Po dešti dnech, nejsou schopni vrátit peníze za zboží, které již na skladě nemají.
Částka 1787kč, to není málo.
A psům nevysvětlim… dostanete nabaštit až budou peníze.Reakce obchodu PytelGranuli.cz
děkujeme za zpětnou vazbu, vrácení částky prověříme. Podobné případy doporučujeme urgovat přímo u zákaznického servisu, kde budou ihned řešeny.
PytelGranuli.cz -
Co mám hodnotit, když jsem nedostala zboží?
Reakce obchodu PytelGranuli.cz
děkujeme za zprávu, ohledně Vaší objednávky jsme se Vás snažili několikrát kontaktovat ze zákaznického servisu, bohužel dosud neúspěšně.
PytelGranuli.cz -
- Objednávku mi zrušili z důvodu nedostupnosti zboží, je to týden, i přes druhý můj mail s dotazem, stále žádná odpověď, kdy bude platba vrácena. Obchod nekomunikuje, ačkoli jeho chybou jsem musela objednat jinde, čímž se protáhlo dodání potřebné kočičí podestýlky.
Už bych zde neobjednala, jednání obchodu opravdu odpovídá předcházejícím starším recenzím. Nechápu, jak tento obchod může ještě fungovat, při takovémto přístupu.
Reakce obchodu PytelGranuli.cz
děkujeme za zpětnou vazbu, Vaše objednávka byla zrušena 10.4.2024, informace o vrácení peněz Vám byla zasílána včera(16.4.2024) na Vaši emailovou adresu.
Peníze jsou vždy vraceny v souladu s obchodními podmínkami, bod 5.4.: "V případě odstoupení od smlouvy vrátí prodávající bez zbytečných odkladů, nejpozději do 14 dní od odstoupení od smlouvy, všechny peněžní prostředky"
PytelGranuli.cz -
- Zboží, co mělo být skladem, není, zjištěno po dvou dnech
- Zdlouhavá komunikace
18.3 objednano a zaplaceno zboží, 20.3.info od obchodu, že skladnici zboží nenašli, jestli chci čekat na dodání jiného, ale neví přesný datum, že většinou 14 dní, nechtělo se mi čekat, čili domluveno, že pošlou peníze zpět. 25.3.info,ze předali info na účetní oddělení, peníze prý v nejbližší době pošlou. 27.3.dnes peníze na účtě stále nemám, když jsem se připomněla mejlem, že peníze stále nemám, bez známky nějakého vysvětlení či omluvy mi bylo pouze připomenuto, že 25.3.mi paní psala, že peníze pošlou v nejbližší době. Naprosto nepřijatelné jednání, obchod nedoporučuju.
Reakce obchodu PytelGranuli.cz
děkujeme za zpětnou vazbu, je nám líto, že se zboží vyprodalo a nebylo možné Vaší objednávku vyřídit.
V případě odstoupení od smlouvy jsou peníze vráceny bez zbytečného odkladu, i když lhůta k vrácení platby je dle bodu 5.4. obchodních podmínek až 14 dnů: https://www.pytelgranuli.cz/obchodni-podminky/
- nízká expirace 6/24
zboží má nízkou expiraci -6/24 !!!!
Reakce obchodu PytelGranuli.cz
děkujeme za zpětnou vazbu. Je nám líto, že nejste spokojeni. Toto zboží je aktuálně zlevněno i z důvodu kratší doby expirace. Nicméně, pokud zboží bude otevřeno ještě i v měsíci uvedené expirace (tj za 3 měsíce) bude stále kvalitní pro standardní dobu spotřeby.
Děkujeme za pochopení, s pozdravem PytelGranuli.cz -
- Nespolehlivost
- Nic zde nekupujte, jsou to podvodníci
31.1.jsem objednala a zaplatila granule. 1.2.obchod zrušil objednávku, že granule nemaji na skladě . Do dnešního dne nemám peníze zpět. 5.6. jsem urgoval své peníze a oni mi 6.6. odpověděli, že moji žádost předávají na účetní oddělení!
