• Super komunikace,vstřícnost prostě skvělé

Milý Lukáši,

děkujeme za Vaši úžasnou recenzi! Jsme opravdu rádi, že jste ocenil náš přístup a že vše proběhlo hladce. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou.

Pokud byste měl kdykoliv jakékoliv otázky nebo návrh pro zlepšení, neváhejte nás kontaktovat telefonicky na +420 730 516 782 (WhatsApp) nebo e-mailem na [email protected].

Rychlé dodání

Milý Jirko,

moc děkujeme za Vaši recenzi a za to, že jste si našel čas ji napsat! Rychlost dodání je pro nás klíčová a jsme rádi, že jste spokojený. Vaše důvěra a podpora nás motivují dál vylepšovat naše služby.

• Komunikace
    • Rychlost

Super přístup od pána na telefonu, je vidět, že ho práce baví. :)

Milý Martine,

děkujeme za Vaši fantastickou recenzi a za to, že jste si udělal čas podělit se o svou zkušenost! Moc nás těší, že jste ocenil náš přístup i komunikaci. Naše práce nás opravdu baví, a je skvělé vidět, že to zákazníci jako Vy vnímají.

Pokud byste měl kdykoliv jakékoliv otázky nebo potřeboval pomoci, neváhejte se na nás obrátit na +420 730 516 782 (WhatsApp) nebo na e-mailu [email protected].

Dušan

• Keďže robím veci, kde je po 3D tlači tmelenie a kompletné prefarbenie povrchu, priebehové filamenty ako lacnejšia varianta sú vhodnejšie (nezáleží na farbe, skôr na cene). No a tu sú priebehové filamenty skladom, čiže veľká výhoda.

Milý Andrej,

ďakujeme za Vašu recenziu a za to, že ste sa podelili o svoju skúsenosť s nákupom u nás! Skutočne si vážime, že ste si vybrali práve nás pre svoje projekty.

Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky, alebo budete potrebovať pomoc, neváhajte nás kontaktovať na +420730516782 (WhatsApp) alebo e-mailom na [email protected]. Sme tu vždy pre Vás!

Dušan

• Už nakupujem pravidelne. Lebo dôverne vedia čo predávajú. Neponúkajú len prečítaný opis tovaru, ale poznajú konkrétne vlastnosti, použitie, riziká. Na čo nevystačia sami majú spolupracujúcich odborníkov. To sa v prípade potreby hodí. Navštívil som kvôli nákupu zopár krát sklad/predajňu a len filamentov sú tam skladom tony. Podľa zmien v naukladaných tovaroch a škatuliach je tu výrazný pohyb položiek, čiže obchod "je živý". Obchod organizuje tématické školenia. Na niektorých som bol a je fajn ak sa stretnú viacerí spotrebitelia, niečo sa naučia a vzájomne si vymenia skúsenosti. Toto sa len tak nevidí.

Nevýhody zatiaľ nepoznám, len fomulácie komunikačných textov sú neformálne, pripomínajú slang mládeže, ktorá sa vzájomne pozná. To možno najprv prekvapí, ale dá sa na to zvyknúť a pripomenulo mi to komunikáciu s jednou bankou, ktorá má podobný štýl. Asi je to taký súčasný trend.

Milý Andreji,

děkujeme za skvělou recenzi a za důvěru, kterou nám pravidelně dáváte! Jsme rádi, že oceňujete naši odbornost, bohaté skladové zásoby a možnost setkávat se na našich školeních. Věříme, že komunikace může být přátelská a příjemná, a jsme rádi, že to vnímáte pozitivně.

Kdybyste měl v budoucnu jakékoliv otázky, jsme tu pro Vás na +420 730 516 782 (WhatsApp) nebo na e-mailu [email protected].

• Rychlost doruceni
    • Příjemná komunikace
    • Trochu vyšší ceny ve srovnání s jinými eshopy

Milý Bohumíre,

děkujeme za Vaši recenzi a za to, že jste se podělil o svou zkušenost s nákupem u nás! Jsme opravdu rádi, že jste byl spokojený.

Pokud budete mít kdykoliv další dotazy nebo budete potřebovat naši pomoc, neváhejte nás kontaktovat na +420730516782 (WhatsApp) nebo na e-mailu [email protected]. Jsme tu vždy pro Vás!

Dušan

• Tento obchod mohu jedině doporučit. Obrovská ochota se vším poradit i pro začátečníky jako jsem já. Skvělá a blesková komunikace. Rychlé dodání. Více takových :-) Děkuji moc za vše.

Milá Michaelo,

děkujeme za úžasnou recenzi a za to, že jste se s námi podělila o svou zkušenost! Moc nás těší, že jsme Vám mohli pomoci.

Pokud byste měla v budoucnu jakékoliv otázky nebo potřebovala další radu, jsme Vám k dispozici na +420730516782 (WhatsApp) nebo na e-mailu [email protected].

