- Na strankach pisu dodanie do 48 hodin, zatial je to týždeň a objednavka stale v sklade v Prahe. Pri telefonickej komunikacii vam povedia iba to, ze s tym nic nespravia, ze musi clovek cakat a objednavku uz zrusit nemozete, pretoze vam to tam nik hladat nebude aby to vyberal z nakladacieho pásu.
Domeček došel totálně na hadry hrozný za dopravu 600 Kč ani to nedorazí v originál obalu podle čeho to máme Teda skládat. Hnus
Sice vše proběhlo velmi rychle, ale vířivka, kterou jsme si objednali, dorazila děravá. Napravit dojem může průběh reklamace, která aktuálně probíhá.
Obchod ZRUŠIL OBJEDNÁVKU a ne nabízí ALTERNATIVU !!!!
- Zboží (solinátor) nemělo český návod a na e-mailovou žádost o jeho dodání nikdo nereagoval.
- Krabice s výrobky (solinátor + fixky) byly v další, cca 2x větší krabici, než měl ten solinátor, bez jakéhokoliv zajištění nebo vycpání, takže v něm při přepravě létaly ze strany na stranu. Solinátor jsme zatím nezapojovali (čekáme na ten návod), takže nevíme, jestli ho to nějak nepoškodilo.
- rychlé vyřízení
dodaný traktor vypadal jinak, než inzerovaný na eshopu
Měli uvedeno, že zboží je skladem.
Když sem se po cca týdnu informovala, jak to vypadá s mou objednávkou, tak mi bylo řečeno, že zboží není a ani nebude skladem. Na základě byla zrušená objednávka. -
Odrážedlo přišlo s prasklou plastovou krytkou. Reklamováno, slíbeno zaslání náhradní. Bohužel doposud nepřišla.
Pokud bych se sama neozvala a neurgovala stav své objednávky, tak nevím kdy by se ozval obchod a sdělil mi, že zboží vlastně není na skladě a že ho jen zapomněli včas odepsat!
- uvedené zboží vlastně vůbec neměli
- zrušili nám objednávku až po několika dnech, kdy už jsme nestihli objednat náhradu co by přišla do vánoc , tedy pokažený dárek, opravdu necitelné, špatný obchod
- Na zboží čekám už několik dni a stále nedorazilo
Nedorazilo to, co jsem si objednala. Přišly dvě úplně stejné panenky.
- Špatná komunikace
Jsem úplně v šoku z přístupu tohoto obchodu. 24.10 jsem objednala zboží za 7tis , o několik dni později mi přišel e-mail , ze jedna panenka není skladem . Přitom pri objednání měli uvedeno skladem 1ks. domluvili jsme se na vracení částky za panenku a odeslání zbytku zboží . To ze udělá člověk objednávku za 7tis a ještě musí platit poštovné je v dnesni době neuvěřitelné, ale to ze nemají vec skladem a od 24.10 nejsou za nej schopni vrátit peníze , když je to jejich vina , vypovídá asi za vše jak si váží svých zákazníků! komunikace momentálně nulová , jsem nucena předat celou situaci dal. Obchod určitě nedoporučuji a už nikdy nenakoupim!
Zboží doručeno brzy,ale kvalita zboží neodpovídá ceně a to mne velmi mrzelo,látka na postýlku z rezavými fleky, jako by na hračku pršelo.Balení také ,,horká jehla,,,určitě nedoporučím.
- Nenabízí dopravu zdarma nad určitou částku nákupu
Zbozi mi sice bylo doručeno,ale je hodne reklamace.Komunikace s obchodem je taktiež na bode mrazu.naposledy jsem tady nakupovala.
- Zaplacené peníze vrátili.
- I když výrobek inzerovali, neměli ho skladem ani jejich dodavatel.
I když výrobek inzerovali, neměli ho skladem ani jejich dodavatel, Tohle zjištění trvalo několik dní. Tedy předem zaplacené peníze vrátili - zbytečná ztráta času, starostí, atd.
- Rychlost doručení
- Zboží vypadalo jako používané
- Nekvalitní návod
- Klamání zákazníka!
- Špatné označení výrobku
- Informace na webu se neshodují se skutečností
- rychlé dodání
- nekvalitní zboží