- Spolehlivost a dodržení termínu dodání
Nakupuji zde už celkem pravidelně. Vždy jsem byl spokojen. Tentokrát jen drobounká připomínka, že dodaný kotouč je designově jiný než je na fotce v obchodě. Je to drobnost, ale pokud by šlo o sladění vzhledu.... Prostě bude jiný kotouč ve předu a jiný vzadu.... :o)
Reakce obchodu PTBshop.cz
Omlouvám se za nepřesnost v produktové fotce - ihned chybu napravím. Pokud byste chtěl, kotouč bez problému vyměníme za jiný.
Moc děkuji za hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup.
PTBshop.cz -
Svatá trpělivost pana Vlastimila a skvělá technická podpora. :-) Mohu maximálně doporučit
Moc děkuji :)
PTBshop.cz -
- Perfektní komunikace a ochota poradit.
Tento obchod můžu maximálně doporučit. Perfektní a velice rychlý zákaznický servis a poradenství. Radost nakupovat. Když si s něčím nevím rady vím že během chvíle obdržím uspokojující odpověď i v nekřesťanskou hodinu (čti mimo pracovní dobu) Veliká pochvala. Jen tak dále :)
Tým PTBshop.cz -
- Snažili se, komunikace byla obratem
- Zboží psané "Skladem 2-3 dny" znamená "má to dodavatel, teda možná"
Dodavatel zklamal a nemá...
Reakce obchodu PTBshop.cz
Velice se omlouváme za vzniklé problémy. Náš dodavatel měl výpadek a systém nám zobrazoval špatnou dostupnost.
- Inzerované zboží skladem- nemají skladem ! A ani po tom co to přiznají, nedokáží aktualizovat e-shop a přivádějí dál zákazníky v omyl.
Reakce obchodu PTBshop.cz
- Perfektní přehled o sortimentu, není problém poradit v neděli.
- Je to daleko od Berouna, vozil bych tam 100% kola i na běžné servisy
- Docela ucelená nabídka fy Hope
- Spíš delší dodací lhůty
- Velká skladová zásoba, rychlé a bezproblémové doručení.
Určitě doporučuji navštívit.
Tým PTBshop.cz -
Dne 31.10 jsem si objednal a zaplatil zelené niple. Do dnešního dne 7.11 nepřišli a ani obchod nekomunikuje. Nedoporučuji.
Reakce obchodu PTBshop.cz
Velice se omlouvám za vzniklé problémy. Zkontrolujte, prosím, emailovou schránku - 8.11. Vám byl odeslán email o stavu objednávky. Po další domluvě s Vámi byly vráceny peníze a objednávka byla stornována.
Tým PTBshop.cz -
objednávka i komunikace bez problémů,jen trochu delší dodací lhůta,jinak blatník výborný ,možná bych doporučil přidat ještě(pro klid )k upevnění sucháčem i el.pásku,pak je uchycení tutový.
Reakce obchodu PTBshop.cz
Velmi děkujeme za hodnocení.
- super komunikace
- odborná znalost
Pecka, přijdu zas
v pořádku
- Přehledná nabídka
- Zajímavé ceny
Zboží s dostupností 2-3 dny ani po devíti dnech nedorazilo. Reakce z obchodu žádná a telefon nikdo nezvedal.
Reakce obchodu PTBshop.cz
Velmi se omlouvám za komplikace s Vaší objednávkou. Bohužel došlo ke zpoždění dodání zboží od dodavatele, což jsme nemohli ovlivnit. Avšak o veškerém průběhu a zpoždění objednávky jsme Vás informovali na Váš email.
- Spolehlivý a rychlý
Dobrý obchod s omezenějším, ale zase velmi zajímavým výběrem. Mám ho rád a vždy se na nákup těším....
Reakce obchodu PTBshop.cz
Velmi děkujeme za hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup.
- Jako vždy Top
Moc děkujeme :)
PTBshop.cz -
jsem spokojeny vse bylo rychle a v klidu a tak to ma byt.
Reakce obchodu PTBshop.cz
Velmi děkujeme za hodnocení.
- Dostupnost
- Podpora Enduro a DH jezdců
- Komplet sortiment Hope
Děkujeme za hodnocení.
- 100%
Atraktivní sortiment, Ok ceny, rychlost vyřízení obj. atd. Nakoupím zde opětovně.
Tým PTBshop.cz -
- Vše vyřízeno k mé plné spokojenosti za velmi krátkou dobu.
- Přijatelné ceny.
Tým PTBshop.cz