- žádná
- Nevýhodou je, že nemají žádnou výhodu.
Zboží zaplaceno 9. 11. 2023.
19.11.2023 stornoval obchod objednávku a vyzval mě k zaslání čísla účtu, kam chci vrátit peníze.
Přes moje dva další dotazy emailem mi dosud nebyly peníze vráceny.
Příště bude následovat doporučený dopis a pak holt policie.
A. Pokorná -
Obchod zrušil objednávku po x dnech. Peníze ve lhůtě vráceny nebyly. Rozhodně nedoporučuji, stránky na FB a Instagramu prodejce zrušil, protože se tam objevovaly negativní recenze.
- V tuto chvíli žádná
- Zboží nedodáno, telefon nezvedají, přišel 1 mail, že objednávku stornovali a peníze vrátí v zákonné lhůtě, samozřejmě to neudělali
- Vykazuje všechny znaky podvodného e-shopu
- Obrátím se na ČOI, popř i Policii ČR
Nedoporučuji a varuji.
- Podvodné jednání
- Arogance provozovatelů
- Absolutní nekomunikace
- Fiktivní recenze
Nikomu zde nedoporučuji nakupovat, podvodníci, kteří již zboží nedodali velkému množství lidí a vesele dále “podnikají”. Mám silné podezření, že pozitivní hodnocení si udílejí sami. Stejně jako recenzent níže doporučuji podívat se zde i do diskuze. Mně bylo umožněno recenzi napsat až teď, po více než půl roce od nákupu. Doufám, že tento obchod brzy svou činnost ukončí a nebude okrádat další lidi. Všem podvedeným doporučuji obrátit se také na Policii ČR, aby byli konečně majitelé tohoto e-shopu potrestáni.
- Nekomunikace
- Příšerně dlouhá doba dodání
- Zboží přišlo nedostatečné zabalené
- Zboží bylo rozbité
- Pavla Goliášová je zřejmě fiktivní osoba, fotografie je stažena odněkud z internetu
- Do dnes nemám vyjádření k reklamaci.
- používájí slova jako "socka", "čecháček"
- nebo "ČOI si s Vámi vytře zadek"
- Smazali si účty na sociálních sítích
- Smazali si hodnoceni obchodu na svých stránkách, proč asi
Konečně můžu přidat recenzi a ochránit ostatní nakupující před tímto pochybným eshopem. Nebudu sem dlouze rozepisovat svoji špatnou zkušenost, bylo by to na knihu.
Doporučuji si přečíst diskuzi u tohoto obchodu (3. záložka vpravo od záložky "recenze"), tam je všechno.
Doporučuji všem, co nemají své zboží nebo peníze zpět, aby se obrátili na ČOI a PČR. Jsem ráda, že se tomuto pochybnému obchodu konečně přestalo dařit maskovat své podvodné praktiky.
Doufám, že si pani Zálešáková vesele nezaloží další s.r.o. -
- Žádné
- Nezvedá telefon,neodpovídá na e-mail,peníze zpět nemám.
- NEDOPORUČUJI !!!
Objednala jsem zde poprvé a naposledy .
Obchod nereaguje na telefony a ani na e-maily .
Peníze zpět za objednávku nemám. -
- Dostupnost zboží
- Jednání ze strany e-shopu
- rychlost dodání zboží
Za mě je to rozhodně nejhorší eshop.
Třikrát jsem z od nich objednala zboží a vždy jsem byla nespokojená.
Poprvé jsem objednala granule po třech týdnech mi stornovali objednávku s tím, že zboží nemají. Ale to mi dali vědět až po mých opakovaných urgencích, na které mi mnohdy ani nebylo odpovězeno.
Podruhé jsem štěstí zboží bylo doručeno, ale až po 10 dnech po objednávce a zaplacení, což je dle mého názoru v dnešní době k pláči.
Potřetí mi byla objednávka po dvou týdnech stornována, opět zboží není k dispozici.
Vždy jsem je musela urgovat, aby mi alespoň vrátili peníze ze stornované objednávky.
Určitě si dobře rozmyslete, zda chcete objednávat právě u tohoto e-shopu. -
- Nedodali zboží
- Nezvedají telefonáty
- Neodepisují na maily
Jsem naprosto znechucený. Ze začátku standardní komunikace, po dvou dnech přišla zprava, že zboží je na cestě. Když se týden nic nedělo, tak jsem volal na telefonní číslo uvedené v e-mailu, nikdo mi to nezvedl. Ačkoliv to je mobilní číslo, nikdo se mi ani neozval zpátky. Po skoro třech týdnech jsem jsem jim napsal, že chci zrušit objednávku a vrátit peníze. Dodnes jsem nedostal jedinou reakci. Poprvé a naposled.
- bad communication
- I waited to receive my orders more than 20 days
- I wouldnt recommend this place.
That was my last order from them...
- Koupené zboží za nejnižší cenu
- Široký sortiment, přehledné stránky
- Delší dodací lhůta, možná spíš vinou dopravce.
S obchodem jsem spokojená, určitě ještě využiji.
Nemohu kladně hodnotit, protože zboží objednané i zaplacené 6.11.2023 mi ještě nedošlo.
Nejprve jsem byla ráda,že jsem objevila velké lojové koule za rozumnou cenu, ale když jsem ani po týdnu nedostala zásilku,na můj dotaz obchod nereagoval. Zásilkovna měla údajně s balíkem problém. Dorazil až za další dva dny a koule uvnitř byly rozmačkané. Dala jsem je sýkorkám rovnou do krmítek,místo zavěšení. Od obchodu reakce ještě nedorazila.......
Vše v pořádku
- nízké ceny
- velký výběr
Kvalitní obchod
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Super. Děkujeme.
- Vítěz mého malého výběrového řízení
- Nákup, platba i doprava bez zádrhelů
- Výhodná cena na trhu
- levná a rychlá doprava do alzaboxu
- neaktuální foto výrobku na eshopu
Amatérismus - poslali místo vlastním rozvozem Českou poštou a po týdnu balík stále nikde.
Komunikace obchodu. Na základě recenze telefonát s dost nevybíravými slovy: "Přeju si, ať ti ta zásilka nedojde a vrátí se nám na obchod! Ty seš totiž deb*l, jakýho sem ještě neviděl! Čecháček, kterej zaškrtnul honem honem dopravu zdarma a pak se diví, když mu to do týdne nepřijde."
Update: Zboží dorazilo asi za 10 dní od objednání.
VAROVÁNÍ: 24.10. se obchod pokusil podvrženým e-mailem recenzi smazat. -
Velký výběr za dobré ceny.