- Ani po čtrnácti dnech nebylo zboží, u kterého bylo uvedeno "k dodání do 1-3 dnů", dodáno a automatické potvrzení objednávky byl poslední kontakt ze strany obchodu (Objednávka 7.5., potvrzení objednávky 7.5., storno 21.5.)
- Nákup z domu
- Rychlost vyřízení
- Dodá do domu.ní
- ?
Těžko radit. Kdo nezkusil - nemusí věřit.
Já jsem nadmíru spokojen. -
- Přehlednost.
- Píšete skladem, ale ten sklad je bůh ví kde. Očekával jsem obdržení zboží do 4 dnů od objdnání.
- Nespolehlivost
Falešné nabídky
- Aktualizace nabízeného zboží
- po obdržení oznámení, že je zboží dostupné během měsíce, na ofic stánkách je stále dostupné
- žádné
- nepřehledný, zboží se ukazuje skladem a jde vložit do košíku, teprve po zaplacení zboží se kupující dozví, že zboží vlastně skladem není a není ani u dodavatele.
Obchod podvádí nakupujícího tím, že uvádí zboží skladem, chtěl jsem 10 položek zboží, ale nikde nebyla informace o tom kolik zboží skladem je a teprve po zaplacení jsem se dozvěděl, že zboží vlastně skladem není a není ani u dodavatele, jen se mi u objednávky objevila tato věta. A že zboží bude možná koncem měsíce. Stále čekám na zboží nebo zprávu, že je objednávka zrušena.
- neaktuální sortiment
- Dodací lhůta. I přes dlouhou dodací lhůtu, jsem nebyl upozorněn, že se změnila dodací lhůta.
- Dlouhá čekací doba
- Možnost se poradit a zboží vyzkoušet při převzetí.
- Píše mi, že jsem koupil, co jsem nekoupil. Koupil jsem jenom šroubovák.
Jsem rád, že jsem sehnal, co jsem potřeboval, protože to jinde neměli.
český návod za 390 Kč nebyl přeložen do kvalitní češtiny. Připadá mi to jako PC překladač. Manuál o osmi listech bych čekal zaslání mailem a ne platit za dopravu. A když, tak by stačil v obálce a ne v krabici. Osm listů papíru A4 - směšné. Na stránkách RC se chlubí pán z této firmy, jak náročné je návod přeložit do češtiny. Bohužel ale, 100 % česky přeložen není.
Objednal jsem si dva druhy lepidla, do obchodu dorazilo jen jedno a bohužel bez jakékoliv informace. Nebýt toho, že dcera chodí kousek od prodejny do školy, celkem bych se i najezdil.
- Obchod nekomunikuje
- nezvedají telefony
- neodpovídají na emaily
- zboží není skladem ikdyž je označeno jako skladem
Objednal jsem zboží na které jsem pospíchal. Zboží bylo skladem, zaplatil jsem předem kartou, abych to maximálně urychlil. Dorazilo mi jediné potvrzení emailem od banky, z obchodu nepřišla ani čárka. Po více než týdnu jsem sám zavolal do obchodu a bylo mi řečeno, že zjišťují dostupnost zboží. Od té doby (2 dny) se nedá do obchodu dovolat, nikdo telefon nezvedá, na emaily nikdo nereaguje.
- Nabizeji zbozi, ktere nemaji na sklade
- Nabízejí mista k vyzvednuti, ktera maji zrušena, ale na strankach vas je nechaji vybrat :-(
Viz vyse
Obchod doporučuji v mém případě jako jediný dodal požadované zboží.
- žádná komunikace ze strany obchodu - neodpovídají na dotazy
- Zboží, které je uvedeno jako skladem, reálně skladem není a teprve se objednává
Dodali pouze část objednávky a to ještě po několika dnech (vyzvednutí na prodejně), byť zboží bylo uvedeno jako skladem na prodejně.
- nenašel jsem výhody
- nulová komunikace a snaha situaci vyřešit
Uvádí zboží skladem, které si nechají zaplatit předem přes účet. Poté pouze zpráva, že zboží již není a ani nebude. Již více než měsíc i přes urgence peníze nevrací.
Rozhodně nedoporučuji. -
- Některé ceny jsou na dobré úrovní
- Mají věci, které se již neprodávají v nabídce
- Většina sortimentu má celkem vysoké ceny oproti jiným obchodům se stejným zaměřením
Některé ceny jsou na dobré úrovní
Mají věci, které se již neprodávají v nabídce
Většina sortimentu má celkem vysoké ceny oproti jiným obchodům se stejným zaměřením.
Občas se dá i vybrat zboží za slušnou cenu -
- Výběr zboží a možnost převzetí na dodejně v Ostravě Porubě