychle doručení.Pokud je to možné.
- Rychlost a siroky vyber zbozi
- Spolehlivost
- hezky propracovane sperky nevsedniho typu
- kvalita triček HERRO BUFF
- zatím nic
Jinde jsem koupil triko The Mountain, ale jeho kvalita je hnus. Vrátil jsem je a v Rivershop si objednal již 2x odzkoušenou kvalitu HERRO BUFF.
Reakce obchodu RIVERSHOP
Děkuji. V současné době jsme získli ates o zdravotní nezávadnosti a kvalitě u dětských triček.
- Perfektní zboží
- Dobré ceny
- Velký výběr
- -
Super obchod, náušnice krásné, kvalitní. Doporučuji.
DĚKUJI. M.Čajanek
- Nemožnosť platiť platobnou kartou zo Slovenska. A vysoký poplanatok za vklad na účet vo FIO banke 2,64 eur. Poštovné 4,60 za prevzatie v zásielkovni navýšilo cenu môjho nákupu o 7,24 eur to už je pekná suma
Viac u nich nenakúpim tovar bol v dobrej cene ale 2,64 eur za vklad na účet obchodu pretože sa nedá platiť kartou a 4,60 poštovné pri prevzatí v zásielkovni horor.
Reakce obchodu RIVERSHOP
Nepochopil jsem zcela v čem je problém. Vysvětlil bych tedy můj názor.Vytvořila jste objednávku a vybrala si měnu Eur a platbu převodem na náš účet.Takže jste určitě v zasilkovně už nic neplatila jak tvrdíte. Zboží bylo již uhrazeno a jen jste si jej vyzvedla na pobočce. V rekapitulaci objednávky se vám zobrazila konečná cena za zboží v Eu. Včetně ceny dopravy na zasilkovnu.Pokud se vám toto zdálo jako cena ,,vysoká" mohla jste objednávku v tomto kroku,stornovat. V zálohové faktuře byla přesně tato částka. Dalši poplatky my neúčtujeme ani nemůžeme. Pokud jste si vybrala vklad hotově, tak toto je v každé bance zpoplatněno.Nemohu vědět kolik a ani to nějak ovlivnit. Většinou se úhrada zálohové faktury provádí převodním příkazem.Ale toto je už volba klienta.To že neumožňujeme platbu kartou přes platební bránu je z důvodu složitosti vystavit účtenku EET a vysokých poplatku. Proto nabízíme možnost úhrady převodem na náš učet vedený na Slovensku. Z naši strany nedošlo k navýšení a ani o jeden cent. Nicméně děkuji za vaši reakci a pokud bude vyřešen problém platby přes platební bránu a vystavení účtenky EETv cizí měně / jsme ze zákona ji povinní vystavit ihned po zaplacení zboží/ určitě bude možnost platby kartou v cizí měně umožňena. Na této možnosti pracujeme .
- Vse probělo v pořadku a rychle.
- Bleskové doručení.
- Široký výběr zboží.
- O žádných nevím.
Obchod doporučuji.
Děkuji
- Bol jediný ktorý tento druh tovaru ponukal
- Chaos v učtovnictve
Uhradu som spravil okamžite po obdržaní faktury obchod ju nebol schopný zaučtovať dlhu dobu až po urgencii. Potom bol tovar doručený expresne.Ak by tento tovar ponukal iný obchod určite by som ho v tomto obchode neobjednával!!!!!!
Reakce obchodu RIVERSHOP
Vážený pane. Nikdo není dokonalý a chybovat je lidské. Uvedu vše na pravou míru. Zboží jste neurgoval vy. Ale volal jsem vám já s tím že nebyla uhrazena faktura. Sdělili jste mi že jste ji už uhradil.Omluvil jsem se vám, že platbu dohledáme a zboží ihned odešleme. Naše paní účetní tuto skutečnost o vaši úhradě přehlídla. Nicméně. Zboží jste si objednal 7.5.2017 v 19.38 hod.. Platba byla připsána na náš účet 12.5.Což je pátek. 15.7 v pondělí, jsem vám volal a jak jsem již zmínil ,,urgoval jsem platbu ". 16.5. bylo zboží odesláno. Čili od platby, když nepočítám víkend . Bylo prodlení z naši strany 2 dny. Ano udělali jsem chybu že jsme přehlídli platbu. Za což se vám ještě jednou omlouvám. Pochybení přiznávám. Ovšem. Nesouhlasím s vaším tvrzením ,,dlouhá doba zaúčtování a vaše urgence". Na Slovensko zasíláme,řádově desítky zásilek měsíčne a níkdy nebyl žádný problém. Ctíme a řídíme se zásadou,že zákazník vždy musí být spokojen. Mrzí mne , nás že jste spokojen nebyl. Nemohu v tom nic víc udělat než se vám omluvit. Děkuji
- rychle odpoved na email.
- ziadne
Hladal som specificku vec a nasiel som presne co som hladal.
Urcite doporucujem ak viete co hladate tam to najdete.Reakce obchodu RIVERSHOP
Děkuji, Těší nás spokojení zákazníci.
- kvalitní zboží za rozumnou cenu
- rychlost, vstřícnost
- nevím
Děkuji
- Bezvadná spolupráce. Po upřesnění požadavku, rychle vyhověno a vyřízeno.
Výborné jednání, rychlá dodávka, veškeré požadavky mimo objednávku velmi rychle vyřízeny. Doporučuji všem nákupy v tomto obchodě.
Reakce obchodu RIVERSHOP
Děkujeme za vaše hodnocení.
- Vse probělo v pořadku a rychle.
- O zadnych nevim.
Vrele doporucuji.
Reakce obchodu RIVERSHOP
Děkujeme za vaše hodnocení.
- tovar pre motorkarou
doporucujem nakup aj ostatnim