Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Zrušení objednávky
Reakce obchodu RAFOshop.cz
Systém bohužel umožňoval prodej Pokémonů, které již byly v danou chvíli vyprodané. Chyba je již odstraněna, platby jsme všem ihned vrátili.
NESERIÓZNÍ OBCHODNÍK - překupník. Objednal jsem karty a obchod den na to objednávku zrušil, aby je mohl prodávat 3x dráž.
Reakce obchodu RAFOshop.cz
TOHLE JE LEŽ JAKO VĚŽ! Systém bohužel umožňoval prodej Pokémonů, které již byly v danou chvíli vyprodané. Chyba nás velmi mrzí a je již odstraněna. PLATBY ZA NEDODANÉ POKÉMONY JSME IHNED VŠEM VRÁTILI. Nic jsme za vyšší cenu neprodali!! Šlo o technickou chybu, za kterou teď draze platíme hodně sníženým celkovým hodnocením, a myslím si, že je zbytečné nás urážet.
Tomáš Procházka
majitel -
Velmi nesolventni jednani prodavajiciho.
Reakce obchodu RAFOshop.cz
Obchod mi zrušil objednávku na zboží, na které bylo mnoho objednávek, aby to pak prodal za vyšší cenu.
Jsou to překupníci, nikoli obchodníci. Nikdy více, svinské praktiky nepodporují.Reakce obchodu RAFOshop.cz
Systém bohužel umožňoval prodej Pokémonů, které již byly v danou chvíli vyprodané. Chyba je již odstraněna. Platby jsme všem ihned vrátili. Nic jsme za vyšší cenu neprodali - nejsme gauneři :) Nevím jak na to tento pán přišel... Šlo o technickou chybu a myslím, že je zbytečné nás urážet.
Obchod měl na eshopu zboží, které údajně nebylo na skladě ale zobrazovalo se jako dostupné. Psala jsem jim email na který neodpověděli a objednávku zrušili.
- Platbu byla vrácena rychle
Obchod mi zrušil objednávku i když skladové zásoby ukazovaly min 7 ks.
Reakce obchodu RAFOshop.cz
Hromadné rušení předobjednávek s důvodem "technické chyby".
Reakce obchodu RAFOshop.cz
- zrušení objednávky po zaplacení a čekání
- Storno objednavky
Reakce obchodu RAFOshop.cz
Na skladě mají to co doopravdy nemají, velký špatný
Reakce obchodu RAFOshop.cz
Systém bohužel umožňoval prodej zboží, které bylo v danou chvíli vyprodané. O problému víme a programátor pracuje na odstranění chyby.
Zrušili objednávku
Reakce obchodu RAFOshop.cz
Obchod měl během mé objednávky technické problémy. Zboží bylo možné nakupovat i když nebylo fyzicky na skladě.
Reakce obchodu RAFOshop.cz
- Celá objednávka byla ze strany prodejce zrušena.
Reakce obchodu RAFOshop.cz
Bohužel nemůžeme nijak ovlivnit to, že nám dodavatel určitého zboží přestane toto zboží dodávat bez předchozího varování. Takže si myslím, že my jsme neselhali...
- ...patřím mezi ty, kteří napřed obdrží zboží a teprve následně zaplatí. (dopravci, kurýrovi ap.) Osobně znám mnoho lidí teří zaplatili a zboží neobdrželi.
Reakce obchodu RAFOshop.cz
Je nám líto, že jste s naším obchodem nespokojen, nicméně pokud chcete zaplatit až při převzetí zboží, mohl jste zvolit platbu dobírkou.
Kdybychom byli podvodná firma, která místo zboží zasílá cihly, pak bychom nejspíš neměli hodnocení 99% spokojenosti, což jste si mohl ověřit, než jste nám zanechal toto negativní hodnocení.
S přáním všeho dobrého do nového roku,
Tomáš Procházka
Majitel -
Je to téměř 2 týdny od objednávky a žádná zpráva o stavu objednávky ani jiná komunikace ze strany obchodu. Zdá se, že objednávku zapomněli vyřídit, či mi zapomněli napsat, že jí ruší. Nevím...
Vážený zákazníku,
když mi něco nedorazí, tak vezmu telefon a zeptám se, proč se tak stalo. To jste zjevně neudělal. Kdybyste to udělal, řekl by Vám náš pracovník, co se s Vaší objednávkou děje.
Každému zákazníkovi posílá náš systém email, v jakém stavu je jeho objednávka. Na objednávku nelze zapomenout, protože svítí operátorovi před očima jako NEVYŘÍZENÁ, dokud ji nevyřídí.
Chyba je tedy nejspíš v tom, že Vám maily od nás padají do SPAMU a Vy jste si toho nevšiml. Za to ovšem my nemůžeme.
Opakuji to tady pokaždé: když Vám nedorazí ani zboží, ani zpráva, tak jste objednávku buď nedokončili nebo Vám zprávy padají do Spamu. Objednávky vyřizujeme zpravidla do 2 dnů. Pokud se do 5 pracovních dnů nic nestane, ZAVOLEJTE NÁM! Telefonní číslo je na titulní straně eshopu.
S úctou
majitel -
Zásilka ani po týdnu nedorazila.
Reakce obchodu RAFOshop.cz
Objednávka byla odeslána hned v pondělí 9.9. a podle sledování zásilky byla 10.9. uložena na Balíkovně tentýž den vyzvednuta. Někdo tady lže... nebo si nás s někým spletl.
- Zboží mi ne dorazilo
Reakce obchodu RAFOshop.cz
Balíček se zasekl u dopravce, což bohužel nemůžeme ovlivnit. V takových případech volejte k nám! Heuréka vám s tím nepomůže...
obchod bez problémů.
Zboží - odnímatelná oboustranně lepící páska vůbec nefunguje. Lze sice odnímat, ale vůbec nelepí. Připevněný papír vůbec nedrží.Reakce obchodu RAFOshop.cz
Pokud jste nespokojen s výrobkem, doporučuji ho reklamovat. My ten výrobek nevyrábíme, takže nemůžeme za to, když nefunguje, ale jakožto serózní obchod zákazníkům vždy vyjdeme vstříc. Proto mě mrzí, když místo reklamace nás rovnou hatujete. Nemá to logiku, není to fér a nic tím lepšího nezískáte, pokud nepočítám hřejivý pocit z pomsty.
- široký sortiment
Zboží nebylo připraveno na vybrané pobočce. Vzhledem k tomu, že jsem ho nutně potřeboval, tak jsem musel pro zboží na jinou pobočku, kde bylo skladem. Odpoledne přes Prahu to byl neocenitelný zážitek...
Reakce obchodu RAFOshop.cz
Máte bohužel pravdu, lidský faktor... Omlouváme se.