the customer center does not respond to messages,
the goods have been paid for, but there is no information about delivery, no confirmation of receipt of money transfer -
- Mizerná kvalita
- Faktúra nemá správne parametre
Celé zle, chlapik dvihol telefón a bol arogantný
Nav komunikācijas ar klientu pēc pasūtijuma veikšanas. Pasūtijums veikts, apmaksāts, bet informācijas par tā gaitu nav!
No response, delivery time too long, no order udpate, maybe a scam ?
Týden čekám na zboží. Vezou to z Afriky asi(
- za tovar v hodnote vyše110.-E som zaplatila online kartou . po 7 dňoch žiadna odpoved. telefon nedvíhajú, na meily neodpisujú. skutočne ,ak si objednáte , tak len na dobierku!!
Ak tovar nedorazí, prípadne mi nebudú vrátené peniaze budem podávať trestné oznámenie. Budem tu informovať aby sa prípadne aj ostatní poškodení vedeli pripojiť.
- Nekomunikuju...
- Seru na to obchod na picu...
Zboží mi nedorazilo. už je to 9 dní a nemám žádnou zprávu ani o expedici zboží. Na kontaktní telefon uvedený na webových stránkách se nelze dovolat, je vypnutý. Celý obchod na mě působí velice podvodně.
I ordered my 1x Full-zip midlayer hoodie Snickers
FlexiWork Active Comfort 8405, orange and still havent got any mail for shiping -
- žiadna
- žiadna komunikácia... niekoľko krát som sa snažil dovolať a požiadať o zmenu, no žiaľ bez úspechu
- rýchlejšie by sa komunikovalo holubmi...
Sice jsem musel čekat delší dobu na vyřízení a poslání balíku, takže jsem chtěl napsat horší hodnocení. Ale když mě balík konečně přišel tak v něm bylo 2x tolik zboží než jsem si objednal, takže jsem velmi spokojen.