Reakce obchodu PytelGranuli.cz
děkujeme za Vaši zprávu, jak Vás již zákaznický servis informoval je proces vrácení peněz v běhu.
Rádi bychom připomněli, že je lhůta pro vrácení peněz ošetřena i v obchodních podmínkách e-shopu, se kterými jste vyslovila souhlas v momentě vytváření objednávky. Konkrétně v bodě 5.4 obchodních podmínek: https://www.pytelgranuli.cz/obchodni-podminky/
Dle tohoto bohu jsou peníze vraceny v případě odstoupení či zrušení smlouvy bez zbytečného odkladu, nejpozději do 14 dní.
PytelGranuli.cz -
- Zboží zatím nedorazilo i když bylo zaplaceno.
Zboží bylo zaplaceno online již před týdnem ale stále ještě nedorazilo.
Než se problém vyřeší, musím bohužel zakoupit někde jinde. Příště objednám v jiném eshopu.Reakce obchodu PytelGranuli.cz
děkujeme za zpětnou vazbu. Na základě kontaktování zákaznického servisu jsme dohledali problém v platební bráně, kde se zdržela platba. Nyní je objednávka již zpracována na expedici.
Děkujeme za spolupráci a omlouváme se za zdržení.
- Nepřiměřeně dlouhá dodací doba
Osm dní čekat na zásilku? Před třemi dny oznam, že zásilka putuje na doručující poštu. Od té doby nic... Tento obchod má delší dodací lhůty, ovšem tentokrát se po osmi dnech stále nic neděje. Už nikdy více!
Reakce obchodu PytelGranuli.cz
děkujeme za recenzi. Vaše objednávka byla zpracována a druhý den po vytvoření předána do přepravy.
Typ přepravy volí zákazník a v tomto případě byla zvolena Česká pošta. Je nám líto, že je doručení dlouhé, ale Česká pošta již nyní vykazuje bohužel plošné problémy s doručováním.
- dobrá cena
- dlouhé doručení
nedoporučuji, doručeno až skoro za týden, to by dřív pes chcípl hlady
Reakce obchodu PytelGranuli.cz
děkujeme za Váš nákup. Objednávka byla vytvořena 7.11. odpoledne a 9.11. ráno byla předána do přepravy. Je nám líto, že následné doručení trvalo dlouho. Pro příště doporučujeme zvolit jiného dopravce z nabídky.
PytelGranuli.cz -
- Zastaralý seznam adres pošt což bude jenom horší
- Mají omezení na maximální počet kusů v jedné objednávce
Prostě si najdu lepší onlineshop
Reakce obchodu PytelGranuli.cz
děkujeme za Vaši objednávku. Na objednávky je v systému hmotnostní limit podle zvoleného typu dopravy.
V případě, že volíte pobočku pošty či zásilkovny při vytváření objednávky, otevřené okno odkazuje přímo na stránky dopravce.
V případě, že zvolíte doručení poštou - službu "do ruky" a doručovatel Vás nezastihne, zboží je následně uloženo na Vaší spádové poště.
PytelGranuli.cz -
- Pokud není zboží skladem, měl by na to obchod upozornit při objednávce. Musela jsem objednat jinde.
Reakce obchodu PytelGranuli.cz
je nám velice líto, že u Vaší objednávky došlo ke komplikacím. Bohužel bylo současně zadáno více objednávek na danou položku než byla její skladová zásoba. Z toho důvodu nebylo možné tuto položku odeslat, jak Vás již informoval zákaznický servis.
Na optimalizaci stále pracujeme, děkujeme za pochopení.
PytelGranuli.cz -
Obchod sdělil, že granule nemá avšak i nadále byly v nabídce, bez upozornění že momentálně nejsou! U tohoto obchodu již nebudu objednávat.
Reakce obchodu PytelGranuli.cz
jak Vás již informoval zákaznický servis, u vybraného zboží došlo bohužel k jeho vyprodání. Aktualizace této informace na webových stránkách proběhla se zpožděním.