• Veľmi rýchle dodanie.
    • Vynikajúca komunikácia obchodu.
    • Darček potešil manželku.
    • Nemám čo vytknúť.

Dobrú komunikácia, bola pretkaná vtipnými komentármi zo strany obchodu. Rýchlosť dodania tovaru potešila mňa a pribalený darček moju polovičku. Ďakujem a nákup u tohto predajcu odporúčam.

Milý Martine,

děkujeme za skvělou recenzi! Jsme moc rádi, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti a že dárek potěšil i Vaši polovičku – pozdravujte ji od nás! :)

Pokud budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat na +420730516782 (WhatsApp) nebo e-mailem na [email protected].

Dušan

Absolutní spokojenost Bambulky x1c. Jen co jsem objednal, okamžitě zboží ještě v ten den odeslali. Přišlo jak emailem, tak sms zprávou. PPL nasledně hned doručilo bez čekaní. Určitě v bližší době doobjednám ňaké filamenty.

Milý Martine,

mnohokrát děkujeme za skvělé hodnocení.
    Jsme rádi, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti. Budeme se těšit na další spolupráci.

V případě jakýchkoli dotazů nebo návrhu pro zlepšení, nás neváhejte kontaktovat telefonicky na +420730516782 (WhatsApp) nebo e-mailem na [email protected].

Dušan

• Rychlé a bezproblémové dodání.

Milý Davide,

• Rychlost

Dušan

okamžitá reakce na objednávku, telefonicky ověřeno a potvrzeno, výroba začala ještě tentýž den

Milý Karle,

děkujeme za milou recenzi a skvělé hodnocení. Jsme rádi, že všechno proběhlo k Vaší spokojenosti.

Dušan

• najlepší obchod v akom som kedy nakupoval.

Milý Marek,

ďakujeme za super hodnotenie a peckovú recenziu. Sme radi, že sa Vám u nás páči.
    Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu a spätnú väzbu k produktom a službám.

V prípade akýchkoľvek otázok alebo návrhu na zlepšenie, nás neváhajte kontaktovať telefonicky na +420730516782 (WhatsApp) alebo e-mailom na [email protected].

• Rychlé jednání
    • Rychlé dodání
    • Špickové poradenství

Byla jsem velmi spokojená. Po mém dotazu na email firmy ohledně tiskárny, do 5 -ti minut telefonát s velkou ochotou mi pán poradil, nabídl možnosti a vše vysvětlil. Jeho přístup byl skvělý. Jednání otevřené a vstřícné. Ihned po zaplacení, zboží odesláno ( cca 11.30h. ) Na druhý den v 9 h. dorazilo. Pecka. S jakýmkoliv dotazem přišla blesková odpověď. Takové jednání jsem zažila poprvé. Mockrát děkuji za vše. Synek se na pana Richvalského obrátil, co by nezkušený s prosbou o pomoc v soukromém čase ( omluva ) Se synkem se zkontaktoval a vše mu vysvětlil. Tisíceré díky Vám ☺️. Takové jednání ze strany firmy se dnes už málo vidí..... Proto vřele doporučuji. Běžte do toho

Milá Marti,

děkujeme za skvělé hodnocení a peckovou recenzi. Jsme rádi, že všechno proběhlo k Vaší spokojenosti.

Dobrá komunikace

Milý Zbyňku,

Dušan

• Osobní a profesionální přístup kvalitního týmu.

Milý Vojtěchu,

děkujeme za peckovou recenzi a skvělé hodnocení. Jsme rádi, že všechno proběhlo k Vaší spokojenosti.

Naprosto bezproblémový eshop.

Reakce obchodu RICHVALSKY MANUFACTURING

mnohokrát děkujeme za skvělé hodnocení.

Dušan

• skvělá a přímá komunikace
    • rychlé dodání i přesto, že produkt nebyl v čase objednávky na skladě
    • na eshopu byla chyba, která mi trochu způsobila zmatek v objednávce, ale už je to napraveno. V případě nejistoty s nějakým produktem doporučuju prodejce kontaktovat - reaguji rychle a velmi ochotně!

Milá Baška,

děkujeme za recenzi a skvělé hodnocení.

Jsme rádi za vaši zpětnou vazbu a upozornění na chybu, kterou se nám díky vám podařilo opravit.

• Velmi rychle dodani
    • Mila pani na telefonu

Dobrý den Nikol,

děkujeme za vaše hodnocení, mile nás potěšilo :)
    Budeme se těšit na další spolupráci.

Alča

Rychl9st vybavenia

Milý Domicián,

ďakujeme za super recenziu a skvelé hodnotenie. Sme radi, že si bol s nákupom spokojný.
    Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu a spätnú väzbu k produktom a službám.