- Doručení az pod nos, bezproblémová komunikace.
Super! Rychlé dodání, výborná komunikace, skvělá cena!
- Výborná komunikace,poradí s výběrem zboží.
- Vstřícné jednání
- Spolehlivost
- Přehlednost
- Výborné ceny
Obchod rozhodně doporučuji. I po několika letech žádné zaváhání ani nedorozumění ze strany Psimls.cz
- Arogantní a neschopné chování majitele obchodu
- Další viz komentář níže
Vím, že můj komentář možná bude vypadat jako komentář "hysterické" ženštiny, ale opravdu jsem tohle chování a jednání od majitele p. Olšara nečekala a velmi, velmi přestřelil. Dne 24. 9. jsem na účet poslala 1486,- na granule pro alergického psa. Zboží mi bylo doručováno dne 29. 9. (i když měli skladem a psali do druhého dne - čert to vem, to byl ten nejmenší problém). Od přepravce mi tedy v pátek přišla sms, že mi budou doručovat balík, ale s DOBÍRKOU. Já už měla balík dávno zaplacený. Proto jsem v pracovní době volala samotnému majiteli e-shopu - tento hovor trval 45 minut! Kde mi p. Olšar sdělil, že "se teda asi uklikl a že mám granule zaplatit znovu!!!!!!"Načež jsem mu řekla, že já už granule platila před šesti dny, ať zavolá přepravci a zruší dobírku. To mi odpověděl, že NEJDE. Takže on udělá chybu a já mám platit 3000,- za jeden pytel granulí?! Kde to nejde, proboha? Je to jeho e-shop a má za něj odpovědnost, sama jsem mu řekla, že jsem obchodník, chyby se stávají a jsme jen lidi, ale že chci, aby chybu napravil, že je nesmysl, abych mu platila za něco, co jsem již zaplatila. Dohadoval se se mnou přes půl hodiny, nakonec jsem JÁ musela navrhnout řešení - mimo jiné mi řekl, AŤ SI NĚKDE PŮJČÍM a přepravci zaplatím. To už byl vrchol. Obchod a jednání určitě nedoporučuji, takhle arogantní a alibistické chování je opravdu nepřípustné. P. Olšar přišel o zákazníka, který by mu každý měsíc posílal 1500,- díky svému odpornému chování a neschopnosti cokoliv zařídit, i když to byla jeho chyba, jak sám uznal. Ale na nápravě samozřejmě nezapracoval. Jak se říká - KARMA JE ZDARMA a vymstí se mu to.
Reakce obchodu Psimls.cz
Děkuji za Váš názor a vyjádření.
Vaše platba byla převodem a přijata 25.9 a potvrzena e-mailem. Následně bylo zboží odeslané do 2 pracovních dnů dle dodacích podmínek "Zboží skladem expedujeme max. 2 pracovních dnů dle způsobu platby. Při platbě ručně převodem je expedice a reservace zboží provedena po připsaní částky o úhradě. O expedici budete vždy informováni." . 28.9 byl státní svátek.
Samozdřejmě to neomlouvá naší chybu s omylem zaškrtnuté dobírce.
Jak jsem zopakoval několikát do telefonu tak i zde se Vám omlouvám. Došlo k chybě a došlo k zaškrtnutí dobírky. V prvním hovoru 4 min. jsem se Vám omluvil, že prověřím, zavolám dopravci a zkusím zrušit dobírku. Dopravce mi sdělil, že toto není možné. A obratem jsem volal, sdělil tuto informaci. A sám navrhl, že Vám hned peníze pošlu zpět na účet a dobírku nech zaplatíte a znovu se omluvil. Sdělila jste mi, že nemáte peníze. Proto byl návrh jak zaplatit hotově přepravci. Dále Vám byla nabídnuta sleva 10% na krmivo za dané komplikace. Řekla jste, že jsem neochotný a nechci Vám vyhovět a to znamenalo zrušit dobírku - což nešlo dopravcem. Peníze Vám byli odeslané ještě během telefonického hovoru zpět na účet. A zboží jste převzala následně.
Náš druhý hovor trval 10 min dle záznamového zařízení hovorů.
Ještě jednou se Vám tímto omlouvám za komplikace a pocit že se Vám nesnažím vyhovět a najít řešení. -
E-shop na svych strankach nabizi zbozi ktere nema.
Reakce obchodu Psimls.cz
Dobrý den, Vaše objednávka byla na serum, které eshop nabízí a jeho dodání na dotaz jak Vám bylo telefonicky sděleno v den objednávky. Zboží, které je označeno na dotaz se standardně nedrží skladem a jeho dostupnost se ověřuje jako u jiných prodejců u dodavatele. Všechny informace jste obdržel a na základě dohody byla objednávka zrušena. Nikde na eshopu nestálo, že zboží máme skladem.
Super obchod,vždy všechno v pořádku a rychle doručené,mohu jen doporučit!!
Děkuji
- Skvělá komunikace
- Zájem o vybrané zboží od majitele
- Dostala jsem info o věrnostním programu
- Žádná
Majitel mi hned po odeslání mé objednávky telefonoval, žena jedny granule bych musela čekat, zda to chci poslat hned nebo počkat na naskladnění. Nepotřebovala jsem ihned, tak jsem si počkala, pak jsme se ještě domlouvali na změně granulí a vše během jednoho telefonátu vyřešeno. Jsem velice spokojená a budu nadále kupovat zde. A doprava taky skvělá, veškeré info jak na email ,tak sms. To už jsem dlouho nezažila. Moc děkuji za nákup a mohu jen doporučit.
- Rychlá komunikace, rychlá dodávka zboží až domů
- Nabízí dobré značky krmiv
- Nic výrazného
Spokojenost
- Vše vždy bez problémů
- doprava zdarma
spokojenost
- Rychlost zpracování, komunikace s obchodníkem
- o žádných nevím
Rozhodně doporučuji
- Skvělá spolupráce, když něco nevíte, stačí se zeptat, pan majitel ihned odpoví a poradí. Doba dodání také super, lze domluvit i den, když něco nesedí, ihned volají a navrhnou náhradní řešení.
- O žádných nevím.
Skvělý obchod
- Rychlé bezproblémové dodání zboží
Opravdu skvělý e shop ......doporučuji..
- Naprosto skvělá komunikace i doba dodání, pan majitel umí poradit snad úplně se vším :-) Super dopravce ( můžete si zvolit), přehlednost obchodu ok
- NIC
O tomto obchodě jsem se dozvěděla náhodou na FB. Pan majitel odpovídá na dotazy kdykoli může. Ceny přijatelné a jako stálý zákazník budete mít i malou slevu. Doba dodání je naprosto v pořádku. Spousta možností zvolit si dopravce, platbu atd....prostě DOPORUČUJI :-)
- velký výběr
- rychlost dodání
- ?
Doporučuji
Děkuji za hodnocení
tým psimls.cz -
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Pan majitel je velmi ochotný poradit a umí komunikovat.
- Žádné jsem neshledal ani po dlouhé době spolupráce.
Rozhodně skvělý eshop s výbornými cenami a vstřícným majitelem. Doporučuji!!!