- Rychlé vyřízení. Děkuji.
Výhoda.
V pořádku
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme za objednávku a recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Pokud máte jakékoli návrhy na zlepšení nebo další zpětnou vazbu, rádi si je vyslechneme. Přejeme hezký den a těšíme se na Vaši další návštěvu.
- Výborný obchod.
Rychlé doručení ji
Vážená paní Aleno,
děkujeme za objednávku a pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste byla s doručením objednávky spokojena. Přejeme Vám hezký den a budeme se těšit na další objednávku.
Vše super
Rychlé vyřízení objednávky, dodání do zásilkovny, platba kartou na místě.
Vážená paní Aleno,
děkujeme Vám za Vaši objednávku a milou recenzi. Jsme rádi, že jste byla s našimi službami po všech stránkách spokojena. Spokojenost zákazníků je pro nás prioritou. Přejeme Vám krásný den a těšíme se na Váš další nákup.
- Spoleh a rychlost
Rychlé vyřízení objednávky
Vše OK hlavně rychlost dodání zakázky.
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme za objednávku a recenzi. Těší nás, že vše proběhlo v pořádku a objednané zboží Vám bylo doručeno rychle. Doufáme, že s příští objednávkou si už od Vás zasloužíme hodnocení 100% a plných 5 hvězd:)
S přáním hezkého dne
Tým Rehabilitační pomůcky -
- Objednávala jsem poprvé a spokojenost.... rychlost dodání
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme za objednávku a hezkou recenzi. Jsme moc rádi, že jste byla s první objednávkou spokojena. Přejeme Vám hezký den a budeme se těšit na další nákup.
Super
Super vše
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme za objednávku a kladnou recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a budeme se těšit na další nákup.
- VŠE OK
- super
rychlost
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme za objednávku a kladnou recenzi. Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlosti doručení. Přejeme krásný den a budeme se těšit na další nákup.
- rychlost, výběr
- Rychlost doručení
- Přehledné stránky a dobrý popis
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme za objednávku a recenzi. Jsme rádi, že objednávka dorazila rychle a těší nás Vaše spokojenost s přehledností stránky a popisů. Přejeme Vám hezký den a budeme se těšit na další nákup.
- rychlost vařízení
- Rychle vyřízení objednávky
- Kvalitní zbozi
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme za objednávku a pěknou recenzi. Jsme rádi, že oceňujete rychlé vyřízení objednávky a kvalitu našeho zboží. Naším cílem je poskytovat co nejlepší služby, a Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme Vám hezký den a budeme se těšit na další nákup.
Spokojenost,rychlost dodání.