Přihlásit se a přidat recenzi

Tak vstřícný přístup jsem ještě nezažil :) Super a děkuji.

Tam kde velké eshopy zklamaly, zde jsem byla velmi mile překvapena. Okamžité reakce, perfektní komunikace, rychlé dodání, dobré ceny (i když produkt, který jsem si vybrala byl dražší než jinde). Prostě bez výhrad.

• Obchod si zaslouží víc, než těch pár recenzí
    • O žádné nevím a pokud, tak je to maličkost.

Nejsem zvyklá nakupovat v neznámých e-shopech, tady mě však něco přitáhlo a rozhodně nelituji. Zcela jistě vím, kde se obrátím příště. Prodavač mě mile překvapil a navíc jsem dostala dárek.

Majitel (asi) sám o sobě ihned po objednávce volal a díky němu jsem vlastně koupil správně, bez nutnosti zboží vracet. Boty přes e-shop jsem pořizoval poprvé.

• 100 %

Výborná spolupráca s majiteľom obchodu, veľmi ochotný, ústretový a pohotový, skvelé ceny. Topánky mi prišli na Slovensko do troch dní. Môžem len odporúčať.

• Informace o produktech
    • Vynikající přátelská komunikace

Tento obchod 100% doporučuji!!!. I přes dnešní složitou dobu s koronavirem, se snaží majitel obchodu pracovat 100%. Díky a držím palce v této složité době....

Reakce obchodu REJSENDE

Ahoj Honzo ツ děkuji, děkuji a děkuji. Je pravda, že to není nejjednodušší, o to víc si toho cením. Mějte se fajn a zase snad někdy ツ

• Nadstandardní servis majitele E-shopu
    • Skvělá domluva
    • Příznivé ceny

Více takových obchodníků všem přeji!

Reakce obchodu REJSENDE

Ahoj Štěpánko ツ kdybyste tušila jak krásně se to čte :) Kdyby cokoli, víte kam se obrátit (snad). Děkuji za krásnou recenzi a mějte se fajnově :)

Výborná komunikace. Doporučuji

Reakce obchodu REJSENDE

Ahoj Mirko ツ Já Vám děkuji a budu velmi rád pokud se vrátíte...třeba...někdy :) Ještě jednou díky a mějte se fajn.

Pan se kterym jsem jednala, predpokladam majitel firmy, byl velice ochotny.

Reakce obchodu REJSENDE

Ahoj Mílo ツ Velmi Vám děkuji za pochvalu. Poprosím ještě o zpětnou informaci, zda jste s mým doporučením spokojená. Ještě jednou děkuji a mějte se fajnově.

• Velmi ochotný pán, vše doručeno v co nejkratším termínu, dobře poradil. Rozhodně doporučuji.

S nákupem jsem velmi spokojen, pan vše vyřešil rychle a zboží je bezvadné. Doporučuji.

Reakce obchodu REJSENDE

Ahoj Stando ツ A to jsem neudělal skoro nic neobvyklého ツ Pokud si za čas vzpomenete tak wwwofky máte otevřené ツ Děkuji ještě jednou a mějte se fajn.

• Vstřícnost, ochota, pan majitel velmi rychle reaguje

Mohu jen doporučit - příznivé ceny, vstřícné, pružné a slušné jednání, rychlost při dodání.

Reakce obchodu REJSENDE

Ahoj RJ ツ vím asi o koho jde, ale ponechám RJ ツ děkuji za recenzi a Vás velmi rád opět přivítám. Mějte se fajnově.

• Majitel ochotný, řeší hbitě případné trable.

Reakce obchodu REJSENDE

Ahoj Zdeňku ツ blesk je sice o trošku rychlejší, ale dělám co můžu. Děkuji za pochvalu a mějte se fajnově. Budu rád, když si za nějaký čas vzpomenete ツ

• Rychlost reakce na dotaz

Super rychlé jednání a komunikace.

Reakce obchodu REJSENDE

Ahoj Pablo ツ Děkujeme za pochvalu a budeme rádi pokud opět zabloudíte. Mějte se fajnově.

Velmi příjemná komunikace s obchodem.

Reakce obchodu REJSENDE

Ahoj Michale ツ velmi děkujeme a mějte se báječně.

• Přehlednost, filtrace, kvalitní nabídka

Omezená možnost výběru dopravy, ale vyhovující

Reakce obchodu REJSENDE

Ahoj Milane ツ Děkujeme za připomínku. Na dopravě neustále pracujeme, bohužel co si neuděláme sami, není ono...Snad se nám to podaří vyšperkovat. Mějte se fajn.

• Netradiční orientace v eshopu

Nevím o ničem

Reakce obchodu REJSENDE

Ahoj Leny ツ Vždy se něco najde, ale velmi děkujeme za pochvalu. Mějte se fajn.

• Široký výběr
    • Rychlá reakce
    • Super zákaznický servis

Bezproblémová domluva, objednávka dorazila rychle a bez problémů. Příště nakoupím znovu

Reakce obchodu REJSENDE

Ahoj Vesly ツ Děkujeme za podporu a pokud se vrátíte budeme jen rádi. Mějte se fajnově.

• Chlapík, který mi pomáhal s výběrem ...fantazie
    • Doručení zboží bylo rychlejší než je uvedeno na stránkách. Doporučuji.

Ahoj Jirko ツ Díky za pochvalu a mějte se fajn. Martin

• Perfektní komunikace a vstřícnost.

Honzo, děkujeme ツ