Vše rychlé a profesionální.
Reakce obchodu RawGold.eu
Dobrý den, děkujeme za hodnocení, vážíme si toho. Vždy nás potěší spokojená reakce zákazníků :) Přejeme hezký den a úspěšný lov. Obchod pro zlatokopy Rawgold.eu.
- Doručeno včas a v dobrém stávu
Reakce obchodu RawGold.eu
Děkujeme za hodnocení. Přejeme spousty zlatých nálezů, Rawgold.eu.
super
Reakce obchodu RawGold.eu
Děkujeme za hodnocení, přejeme ať se zlatí hodně zlata :) Rawgold.eu
- Vše proběhlo v naprostém pořádku, doprava sice drhla, trvala déle, ale vyplatilo se to ! Milé překvapení v zásilce, jako dárek bylo, ale to nebudu prozrazovat. Děkuji za přístup k zákazníkům i za velmi milé překvapení.
- ❤️
Reakce obchodu RawGold.eu
Moc děkujeme za recenzi, jsme rádi za pozitivní zkušenost s naším obchodem. Balíček jsme zásilkovně předali v pondělí a doručovali ho skoro týden, dorazil vám v pátek (což je na okamžité odeslání tragicky dlouho, ale v tomto případě jsme nedokázali nijak ovlivnit). Do balíčku jsme vám dali pár propagačních předmětů a jeden dárek, který věříme, že užijete při pozorování pokladů. Budeme rádi, pokud se na naše stránky opět podíváte. Máme tam i blog s novinkami ze světa zlata a minerálů + různé návody a rady. Obchod s rýžováním zlata Rawgold.eu.
- Super ceny a výběr
Reakce obchodu RawGold.eu
Děkujeme za recenzi. Pochlubte se na naší facebookové skupině svými úlovky :) facebook.com/groups/2095122523958365
- Hezky a zajímavě provedené stránky obchodu
Stále nic nedošlo,ani se nikdo neozval,přitom avizovali,že zboží je skladem.Po týdnu nevím kdy dorazí.
Reakce obchodu RawGold.eu
Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení vizuální stránky našeho eshopu avšak s negativní připomínkou nesouhlasíme. Vybraný typ gumy (goldenshark mini) nebyl v době objednání skladem, ale na objednávku do 14 dní, což také u produktu uvádíme. Také jsme vám psali ručně email abyste o tom věděl na 100%. 1 ze 3 položek tedy není skladem a čekáme na dodání od výroby, které by mělo být tento týden. Po telefonické domluvě jsme si vše ujasnili. Zboží v koncem týdne přišlo na sklad a v pátek jsme balíček odeslali v termínu uvedeném u zboží. Přejeme hezké svátky a šťastný Nový rok 2023.
- Majitel rozumí tomu co prodává
Reakce obchodu RawGold.eu
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Pokud budete potřebovat poradit s výběrem, dotázat se na podrobnosti nebo něco jiného, stačí se na nás obrátit, napsat email nebo zavolat, rádi vám poradíme. S pozdravem, Honza za Rawgold.eu
- Spolehlivost
Reakce obchodu RawGold.eu
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a vaše doporučení nás potěšilo. Přejeme ať spacák i mikroskop na mobil slouží podle vašich představ. S přáním hezkého dne, specialista pro zlatokopy rawgold.eu.
- Rychlé vyřízení, stylově a pěkně zabalené. Super
Ano, doporučuji.
Reakce obchodu RawGold.eu
Dobrý den, velice děkujeme za hodnocení. Budeme rádi pokud nás doporučíte svým přátelům a známým. Přejeme vám pohodlné vážení. Eshop pro zlatokopy Rawgold.eu
poradili vybrat splav co sem chtěl
Reakce obchodu RawGold.eu
Dobrý den, rádi jsme poradili s výběrem splavu podle vašich potřeb. Přejeme ať slouží dobře a najdete ještě mnoho zlata. Tak ať se zlatí ;) eshop pro zlatokopy Rawgold.eu
- Rychlost a komunikace.
Reakce obchodu RawGold.eu
Děkujeme za vaši reakci. Zboží, které máme fyzicky skladem odesíláme hned jak je to možné. Vše ostatní se musí objednat buď u dodavatele nebo ve výrobě a to chvilku trvá. Všechny informace o dodání a skladovosti jsou však popsány u zboží a v dopravě na webu. Přejeme spousty zábavy se Zlatou řekou a velké nálezy zlat. Tým Rawgold.eu pro zlatokopy.
- Perfektní profesionální jednání.
Reakce obchodu RawGold.eu
Dobrý den, děkujeme za vaši reakci. Snažíme se dělat svoji práci dobře. Sami tyto rýžovací nástroje používáme a jsme s nimi natolik spokojeni, že jsme se rozhodli podělit se o ně s ostatními. A proto provozujeme eshop pro zlatokopy. Přejeme ať váš highbanker rodí spousty zlata, váš web rawgold.eu
- Rychle doručení
- Skvělé zbozi
- Vstřícnost
Reakce obchodu RawGold.eu
Dobrý den, děkujeme za pozitivní ohlasy! Dejte vědět kolik jste už našel zlata, věříme, že splav od Goldenshark na rýžování zlata vám přináší pohodlnou práci a dostatečné množství zlatinek. Ať se zlatí, Rawgold.eu
- Komunikace
- Popis
Reakce obchodu RawGold.eu
Děkujeme za hodnocení, pokud příště budete znovu potřebovat poradit, napište nebo zavolejte, něco opět vymyslíme. Děkujeme, že rýžujete s námi, Honza Rawgold.eu
- Rychlá kominikace i o víkendu
- Poradily
- Velká spokojenost
Spolehlivý obchod,veškeré info ohledně zboží ihned zasláno. Zboží jakmile bylo skladem,ihned jsem byl informován a zbiží bylo doručeno. Kéž by více obchodů takto fungovalo.
Reakce obchodu RawGold.eu
Dobrý den, velice děkuji za vaše hodnocení. S naskladněním rýžovacího splavu, který jste měl v objednávce byly komplikace, ale nakonec vše dobře dopadlo. Za zdržení s objednávkou jsme vám poslali malé drobnosti navíc - a jsme moc rádi, že měl syn radost. Přejeme mnoho krásných nálezů a kdybyste cokoliv potřeboval, napište, www.RawGold.eu , Jan Pokštefl, majitel.