• velký výběr
    • dobrá komunikace

• Skvely protein, ktery neni preslazeny. Skvele rozpustny. Nez jsem si objednala velke baleni, zkusila jsem ty jednodavky. Moc me neoslovil jahodovy, malinovy a oriskovy. Ty mi prisly takove umele. Ale zbytek bozi. U slaneho karamelu je protein takovy vic naslehany a tim mi prijde vic zasycujici.

O zadnych nevim

• Trochu škoda, že ani při velké objednávce nedostanete žádné vzorečky ničeho jako u některých jiných fitness eshopu,tady jen děkovný dopis

• U proteinu velký výběr chutí.
    • Dodání na druhý den.
    • Nakupuji zde už 2 roky a celková spokojenost.
    • Nijak zvlášť přehledný eshop. I když člověk ví co chce, tak je mnohdy zdlouhavé daný produkt dohledat.

Rychlé doručení, objednávám opakovaně, vždy bez problémů.

Vše proběhlo perfektně.

• Dá se platit příkazem (dokonce prý i dobírkou) a poslat na výdejní místo s živým personálem (nejen do boxu přes aplikaci - to bych "nedala")
    • I když přesně vím co chci, hledání mi dalo dost práce. Asi jsem nepochopila řazení produktů do skupin......

Když na to člověk má dost času, tak tady samostatně nakoupí i ten kdo s moderními technologiemi tak trochu bojuje.

Není co psát, za 1 !!!!

• nakupuji zde pravidelně hlavně protein atd... výborné příchutě Whey CFM proteinu :) :P

• Zboží bylo doručeno včas
    • Kvalita zboží je v pořádku
    • Neseriózní marketing
    • Pokud jejich stránku navštívíte víckrát, postupně se zvyšuje cena za stejné zboží
    • Nepřišla mi slibovaná sleva 10% po zapsání se k newletteru, musela jsem o ní zažádat

S dodaným zbožím jsem celkem spokojená. Syrovátkový protein natural (Whey protein natural) je v pořádku. Velmi cením že neobsahuje žádná sladidla, ani stevii kterou nemusím. Proto jsem ho také koupila. Ocenila bych ale nějakou neutrální příchuť jako třeba vanilka. Čokoládové pecky jsou na můj vkus trochu moc velké. Čekala jsem malé pecičky, přišly mi spíše čoko penízky, to je ale jen detail..
    Co se mi ale velice nelíbí, je neseriózní marketing Protein & co. Když jsem jejich stránky navštívila poprvé, cena u jednoho balení Whey Protein Natural byla 500,- Kč s rozdílem pár korun u jednotlivých příchutí. Při každé další návštěvě jejich stránek se ale cena u stejného zboží a příchuti postupně zvyšovala na 525,-, 565,- a 590,- Kč a to vše během jednoho týdne! Ano, vím že mohu smazat cookies a otevřít anonymní prohlížeč, ale cena se stejnak zvyšuje. Považuji to za velmi neseriózní jednání a zvláštní marketing. Čím víc máte o zboží zájem tím, že si ho prohlížíte, tím větší cenu vám naúčtují. Pokud si chtějí u zboží držet vyšší cenu, tak ať jí nastaví na hodnotu co jim vyhovuje a tu stabilně drží alespoň v řádech měsíců. Tohle jednání mě ale jako zákazníka dost odrazuje a pokud v něm budou dále pokračovat, už u nich nenakoupím. Takhle se opravdu vztah k zákazníkovi nebuduje! Existují další dobré české značky, které nevyužívají tyto pochybné matrketingové strategie.

• Rychlé objednání i dodání

rychlos dodávky

• Kvalita produktů
    • Výběr
    • Vyšší ceny

Kvalitní produkty za vyšší cenu, ale stojí za to si připlatit, občas se dá trefit i zajímavá akce nebo alespoň poštovné za korunu.

• Přehledná nabídka
    • Rychlost dodání

Rychlé dodání

• Rychlost dodání a kvalita zboží, naprostá spokojenost

• Super komunikace a rychlé dodání zboží

• Spokojenost

Vše na velkou 1 s hvězdičkou. Spokojenost s cenou, dopravou, komunikaci a rychlostí.

účinné i chutné produkty, obchod zcela bez problémů