• Rychlé doručení, zabaleno pečlivě, kvalitní zboží bez chemických látek.

Reakce obchodu Renovality

Moc děkujeme za zpětnou vazbu.

Obchod na 1*,jsem velice spokojena

Jsem nadšená a věrná zákaznoce. Produkty miluji od Renovality

Reakce obchodu Renovality

Moc děkujeme za vaši věrnost, vážíme si toho!

Za Renovality, Domča

• skvele damy na chatu, v balirne i vseude jinde, kde clovek komunikuje :)

Reakce obchodu Renovality

Děkujeme moc za milá slova!

• rychlé vyřízení objednávky

Za Renovality, Domča

• rychlé jednání ,vždy max.spokojenost, doporučuji

Reakce obchodu Renovality

To nás těší, moc děkujeme.

Za Renovality, Domča

• Super nabídka přírodní kosmetiky, čerstvě pražené kávy, přírodních eko-čistících přípravků a dalšího skvělého zboží
    • Bez hyaluronového séra z nabídky přírodní kosmetiky si už neumím představit svůj začátek dne, mám už asi tisící balení
    • Často jsou neodolatelné akce na víkend- např. zboží bez DPH nebo hyaluronové serum k nákupu zdarma.
    • Žádnou jsem nezaznamenala

Reakce obchodu Renovality

Moc si toho vážíme! Děkujeme za krásnou recenzi.

• Skvela prirodni kosmetika
    • Vyborna snasenlivost s pleti
    • Hyaluronové sérum s vitamínem C a B3 - jeden z nejlepsich vyrobku na plet, ktery jsem vyzkousela ! Hodne pratelsky k pleti ( a to ji mam hodne citlivou a jeste k tomu kombinovanou)
    • Zelezo pro zeny (Fe), Probiotika, Preslicka - doplnky stravy
    • Vse je vzdy peclive a s laskou zabalene a rychle dorucene :)
    • Moc dobre ceny, na to ze se jedna o prirodni kosmetiku
    • Slevy
    • Darecky

Skvely obchod! Koupila jsem jeden jejich kosmeticky produkt, jeste kdysiva na strankach jineho obchodu, ale byl tak vyborny, ze jsem vyhledala primo stranku vyrobce, abych se sla podivat jake produkty jeste maji. Od te doby nakupuji u nich moc rada. Zkousim dalsi vyrobky a jsem spokojena. Az na jeden vyrobek, ktery mi moc nesedl, maji super sortiment. Je to inovativni CESKA firma, ktera nabizi nejen kosmetickou radu, ale i doplnky stravy(ktere mi obsvlast sedi). Vyzkousela jsem od nich Fe (zelezo pro zeny), do te doby mi od zadneho vyrobce nesedelo a zpusobovalo zdravotni komplikace. FE od Renovality ulohu zvladl na jednicku a kupuji uz jen od nich. Take jsem vyzkousela probiotika, a muzu rict, ze opravdu funguji dobre. Vse je vzdy peclive a s laskou zabalene a rychle dorucene :)
    Nekdy take dostanete necekany darecek, ktery ani nemel byt soucasti avizovane zasilky. O Vanocich jsem dostala kavicku od Renovality, a ted Hyaluronove serum, za coz moc dekuji, urcite potesil :-)

Na polickach prevladaji vyrobky od Renovality, tak zkratka neni co dodat. Jsem spokojena a budu se rada vracet.

Renovality - dekuji, ze delate prirodni poctivou kosmetiku, a doufam, ze se budete i nadale rozvijet a preji vam hodne uspechu!

Reakce obchodu Renovality

Mockrát děkujeme za krásná slova, udělalo nám to obrovskou radost. Jako poděkování posíláme dárek.

Za Renovality, Domča

Výborná komunikace s obchodem, trošku delší dodací lhůta,ale po žádosti že bych si výrobky vzala ráda na dovolenou okamžitá odpověď a doručení

Reakce obchodu Renovality

Moc děkujeme! Ano, při akcích je expedice delší než obvykle, ale pokud se na objednávku spěchá, uděláme vše pro to, aby byla doručena včas.

Za Renovality, Domča

• Stále nové a nové super výrobky

Za Renovality, Domča

• vynikající komunikace, rychlost dodání

Reakce obchodu Renovality

Moc děkujeme za zpětnou vazbu.

Za Renovality, Domča

Nakupuji pravidelně. když mi sortiment dojde a pokaždé zkusím něco nového. Jsem maximálně spokojená, doporučuji běžně svým přátelům .

Děkujeme za vaši přízeň!

• rychlé dodání
    • skvělé výrobky

Reakce obchodu Renovality

Moc děkujeme za hodnocení.

Za Renovality, Domča

Perfektní servis jako vždy. A o zboží ani nemluvím, jinak bych zde neobjednávala. Milujeme Vaši kávu celá rodina! BRASIL SANTOS NY2 scr. 17/18 Fine Cup a také PREMIUM BLEND a nesmím opomenout Coffee On Fire Renovality classic blend. Všechny tři jsou TOP. Naprosto skvělá, lahodná, voňavá káva, bez kyselosti s krémovou pěnou. Používáme na espresso, lungo, capuccino, latté, ale i ledovou kávu, všechny perfektní kávy.
    A musela jsem vyzkoušet i tu Vaši žhavou novinku - Kombucha Real Bubble Berry Mix + Grapefruit. To jakože jak jste dokázali? Pecka! Mám ráda kobmuchu domácí, ale ta práce s tím... Zkoušela jsem i pár značek co se výrobou kombuchy zabývají, ale mě to nechutná. A toto? Obě příchutě velmi příjemné chuti, jen zamíchám, přihodím pár kostek ledu a mám osvěžující a zdravý drink. Toto se opravdu povedlo! A pije to i můj 5-ti letý syn.

Reakce obchodu Renovality

Moc děkujeme za váš čas a tak obsáhlou recenzi, velice si toho vážíme!

Za Renovality, Domča

Již několikátá objednávka a vždy v pořádku

• kvalita

Za Renovality, Domča

• rychlé dodání, skvělá komunikace obchodu
    • nemá

Rychlé dodání, výborná komunikace obchodu , v neposlední řadě skutečně výborné výrobky.

Reakce obchodu Renovality

Moc děkujeme za zpětnou vazbu!

Za Renovality, Domča

Spousta užitečných a voňavých radostí

Reakce obchodu Renovality

Moc děkujeme za krásná slova.

Za Renovality, Domča

• pravidelně objednávám a vše vždy naprosto v pořádku

Chválím za akce typu něco navíc!

Reakce obchodu Renovality

Mockrát děkujeme za chválu!

Rychlé odeslání, kvalitní produkty