- Dobrá komunikace s obchodem.
- Veci vystavené pak nemeli.
Objednal jsem dvoje boty. Na jedny mi suse zrusili objednavku. Divny e-shop. Nedoporucuji.
- Bohužel nic
- Psal jsem, jestli mají : v textu jsem zadal název bundy, tip bindy, velikost, barvu, podrobnost. Odpověděli, že nechápou můj dotaz. Napsal jsem ho opět s větou, že netuším, jak ho napsat jinak. Odp..zněla, že potřebují číslo produktu ( jsem si jist, že jako dobrý obchodník si to najde podle názvu produktu) Když jsem šel na jejích str.tak nic. Obratem jsem psal, že tam zboží není, žádné... a za dva dny zněla odp že se stránky opravují. I díky recenzím z jiných zdrojů, ne zde, tam určo bundu za 5000,- kupovat nebudu :-)
Co dodat??
- Objednány tři kabelky, dvě z nich byly ve "slevě". Napsali e-mail, že 2 z nich jsou vyprodány (na stránkách stále dostupné ačkoliv tentokrát bez slevy), třetí, že posílají. Dala jsem příplatek za expresní doručení, mělo to přijít do Vánoc. Nestalo se tak, a ani nyní po Vánocích. Na e-mail nikdo nereaguje.
- Na ty stránky monaliza.cz, to same sk, jsem narazila taky, stejní majitelé, stejné věci...
Nespolehlivý obchod
Vše proběhlo v pořádku, zboží za dobrou cenu a v dobre kvalitě.
- Naprostá spokojenost se zbožím i s délkou dodání. Doporučuji
Doporučuji, naprostá spokojenost
- Zboží je nepravé
Reakce obchodu RitaVita.cz
Dobry den,
dovolime si nesuhlasit.V pripade, ze mate dojem ohladom neoriginalneho tovaru, tak ho mozete vratit do 14 dni bez udania dovodu.
Mate moznost dat skontrolovat tovar kompetentnemu uradu, ktory Vam vyda osvedcenie o pravosti resp. nepravosti.
Kludne tak mozete urobit, nakolko predavame vyhradne 100% originaly. -
- NIC
- Jak píší ostatní, po dvou nebo třech dnech přišlo storno objednávky, že zboží není. Přitom na e-shopu bylo skladem.
Nic
- Moje první zkušenost, dodání před termínem i když je před Vánoci
- Doporučuji všem
- Zboží není kam vrátit,tel na slovensko no proste na h.....
no coment
Reakce obchodu RitaVita.cz
Dobry den,
ako myslite, ze tovar nieje kam vratit ?
Na stranke mame na 4 miestach viditelne zobrazenu adresu, kde treba zaslat tovar v pripade nespokojnosti s velkostou, kvalitou alebo cimkolvek dalsim.
Adresu pre vratenie tovaru najdete uplne dole v paticke v sekciach :
Vse o nakupu
Obchodni Podminky
Vymena a vraceni zbozi
Kontakt -
Dnes 12.12.2017 je to už patnáctý den od objednání a zboží stále nemám.
Nabízí zboží které nemají skladem, objednávku zruší a zboží je stále na stránkách obchodu uvedeno skladem.
- jak psali ostatní, zboží jsem objednal, za dva dny obchod objednávku zrušil pro nedostupnost zboží.
- cena zboží byla výrazně pod ostatními nabídkami
- nespolehlivý obchod
- Podvodníci
- Ceny po slevě jsou původní ceny, pouze přepálí původní cenu.
- Zboží nedorazilo
- Spokojenost
všechno tak jak bylo psáno do 10 dnů a přesně co bylo objednáno.
Vynikající, cena a rychlost.
- Nevím, zboží nedorazilo, ani žádná zpráva
- Nevím, zboží nedorazilo
- malá nabídka požadované značky, přestože zboží uváděli jako dostupné, po týdnu objednávku zrušili, doporučuji pro značku Seidensticker jiné e-shopy