Přihlásit se a přidat recenzi

• Bezproblémová komunikace
    • 2 roky záruka
    • Turbo skladem dodání do 48 hodin
    • Doprava zcela zdarma
    • Velmi kvalitní odvedené služby
    • Na druhý nákup jsem dostal slevu 10%
    • Precizní výstupní zkouška - Nechal jsem turbo otestovat u konkurence a výstupní protokol byl velmi podobný, ale profiturbo má novější a přesnější stroj. Zjišťoval jsem si to, když mi bylo řečeno, že mají nejmodernější stroj od Garrettu a přes moji slabou důvěru jsem si toto musel ověřit a je to tak
    • Trošku mě zarazila nízká cena, ale recenze mluví za své. Doporučuji profiturbo...

Opravdu jsem velmi spokojen a tuto recenzi píšu výjimečně se spokojenosti 100%

• Suprové jednání.
    • Přehledné webové stránky.
    • Nízká cena.
    • Rychlé odeslaní a doručení nového dmychadla.
    • Kvalitní zpracování repasu.
    • Můžu jen doporučit.

Vše proběhlo v pořádku, nastal mírný problém z mojí strany, kdy jsem měl dmychadlo bez šteftů, ovšem po tel. domluvě vše bez problému a vyřešeno.
    Vřele doporučuji.

• DOPORUCUJI NEJ OBCHOD NA TURBO
    • nemam nic proti

DOPORUCUJI VSEM

• Komunikace,fér jednání,kvalita

Jeden z nejlepších obchodníků na internetu s kterým jsem obchodoval.Bezproblémová výměna špatně objednaného zboží-rychle a bez poštovného. Komunikace také na JEDNIČKU. DOPORUČUJI !

• Skvele jednani
    • Kvalita
    • Rychle dodani
    • Super cena

Doporučuju!!!

• 100% kvalita výrobku
    • nikdy žádný problém
    • super cena

Jednal jsem s hodně lidmi který repasují turba ale tenhle obchod je ten nejlepší, 100% seriozní jednání, a 100% kvalita turb, odebral jsem jich už hodně od téhle firmy ani jeden problém. Doporučuji !

• 100 %

• Perfektní jednání,rychlost dodání,zatím bezchybný chod,po odeslání starého turba obratem poslali peníze na účet.

Celková spokojenost.

• 100 %

• Spokojenost vřele a profi jednání
    • Rychle dodání

Doporucuji

• Doba dodani 3 dny
    • Kvalita turba vyborna
    • Vse dodano dle objednavky
    • Na dalsi nakup jsem dostal slevovy kupon
    • Doprava zdarma
    • Velmi solidni jednani
    • Doprucuji tuto firmu
    • Proti nic nemam

Solidni firma na CZ trhu. Doporucuji

• 80 %

• Přátelské, profesionální jednání, nebývale nízká cena (u mě rozdíl cca 3 500 Kč, než kdybych si turbo pořídil u plzeňského automechanika). Funguje na jedničku.
    • Trochu delší doba dodání - místo do druhého dne, přišlo za 6 dní, což by ani tolik nevadilo, kdyby mi mechanik mezitím neodjel na dovolenou a já nečekal dalších 14 dní, než se vrátí.

Celkově mohu ostatním doporučit, po telefonu se vše vysvětlilo, pán se mi omluvil a jako kompenzaci mi dal slevu na případný další nákup.

Reakce obchodu www.profiturbo.cz

Tímto se pánovi velmi omlouváme za prodlevu při čekání na své turbo. Jsme rádi za tuto recenzi. Přejeme hezký den tým profiturbo

• 100 %

• Vřele doporučuji, vynikající komunikace a poctivě odvedená práce za odpovídající ceny.

Doporučuji !!!!!!!

• Rychlost
    • Komunikace
    • Cena
    • Kvalita

G IV 1.8T. Turbo odesláno v úterý na repas a v sobotu jsem ho měl doma. Parádní rychlost. Komunikace vynikající. Všechno v pořádku. Doporučuji :)

• 100 %

Tato firma ke všemu přistupuje stoprocentně, jak turbodmychadlum tak přístupu zákazníkům. Můžu jen doporučit

• 100 %

• Turbodmychadlo přišlo a funguje v pořádku

Doporučuji

• 100 %

• Spokojenost,rychlé jednání doručení do druhého dne. Objednávala jsem turbo na octavii 1.9 TDI vše bylo v naprostém pořádku. Doporučuji Profiturbo

Velká spokojenost s profiturbo.cz

• 100 %

• vše proběhlo v naprostém pořádku

doporučuji

• 100 %

• Profesionální přístup, rychlé dodání, super cena

Doporučuji

• 100 %

• Solidní firma,dokázaly nemožné.
    • nic

Dokázali opravit trubo z r.1989 do Pajera které bylo úplně zničené, jelo bez oleje.
    Vsadil jsem na solidní firmu a její zručné mechaniky,Pajero do šrotu jěště nepújde.
    Jěště jednou díky!

• 100 %

Turbo na Opel Vectra jsem dostal do 2 dnů od objednání a vše bylo OK. Mohu jen doporučit.

• 100 %

• Dobrá cena a kvalita,turbo skladem dodání do 2dnu.záruka 2roky.

Vše v pořádku