- Nizke ceny, v pohodě komunikují.
- Optimalizace stranek pro telefony by mohla byt lepší, jména některých produktů jsou zkrácena, tak ze není pochopitelné pro co jsou určeny. (Nabíječky)
Super
Rychle vyrizeni objednavky + dodani -
- Dobrý výběr zboží,fajn ceny
Spokojenost,doporučuji :)
- Ceny, komunikace
Vše dorazilo rychle a v pořádku. Jen jsem posílal jednu baterii na reklamaci. Ta proběhla neskutečně rychle. V úterý posláno a ve čtvrtek byla zpět nová. Chválím komunikaci.
Dobré ceny, rychlé vyřízení.
Jediný problém byl v dopravci - nepřišly oznamovací sms o termínu doručení a po telefonátu s dopravcem není na výběr termín doručení. Prostě když přijede, musíte být doma. V takovém případě je lepší pošta...
- Ochota a komunikace
- Komunikace s obchodem
Eshop doporučují, vše v pořádku:-) díky
- Výhodné ceny, dobrá komunikace, rychlost dodávky.
- Žádné vážné jsem nenašel.
Spolehlivý a výhodný e-obchod.
- Rychlost dodání
- U toho obchodu nakupuji pravidelně, díky nízkým cenám foto věcí, jsem si vybavil komplet fotoateliér za velmi nízkou cenu. Kvalita výrobků je dobré úrovni.
- Chtělo by to nějakou slevu pro stálé zákazníky
- měl nejlepší cenu a za zpoždění mi neučtvali poštovné takže super určitě tam eště nakoupím mam něcovihlídli
- nevím
doporučuji
V pohodě.
- Slušná nabídka zboží (fotozařízení - ostatní nehodnotím) za solidní ceny
Na stránkách obchodu jsem našel zboží, které jsem neúspěšně hledal jinde. Ceny velmi rozumné,včetně ceny dopravného, dodávka okamžitá. Zboží dorazilo perfektně zabalené, nemám připomínky.
Pokud obchod ještě rozšíří svou nabídku (stále mluvím o fotopříslušenství) bude asi těžko hledat konkurenci.
Za sebe doporučuji. -
Celková spokojenost.
- dobrá cena i kvalita
Dle dodaného zboží spokojenost s cenou i výrobkem.
- nevím
Obchod určitě mohu doporučit. Až budu potřebovat podobné zboží, určitě budu hledat právě zde ;)
- rychlé a profesionální jednání
- -
Nakupovala jsem na základě výběru na Heuréka.cz, vše zařízeno rychle, profesionální přístup k zákazníkovi, dodání v krátkém čase a bez jakýchkoli problémů. Quito bych rozhodně doporučila.
Spokojen