Za tuto komplikaci a způsobené problémy se omlouváme.
PytelGranuli.cz -
Dvakrát za tři dny jsem objednal dvě různá a velká balení kočičích granulí, které byly v nabídce. Pokaždé mi dodatečně obchod oznámil, že nejsou k dispozici. Objednat jsem musel u konkurence.
Reakce obchodu PytelGranuli.cz
děkujeme za Vaši objednávku i hodnocení.
Jak Vás již informoval zákaznický servis, zboží bylo bohužel vyprodáno a z důvodu systémové chyby nebyla informace na webu aktualizována dostatečně rychle. Nyní již je situace opravena.
Omlouváme se za způsobené komplikace.
Nekomunikuji
Dodnes vůbec nevím kde je mé zbožíReakce obchodu PytelGranuli.cz
děkujeme za Váš nákup, je nám líto, že nákup neproběhl.
Vaše objednávka byla zpracována, vyskladněna a odeslána a od 24.2 do 2.3. na Vás zboží čekalo na uvedené prodejně. V momentě uložení zásilky a 4 dny před koncem úložní lhůty je systémem zasílána výzva k vyzvednutí na kontakty uvedené v objednávce.
- Neměli nabízené zboží. Do dnešního dne mi nevrátili peníze
Reakce obchodu PytelGranuli.cz
jak Vás již informoval zákaznický servis, objednaná položka byla bohužel vyprodána.
Peníze za stornované objednávky jsou vraceny bez zbytečného odkladu, nejdéle do 14 dnů, dle budu 5.4. Obchodních podmínek: https://www.pytelgranuli.cz/obchodni-podminky/
- Dlouhé čekání
Granule jsem objednala s osobnim vyzvednutim ab byl proces co nejrychlejší. Ale obchodu trvá 4 dny doručení granuli (skladem) z Prahy do Brna.
Reakce obchodu PytelGranuli.cz
je nám líto, že jste nebyla spokojená, snažíme se objednávky vyřídit co nejrychleji.
Objednávku 5020137319 jste vytvořila 21.2. odpoledne a 23.2. byla na prodejně vyzvednuta.
PytelGranuli.cz -
Zboží objednáno 3.2. Dnes je 12.2. Kontakt veškerý žádný, posílala jsem emaily, zkoušela volat, telefon nefunguje, posílala jsem zrušení objednávky, reakce žádná. Placeno předem, pochopitelně.
Reakce obchodu PytelGranuli.cz
děkujeme za Vaši objednávku. O stavu objednávky jsme Vás informovali opakovaně emailem, nyní se již zařizuje vrácení peněz. Děkujeme za pochopení.
- nízká cena
- píšou, že mají granule skladem (i potom, co mi paní volala, že je nemají a jestli chci počkat)
Granule zřejmě už nebudou vyrábět, zkusila jsem tento obchod, který je má v nabídce.
Reakce obchodu PytelGranuli.cz
děkujeme za Vaši objednávku. Velice se omlouváme, u objednaného zboží je bohužel chybně zobrazena skladová zásoba, pracujeme usilovně na nápravě. Zboží je bohužel skutečně nedostupné.
PytelGranuli.cz -
zboží nedorazilo, změnili mi dopravce, to jsem schválila a od té doby ticho po pěšině. Na dnešní dobu strašně dlouhá čekačka...už nebudu objednávat u této společnosti
Reakce obchodu PytelGranuli.cz
děkujeme za Váš nákup. Zboží bylo odesláno a přepravce Vám již odesílal informaci, nakonec se povedlo odeslat původně vybraným způsobem.
Za komplikace se omlouváme.
- Rychle dodani
- Jiné zboží než na obrázku a popisu
Reakce obchodu PytelGranuli.cz
děkujeme za Váš nákup i recenzi. V případě, že nastane nějaký problém se zbožím, doporučujeme řešit se zákaznickým servisem, který Vám rád pomůže problém vyřešit.
PytelGranuli.cz