super, rychlé, bezproblémové
rychlost
- Velice spokojemá
- Velká ochota- potřebovala jsem změnit pobočku zásilkovny k vyzvednutí a nebyl to problém. Velmi příjemné jednání.
- supr
- Velký výběr
Provedl jsem již několikátou objednávku a i když při první došlo k menší chybce, bylo mi okamžitě voláno a nabídnuta náhrada. Pokaždé zboží dorazilo velmi precizně zabalené a opravdu velice rychle. Dodání mé druhé objednávky netrvalo ani 24 hodin od objednání. Puzzle jedině od Puzzle4U.
- super
- široký výber a skvelé ceny
- Nekomunikují
3.2.23 jsem objednal a zaplatil dětský lékařský stolek(i na základě kladného hodnocení eshopu).9.2.23 jsem jim psal email kde jsem se ptal na stav mé objednávky a žádná odpověď.10.2.23 jsem jim 2x volal a telefon jen zvonil nikdo to nebral.12.2.23 koukám na email a tam dotazník ,,spokojenosti"! Nevím co se děje ale nikomu bych nedoporučoval na tomto eshopu něco kupovat a platit dopředu. Eshop vůbec nekomunikuje a v týdnu budu řešit co dál. Doufám že si od nich někdo toto hodnocení přečte a konečně se ozvou.
Rychlé,krásné zabalene
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- objednání, platba při dodání, doručení
- poškozené zboží
Objednali jsme zahradní domek pro vnuka za 3000Kč. Krabice byla při dodání v pořádku. Rozbalili jsme ho bohužel až více než po měsíci, jako dárek. Jedna stěna domku měla kus ulomený, ten v krabici nebyl. Takže to obchod poškozené zabalil, odeslal a vyšlo jim to. Reklamací se nezabývali. Prý jsme povinni zboží převzít a zkontrolovat do 48 hodin.
- supr
- Rychlost,výběr,snad jediný obchod z tisíce v ČR,který dokáže zaslat do zahraničí.
- Rychli
- Rychlé doručení
- Odpovídá popisu produktu ☺️
- Moc pěkné puzzlíky
- Rychlé doručení
- Kvalita produktu
- levne, rychle doručení
- vstřícnost a profesionalita
Rychlé dodání, dobrá komunikace s esopem.