Zatím žádné
- rychlé odeslání
- dobrá cenová nabídka
- Byla jsem spokojená s brzkym vyřízení objednávky
Rychlost
- Objednal jsem si zboží na dobírku a po rozdělení balíčku jsem zjistil že nebyl úplný, ale zaplatil jsem vše. A obchod nereaguje.
Objednal jsem si zboží na dobírku a po rozdělení balíčku jsem zjistil že nebyl úplný, ale zaplatil jsem vše. Do obchodu jsem vše napsal ale nereaguje. Pokud chcete přijít o peníze tak nakupujte .
Spokojem
- Rychlost a ochota
- Rychle vyřízení a dodání zboží
I když se jednalo o poměrně netypické zboží pro obchod s názvem "Pro radost Praha", tak objednání i dodání zboží proběhlo v pořádku a rychle. A zaujala mě hlavně velmi dobrá cena objednávaného zboží.
- Vstřícnost
- Už prosím nespolupracujte s Balikovnou - nejpomaleji a nejnespolehliveji doručena zásilka s velkým zpožděním. A komunikace z jejich strany je katastrofa. Hlavně zpoždění, které bylo na jejich straně, bezostyšně zkusili hodit na prodejce.
- Rychlost ochota.
- Ani po telefonické urgenci jsem do dnešního dne zásilku neobdržel. Přitom na webových stránkách píší odesiláme ihned.
Rychlé vyřešení objednávky.
- Bezproblémový průběh nákupu od objednávky až po vyzvednutí v balíkovně.
Velmi rychlé dodání, skvělá cena i kvalita.
velká nabídka
- Delší doručení než uvádí.
Objednal som 12.4. dnes 19.4. došiel dotazník spokojnosti.
Ako môžem byť spokojný keď Vás tovar nedorazí a stále ešte nieje ani v preprave ??? -
Rychlé odbavení, rechlá reakce na požadavek.
- Po reklamaci špatného popisu u zboží, mi bylo dodáno zboží dle původního popisu. Uznali svoji chybu a napravili jí. Nečekaně vstřícné chování.