Obchod byl blokován z důvodu nízkého procentuálního hodnocení

Přihlásit se a přidat recenzi

the customer center does not respond to messages,
    the goods have been paid for, but there is no information about delivery, no confirmation of receipt of money transfer

• Mizerná kvalita
    • Faktúra nemá správne parametre

Celé zle, chlapik dvihol telefón a bol arogantný

Nav komunikācijas ar klientu pēc pasūtijuma veikšanas. Pasūtijums veikts, apmaksāts, bet informācijas par tā gaitu nav!

No response, delivery time too long, no order udpate, maybe a scam ?

Týden čekám na zboží. Vezou to z Afriky asi(

za tovar v hodnote vyše110.-E som zaplatila online kartou . po 7 dňoch žiadna odpoved. telefon nedvíhajú, na meily neodpisujú. skutočne ,ak si objednáte , tak len na dobierku!!

Ak tovar nedorazí, prípadne mi nebudú vrátené peniaze budem podávať trestné oznámenie. Budem tu informovať aby sa prípadne aj ostatní poškodení vedeli pripojiť.

• Nekomunikuju...
    • Seru na to obchod na picu...

Zboží mi nedorazilo. už je to 9 dní a nemám žádnou zprávu ani o expedici zboží. Na kontaktní telefon uvedený na webových stránkách se nelze dovolat, je vypnutý. Celý obchod na mě působí velice podvodně.

I ordered my 1x Full-zip midlayer hoodie Snickers
    FlexiWork Active Comfort 8405, orange and still havent got any mail for shiping

• žiadna
    • žiadna komunikácia... niekoľko krát som sa snažil dovolať a požiadať o zmenu, no žiaľ bez úspechu
    • rýchlejšie by sa komunikovalo holubmi...

Sice jsem musel čekat delší dobu na vyřízení a poslání balíku, takže jsem chtěl napsat horší hodnocení. Ale když mě balík konečně přišel tak v něm bylo 2x tolik zboží než jsem si objednal, takže jsem velmi spokojen.