- výborné ceny, rychlost
tento eshop jsem zkusila poprvé a hned po doručení této objednávky ,jsem udělala s radostí další
- Strašné zmatky
- samé nedorozumění
Již nikdy zde nebudu objednávat
Moje objednávka byla doručena na hybnou adresu
- Vcelku nepřehledné webové stránky, uvítala bych možnost řazení podle velikosti balení
- -
- Spatna komunikace obchodu
- Nedodani zbozi
- Ignorace
Zbozi jsem si objednala jako ,,skladem”. Tyden jsem do eshopu volala a nikdo nezvedal. Pry z duvodu dovolene - na webovych strankach nebylo jedine info o tom, ze by byla dovolena a clovek se nedovolal. Po tydnu se podarilo a bylo mi napsano, ze zbozi zaslou 1.9. Nestalo se, 2.9. jsem musela znovu volat a dotazat se. Nakonec zbozi odeslo a diky nejake nesmyslne komunikaci mezi eshopem a prodejcem mi do dnes (14 dni od objednani) stale nebylo doruceno.
Nedoporucuji, sluzby na strasne urovni, komunikace nulova a kdyz uz nejaka, tak neuveritelne laxni. Byla jsem nadsena mnozstvim sortimentu co eshop nabizi, ale jsem velice zklamana.
Helena Nejtková -
- zaslano spatne zbozi
- ignorace reklamace
Pred par mesici jsem si objednavala kartac na vlasy za 500 Kc, ktery mi doporucila kadernice, kdyz prisel, zdal se mi malicky, ale nevenovala jsem tomu pozornost, i kdyz vlasy se i s nim moc dobre nefoukaly...no a kdyz jsem ted byla u sve kadernice a videla ten kartac nazivo, tak mi doslo, ze mi poslali spatnou velikost.
Napsala jsem zpravu o situaci na eshop a reakce nula.
Bohuzel jsem si vsimla az pozde, ze to neni spravny kartac, ale moje chybla to nebyla.
Komunikace nulova. Urcite nemohu doporucit. -
- Vstřícnost k zákazníkovi a rychlé dodání zboží
Zbozi neprislo a ani mi nedali vedet!
- rychlé doručení
- Nedostatečné a nepravdivé informace o výrobcích
- Lak na vlasy nekvalitní, těžko se vycesava, hrudkuje. K barvě na vlasy chybí upozornění, že je potřeba souběžně samostatně objednat emulzi. Spray kondicionér nic moc na kudrnaté vlasy... Z mé strany:už si neobjednam nic, mimo emulze.
- Delší doba dodání
spokojenost, příště zase nakoupím
- Úžasný přístup
- Rychlé doručení
- Výborně zabalené
Opravdu super komunikace, spolehlivé a rychlé dodání.
V úterý odpoledne jsem objednal a ve čtvrtek dopoledne vyzvedl na poště.
Nemám výhrad a všem tento obchod doporučuji, mnoho jiných by si z něj mělo brát příklad!Reakce obchodu Pro Zdravé Vlasy
Dobrý den, moc děkujeme za tak milé hodnocení.
- Rychlá doprava a zboží převážně skladem, když ne, tak do týdne naskladněno.
Rychlá doprava, fotky zboží odpovídají realitě. Skvělý popis barev.
Děkujeme:)
- vše bez problému
- rychlé jednání a doručení
- Zatím nevím o žádné nevýhodě
Děkujeme:)
- spolehlivost
Reakce obchodu Pro Zdravé Vlasy
Děkujeme za vaše hodnocení.
Jsem spokojená, ale zmiňovanou rtěnku k produktu jsem nedostala.
Dobrý den Lenko,
děkujeme. Jaký produkt jste objednávala? Napište mi prosím na e-mail: [email protected]. Pokud jsme vám zapomněli do zásilky přidat dárek, pošleme vám ho. To není žádný problém:)