- Sortiment
- Technické problémy s e-shopem
- Problémy s platbou a komunikací
E-shop má široký sortiment a dobré ceny. Zásilka nakonec v pořádku dorazila
Při objednávce jsem však narazil na technické problémy v košíku, kde se mi měla propočítat cena nákupu tak, aby byla bez DPH (jde o slovenskou firmu). K propočtu bohužel nedošlo a košík se neustále zasekával a k propočtu nedošlo. Zvolil jsem proto platbu předem na účet. Po objednávce mi dorazila zálohová faktura opět včetně DPH. Několikrát jsem se snažil posílat email s dotazem na fakturu bez DPH, která nakonec dorazila, ale mezitím mi přišly 2 emaily s oznámením, že pokud objednávku nezaplatím, bude zrušena a další email, že zálohovou fakturu nelze opravit, pouze poslat novou (to mi bylo v tu chvíli samozřejmě jedno).
Uvedené problémy mohly vyplynout z nějaké dočasné technické závady na e-shopu, věřím, že příště bude nákup již bez těchto peripetií.Reakce obchodu protechshop.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Snažíme se udržovat vysoký standard našich služeb, a proto Vaše připomínky bereme velmi vážně. Rádi bychom Vás ujistili, že situaci prověříme a podnikneme kroky ke zlepšení.
Veříme, že další nákup proběhne bez komplikací.
Tešíme se na Vaši další objednávku.
Tým protechshop.cz -
- dálkový ovladač bez baterie ,nikde ani zmínka o typu baterie a navíc v návodu odkazují na dálkové ovládání, ale paní mi ochotně po dotazu sdělila typy baterií......
Reakce obchodu protechshop.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a mrzí nás, že jste měli negativní zkušenost. Snažíme se udržovat vysoký standard našich služeb, a proto Vaše připomínky bereme velmi vážně. Rádi bychom Vás ujistili, že situaci prověříme a podnikneme kroky ke zlepšení.
Máte-li další podrobnosti, které by nám pomohly problém vyřešit, prosím, kontaktujte nás přímo.
Spokojen
Reakce obchodu protechshop.cz
děkujeme velmi pěkně za pěknou recenzi a doporučení našeho eshopu. Jsme velmi rádi, že jste měli tak pozitivní zkušenost s nákupem u nás. Pokud byste v budoucnu měli jakékoli dotazy nebo připomínky, rádi Vám pomůžeme a postaráme se o Vaši maximální spokojenost.
Tým protechshop.cz -
- skvělé jednání, rychlý obchod, výhodná cena.
Doporučuji tento obchod.
Reakce obchodu protechshop.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a za doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste byl s objednávkou spokojen a vše proběhlo podle Vašich očekávání.
Pokud byste měli jakékoli další dotazy nebo potřeby, jsme tu pro Vás!
- Dobré ceny
- Rychlé reakce
- O žádné nevím
Reakce obchodu protechshop.cz
děkujeme velmi pěkně za pěknou recenzi a pozitivní hodnocení. Jsme velmi rádi, že jste měli tak pozitivní zkušenost s nákupem u nás. Pokud byste v budoucnu měli jakékoli dotazy nebo připomínky, rádi Vám pomůžeme a postaráme se o Vaši maximální spokojenost.
Vše v naprostém pořádku. Doporučujeme
Reakce obchodu protechshop.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a za doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste byl s objednávkou spokojen a vše proběhlo podle vašich očekávání.
Pokud byste měli jakékoli další dotazy nebo potřeby, jsme tu pro vás!
Tým protechshop.cz -
Fachči není co dodat jsem spokojen
Reakce obchodu protechshop.cz
děkujeme za skvělou zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste spokojen s kvalitou výrobku. Naše snaha je vždy doručit co nejrychleji a poskytnout produkty, na které se můžete spolehnout. Pokud budete mít další dotazy nebo potřeby, jsme tady pro Vás!
Všechno OK.
Vše OK
Reakce obchodu protechshop.cz
Věříme, že si zachováte vůči nám důvěru i nadále a opět nás navštívíte.
Tým protechshop.cz -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Kvalitní komunikace
Reakce obchodu protechshop.cz
děkujeme vám za pěkné hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojen s naší komunikací, rychlostí doručení a péčí o zákazníka. Vaše spokojenost je pro nás motivací nadále poskytovat kvalitní služby.
Vše bylo tak jak má být
Reakce obchodu protechshop.cz
Věříme, že si zachováte vůči nám důvěru i nadále a opět nás navštívíte.
+++++
Reakce obchodu protechshop.cz
děkujeme vám za vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste byl s objednávkou spokojen a vše proběhlo podle Vašich očekávání.
Těšíme se na Vaši další objednávku.
- Super rychle vše ok
- 0
- 0
Rychlé a bez problémů.
Na 100%jsem spokojený doporučuji všem
Reakce obchodu protechshop.cz
děkujeme velmi pěkně za Vaši recenzi a pozitivní hodnocení. Máme radost, že jste spokojeni s rychlostí dodání.
Všechny zásilky se snažíme expedovat v co nejrychlejším možném čase. Pokud byste v budoucnu měli jakékoli dotazy nebo připomínky, rádi Vám pomůžeme a postaráme se o Vaši maximální spokojenost.
Tým protechshop.cz -
- Rychle dodani vse doruceno v poradku doporucuju
Reakce obchodu protechshop.cz
Pokud byste měli jakékoli další dotazy nebo potřeby, jsme tu pro Vás!
Tým protechshop.cz -
Vynikající pánvička, kterou jsem našel jen u nich. Zboží přesně dle obrázku. Nadmíru spokojen.
Tým protechshop.cz -
Rychlé dodání zboží. Spolehlivý obchod . Komunikace super.
Tým protechshop.cz -
rychlost a spolehlivost, dobrá komunikace
Reakce obchodu protechshop.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a za doporučení našeho obchodu. Nesmírně si vážíme Vaší důvěry a těší nás, že jste ocenili i naši péči o zákazníky. Věříme, že výrobek splní všechna Vaše očekávání.
Těšíme se na vaši další objednávku.
Rychlé dodání
Reakce obchodu protechshop.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a za doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste byli s objednávkou spokojeni a vše proběhlo podle Vašich očekávání.
Pokud byste měli jakékoli další dotazy nebo potřeby, jsme tu pro vás!
Těšíme se na Vaši další objednávku.
Tým protechshop.cz