- DOPRAVA-BALÍKOVNA -máme zde asi 3,ta jedna je o demne asi 150m a vy mi dáváte jedinou možnost vyzvednutí na poště,která je vzdálená 3km přes staveniště kde jsou 3semafory-opravdu možnost výběru
Ta půl hvězdička v hodnocení je proto,že mi to nešlo stáhnout zpět na 0
Vážený pane pane Brhel,
Vaší recenzi nerozumím. Zboží jste si objednal na výdejní místo Zásilkovny (Z 488 0014 481) kde jste si je i vyzvedl.
Služby České pošty již řadu let nevyužíváme a tak není v e-shopu ani nabízena. Zřejmě jste si splet e-shop.
Přeji hezký den
L.Černý
www.rcauta.cz -
Zboží uvedené skladem objednáno 7.12.2020 a do dnešního dne zboží nedorazilo. Jediná zpráva od prodejce 8.12.2020 "Vaše objednávka č. 1202261 byla úspěšně přijata prodejcem a pracujeme na jejím vyřízením. O dalších změnách Vás budeme informovat" Bohužel zboží nemám a prodejce se ani neobtěžuje sdělit v jakém stavu objednávka je. Jsem zklamán.
Dobrý den pane Vetr,
Vaší objednávku jsem dohledal a zjistil jsem, že položka kterou jste objednal byla výrobcem zrušena a tak byla objednávka stornována. Chybou Vám však nebyla odeslána informace o zrušení objednávky. Stalo se tak ve velmi vytíženém předvánočním období kdy byly uzavřeny obchody a e-shop v té době vyřizoval velmi velké množství objednávek.
Za tuto chybu se Vám omlouvám.
V každém případě než měsíc čekat, je lepší zavolat: 603507722 nebo poslat email: [email protected] , většina objednávek je vyřízena během několika dnů.
Děkuji za pochopení L.Černý www.rcauta.cz -
Nikdo se do současné doby neozval,kdy bude moje objednávka vyřízena.
Dobrý den už na tu obědnávku čekám 10 dní a furt žádná nedošla jindy to mám doma druhej nebo třetí den .
Zboží nedorazilo
Reakce obchodu RC AUTA
vazelína kterou jste si vybral je na objednávku u výrobce (v e-shopu je tak i uvedeno). Vzhledem k současné celosvětové pandemii se většina dodávek od zahraničních dodavatelů výrazně zpožďuje a většina zákazníků to chápe. Pokud na zboží pospícháte vybírejte to u kterého je uvedeno "na skladě".
V případě dotazu nás kontaktujte na [email protected] nebo tel. 603507722. L.Černý www.rcauta.cz -
- Zboží nedorazilo
Od 26.4.2020 mám objednanou vaselinu a nedějě se NIC!!!!!
Vážený pane Novotný,
vazelína kterou jste si objednal je na objednávku s dodáním 2-3 týdny (informace je u zboží uvedena). Vzhledem k současné celosvětové pandemii se většina dodávek od zahraničních dodavatelů zpožďuje a většina zákazníků to chápe. Pokud na zboží pospícháte vybírejte to u kterého je uvedeno "na skladě".
Do dnešního dne jsem nic neobdržel. Ano zboží již bylo dávno zaplaceno.
Reakce obchodu RC AUTA
Dobrý den pane Šimon, zboží které jste zakoupil je na objednávku u výrobce (v e-shopu je tak i označeno). Vzhledem k tomu, že se jedná o přijímač AM který již není řadu let běžně v prodeji jsou dodací lhůty delší. Uhrazenou částku 253,- Kč jsem Vám obratem vrátil na Váš účet a objednávku stornoval. Dostupnost zboží můžete případně sledovat na stránkách dovozce do ČR https://www.astramodel.cz/cz/product.php?code=TRA2019 S pozdravem Libor Černý www.rcauta.cz
zboži jsem nedostal ani informace co je a kde je zasilka!
Reakce obchodu RC AUTA
z uvedeného data neevidujeme žádnou nevyřízenou objednávku, můžete nás prosím kontaktovat na [email protected] nebo na telefonu 603507722 . RCauta.cz -
- Obchod absolutně nekomunikuje mají telefón mají e-mail,ale nic. O zboží píší, že je na skladě, tak bych předpokládal 2-3dny ,ale 10? A žádná zpráva, žádný telefon. Nula bodů opravdu...
Za mě podívejte se raději jinde.
- Pěkné stránky
- 18.9 byla objednávka objednána byla na skladě nyní je 3.10 a stále nebyla odeslána hmmm
- Dlho to trva
- ..dlouha dodaci doba
...ač je uvedeno zboží skladem, neodesláno..