Hezké, ale nesvítí
Dobrý den.
Dovolím si jen vyjádřit názor. Soška je sama o sobě střízlivě a čistě zhotovena. Pokud by se tam umístilo nějaké světýlko nebo žárovka určitě by to na celkovém dojmu moc nepřidalo. Určitě lze osvětlení řešit dodatečně nějakým externím zdrojem nasvícení. Případně přírodním plemenem / svíčka, lampička /. Jedná se o náboženský motiv a jistě by to tím zísalo nádech atmosféry. -
V obchodě jsem našla zboží, které v nabídce přesně odpovídalo mojí představě. Po počátečních zmatcích, které doprovázely párování objednávky s platbou, vše proběhlo v pořádku. Komunikace s obchodem byla výborná, řešení nastalé situace trochu zdrželo odeslání, ale ve výsledku jsem spokojená. Přívěsek je ještě hezčí než na obrázku a ráda jej nosím. Děkuji.
Reakce obchodu RIVERSHOP
Děkuji . Těší nás vaše spokojenost i přes nějaké problémy. za které se ještě zde omlouváme.
- viz níže
Bylo by nejlepší, prohlédnout si zboží osobně, což v mém případě nebylo možné protože bydlím v Praze.
Reakce obchodu RIVERSHOP
Děkujeme za reakci. Tuto skutečnost nemůžeme nikterak ovlivnit . Kamennou prodejnu a eshop máme v našem městě.
Děkujeme. -
Prsten nekvalitní (neobroušen neočištěn) nedobroušené po stranách u křížů, černá výplň křížů omatlaná pomalu po celém prstenu
Reakce obchodu RIVERSHOP
Dobrý den. Pokud jste se zbožím nespokojený. Nebo má nějaké vady. Máte právo zboží reklamovat či vrátit. Těchto typu prstenů jsme prodali celou řadu. Nikdy nebyla žádná reklamace. Jedná se o částečně ruční výrobu. Může se tedy stát, že není perfektně provedená dokončovací práce. Vzhledem k tomu, že jste nám o této skutečnosti sdělil informaci pouze zde. A fyzicky neuplatnil REKLAMACI, nemohu toto posoudit. Napsal jsem vám email kde jsem vám sdělili to co píši zde. Zašlete nám prsten zpět. Pokud je vaše reklamace oprávněna. Vrátíme vám celou částku. Případně pokud bude možné šperk opravit tak provedeme opravu. Je vaše právo napsat zde vaše vyjádření, recenzi kritiku. My na ni reagujeme. Ovšem není mi jasné proč jste nevyužil výše zmíněného.
V každém případě nás mrzí tento problém. Pokud budete mít zájem ho vyřešit. Určitě ho vyřešíme. k vaši spokojenosti.
15.03.2021 P.S - dovolím si ještě reagovat pro úplnost na vaši reakci. Napsal jsem vám email ohledně reklamace. kde jste mi odpověděl že jste si to vyřešil sám. Což dle mého názoru si protiřečí s vaším negativním hodnocení. Bohužel pokud nemohu posoudit oprávněnost vašeho tvrzení. Nemohu brát ani v potaz oprávněnost vašeho hodnocení. Vždy si zakládáme na spokojenosti našich zákazníku. Zda se mi dosti podivné - že vy nespokojen s výrobkem. Nekontaktujete přímo obchod a neřešíte to přímo. A píšete zde co nelze nikterak z naši strany potvrdit a ani vyvrátit. -
Výborná komunikace a rychle vyřízení objednávky.
Děkuji
- velmi ochotný pán, se vším poradil, vše hned připravil
- pěkný výběr
- Doporučuji
Pohoda
Dík
- vse v poradku adodani ve velmi kradke dobe
Děkujeme
- Super kvalita, a rychlé doručení
Všechno v pořadku
Díky
- Rychlost a perfektní jednání.
Děkujeme.
Díky
- Přišlo to rychlostí blesku !Byla jsem mile překvapená.
Reakce obchodu RIVERSHOP
Snažíme se aby byl zákazník spokojen a těší nás vaše reakce. Děkujeme.
- Možnost parkovania
- Kamenná predajňa
Děkujeme
- V zásadě vše ok. Co bylo uvedeno jako skladové, na skladě bylo a zasláno obratem
Děkujeme.
- Perfektná komunikácia, expresné dodanie.
Reakce obchodu RIVERSHOP
Těší nás vaše kladné hodnocení. Díky
Rychlé dodání zboží a vždy výrobek odpovídal nafocené nabídce.
- přehledná nabídka
- rychlost vyřízení objednávky
- vcelku slušný sortiment
Děkuji
- rychlé dodání, spokojenost se zbožím
Reakce obchodu RIVERSHOP
Děkuji. Těší nás Vaše spokojenost.