za 1
- Došlo jiné zboží než jsem objednala. Po vrácení, reklamaci a následném telefoním hovoru(2x) , mi bylo přislíbeno okamžité vrácení částky zpět na uvedený účet. 14 dnů pryč a nic se nedĕje.
Nedoporučuji. Komunikace nulová, peníze za vrácené zboží nevrátili zpět, zboží nekvalitní.
Skvělý pro zákaznický přístup na telefonní podpoře. Pan Černý nám dokázal na poslední chvíli před vánoci dodat polštáře a přikrývky. Ještě jednou děkuji a Váš eshop vřele doporučuji.
jsem velice spokojen
- V obchodě je spousta krásných produktů
Zboží jsem koupila osobně v krámku , kde je mnoho a mnoho krásných dalších věcí jako jsou polštáře deky povlečení utěrky srandovní polštářky a další . Běž te se podívat stojí to za to
- kladný přístup k staršímu zákazníkovi
Jsem starší člověk a co jsem mohl to jsem na objednávce pokazil. Ale po zavolání do firmy pán na druhé straně telefonu vše vyřešil a zásilka dorazila v pohodě.
- ještě jsem se nesetkal s lepší domluvou s panem majitelem při změně objednávky
Pan majitel mě osobně obsloužil, byl velice milý a v obchodě má tolik krásných věcí, že se tam určitě vrátím
Polštář je hezký a je to dáreček
Velice kladný a rychlý přístup vše skvělé.
Rychlé dodání, vše v pořádku.
Všechno dorazilo v pořádku, báječný materiál, super kvalita, vřele doporučuji
Trenýrky, které jsem dostal, jsou menší než ty s č.59, které kupuji v kamenném obchodě.
- Rychlost dodání a spolehlivost
- pyžamo nabízeno jako bavlna bylo z uměliny
Je to dáreček pro kamarádku a je úžasný
- žádná
- Žádná
Zboží kvalitní, rychlé dodání.