objednane zbozi, ktere melo byt skladem, ani po tydnu nedorazilo
    velmi spatna komunikace s prodejcem

• Místo doručení domů, mám zásilku uloženou v balikovně 23 km od bydliště.Když jsem kvůli tomu volala do obchodu, bylo mi sděleno, že mi zavolaji, ale už se tak nestalo.

Nespolehlivý obchod

14.8. 2024 objednáno.Po týdnu 22.8.2024 jsem objednávku urgoval. Přišla mi odpověď, že zboží již bylo odesláno. Teprve následující den po urgenci mi přišla zpráva od Balíkovny, že převzali zboží. Takže telefon jsem dostal po deseti dnech od zaplacení, místo 2-3 dnů.

• Zboží odeslali brzy
    • Zboží nebylo funkční
    • Odstoupení od smlouvy trvalo déle než měsíc. Člověk se musel připomínat

Komunikace byla jednostranná. Oceňuji, že majitel obchodu telefon zvedal a nakonec s prodlevou splnil na čem jsme se domluvili

• Zboží ani po týdnu nedorazilo a pravděpodobně ani nebylo expedováno.

• Obchod je bez problémů, rychlé jednání, dobrá cena, seriózní komunikace. Ale vše zásadně kazí doprava...
    • Strašná doprava! Je jen jedna možnost - balík do ruky - přes Českou poštu. Doručeno až po 4 dnech a nikoli do ruky, ale musel jsem na poštu. To vše až po té, co jsem 2 dny intenzivně balíček hledal a urgoval. Musel jsem osobně zajít i na depo ČP... Bohužel u pošty je taková zkušenost spíše standard... Prosím, změňte si partnera na doručování, pomůžete zákazníkům i sobě!!!

Obchod je OK, ale díky špatnému dopravci padá nespokojenost zákazníků na obchod.

• možná mají dobré ceny

Týden po zaslání objednávky číslo 33736 kdy mi bylo napsáno že se vyřizuje
    se nic neděje. Nikdo se mnou nekomunikuje. Nepřišla faktura, nic.

• Nulová komunikace ze strany eshopu

Po přečtení recenzí jsem objednavku zrušila. Dosud mi ze strany eshopu nepřišla žádná odpověď.

Objednala jsem si mobil který byl skladem a hned přes účet zaplatila(aby byl bez poštovného).Když ještě 4 den žádné info o odeslaní,tak jsem tam zavolala.Prý museli moji barvu objednat a přijde zítra a hned pošlou.Nic neposlali.Měl to být dárek k narozeninám,oslavenec byl zklamaný,že dostal jen poukaz na mobil.

• ani po týdnu nedošel telefon, který byl inzerován, že je skladem

• Část zboží, konkrétně jeden z mobilních telefonů mi byl doručený s instalovanými polskými aplikacemi a předvolbami. Po vrácení a žádání nápravy jsem se nového telefonu již nedočkal. Po výmluvách na poštu jsem po dvou měsících zažádal o navrácení peněz, tak uvidíme...

• Nevím

Došlo potvrzení objednávky. Pak se nikdo neozval. Nic nedorazilo.

Po pozadavku na fakturu s rozpisem DPH obchod objednavku zrusil jako nedorucitelnou, pritom dale inzeruje jako zbozi skladem a jeste zlevnil...

• Jiná barva

Zboží bylo inzerováno jako skladem, ale bylo nedostupné

• Nic
    • Absolutně žádná komunikace i přes urgence

• Po první potvrzovacím emailu, kde bylo psáno, že v dalším emailu dojdou informace k provedení platby, se již vůbec nikdo neozval.

Obchod se mnou nijak nekomunikuje, jediné, co přišlo, bylo potvrzení objednávky a pak už nic, ani odpověď na email.

• Nulová komunikace, zboží skladem ani za týden zatím nedorazilo, zaplaceno dopředu..

• Objednal jsem si mobil SKLADEM a když už třetí den nepřišlo žádné avízo o doručení, tak jsem po telefonátu zjistil, že to neměli skladem a dostal by to zboží asi až za týden. Koupil jsem jinde.