• špatně zvolený dopravce, zboží jsem stornovala.

Reakce obchodu Profi stavba

Z naší strany byl zákazník emailem informován, že sporák bude dodán dne 21.6.2018 přes dopravní společnost.

Příjemce dne 20.6.2018 zrušil emailem objednávku s tím, že dne 19.6.2018 celý den čekal na dopravce.

Asi chyba v Metrixu ?

V nabídce Eshopu jsou nabízeny kouřovody v barvě kamen. Barva kamen je uvedena buď bílá, nebo červená. Objednalm jsem si bílé a kouřovody v barvě kamen. Kouřovody mně poslali černé. Barvoslepý ještě nejsem. Na reklamaci zareagovali tak, že napsali: kouřovody jsou buď černé, nebo šedé. Dobře, pak ale ať neuvádí, že budou kouřovody v barvě kamen, nebo ať napíší, že kamna mají pouze boky bílé.

Reakce obchodu Profi stavba

Zde je kopie popisku, který je uveden u kouřovodů, které jste si objednal ke kamnům. V popisku je vše vysvětleno, neodpovídáme za to, že si informace nepřečtete a vinu svádíte na někoho jiného :

POPISEK u kouřovodů :
    --- Co znamená "v barvě kamen" ?
    Ocelové kouřovody v síle 1,5mm jsou vyráběny jen ve dvou barvách a to v černé nebo šedé.
    Kouřovody budou dodány ke kamnům v barvě, která se shoduje s barvou na ocelových případně litinových částech kamen.

--- Kachlová kamna - hnědá, zelená, písková atd.
    Každá kachlová kamna nemají jen kachle, ale i vložku ve které se topí. Vložka je ošetřena žáruvzdornou barvou a to černou nebo šedou. Kouřovody budou dodány v barvě vložky a to pouze v černé nebo šedé.

--- Krbová kamna s kamenným obkladem nebo keramikou
    U krbových kamen je podobný způsob výběru barvy kouřovodů jako u kachlových kamen. Pouze obložení kamen není v kachli, ale kamenem ( mastek, vápenec, žula ) nebo keramikou. Zde budou dodány kouřovody, také podle shodující se barvy na ocelových částech kamen.

--- Smaltovaná kamna červená, béžová, bílá atd.
    U smaltovaných kamen převládá smalt na 80% povrchu kamen. Součástí jsou, ale litinové prvky dvířka - horní deska. Tyto litinové prvky jsou v černé barvě. K těmto kamnům Vám budou dodány kouřovody v černé barvě.

Na stránkách je infrasauna prezentována jako velmi kvalitní výrobek osvědčeného výrobce. Je to šmejd, kterému není rovno. Nekvalitní zpracování, nerovné řezy, oštípané okraje...bNemám sílu bojovat s prodejcem a nechat si dál něco nalhávat. npoškozené, či spíš velmi nekvalitně vyrobené díly jsou otočeny do rohu,takže nejsou vidět a kašlu na lži a výmluvy prodejce. NEDOPORUČUJI saunu Soleil Blanc od výrobce France sauna

Reakce obchodu Profi stavba

INFRASAUNA je expedována přímo od dovozce do ČR. Těchto saun se prodá každý rok několik a ještě nikdo neměl tento názor. Nevidíme bohužel do balení a nevíme přesně co je špatně na konkrétní infrasauně, která Vám byla dodána. Podle čísla objednávky jsme od Vás neobdrželi žádnou zprávu nebo informaci na řešení nedostatků s dodanými fotografiemi.

• třebaže uvádí, zboží skladem, je skladem u dodavatele, skladem na internetovém obchodě není
    • je to internetový obchod překupník, ztrácíte čas oproti objednání přímo

Nedoporučuji, ze strany obchodu arogance, nevědí k čemu se používá UV lampa kromě bazénu

Reakce obchodu Profi stavba

Odpovídáme pouze za naši nabídku, nikoliv za Vaše představy. Objednal jste si náhradní žárovku za 300,- Kč do UV LAMPY dne 30.4.2018 . Ve dnech 30.4. a 1.5.2018 bylo zavřeno z důvodu svátků a dovolené. Tato informace byla uvedena u položky, kterou jste si objednal. Dne 2.5.2018 se Vaše objednávka zpracovala, dne 3.5.2018 se odesílala ze skladu, na rozvozu byla dne 4.5.2018. Nikde žádné pochybení z naší strany nedošlo. Nerozumíme v čem byla chyba a už vůbec ne tomu, že tento postup vyřízení objednávky je arogantní.

• dobré ceny
    • široký sortiment
    • nabídli vyšší model se slevou kvůli nedostupnosti vybraného modelu
    • komunikace (slíbí, že dají vědět a neozvou se)

Obchod sám o sobě pravděpodobně není špatný, ale zvolená dopravní firma je zoufalá. Objednal jsem zboží, které se momentálně z technických důvodů nepordává, ale dostal jsem nabídku na vyšší model se slevou, potud bylo jednání velmi dobré. Když jsem ale v pátek 27. 4. dodávku urgoval, protože už měla být doručena, obchodník mi slíbil ozvat se zpět, ale nestalo se tak.

Reakce obchodu Profi stavba

Dobrý den, omlouváme se, ale je to už evergreen. Každý rok s prvním výrazným oteplením si objedná v jednu chvíli celá ČR zboží ve stejných objemech jako před vánoci, jen zaměření objednaného zboží není široké, ale je zaměřeno na stavbu, bazény a pro zahradu. Tento objem obchodu je směřován na úzký profil firem, které musí tento nápor zvládnout. Období těchto nákupních horeček je každý rok jinak, jedná se vždy, ale o období v délce cca 2-3 týdnů a nelze jej nikdy odhadnou dopředu. Doručení zboží v tomto období není v délce 1-3 dnů, ale je prodlouženo na 3-5 dnů což nebývá nic dramatického, pouze z pohledu kupujícího, kdy se těší na zprovoznění bazénu se zdá být tento termín jako nekonečný. Druhá vlna nákupního náporu a tím spojeného zpoždění bude zase na podzim s prvním ochlazením, kdy lidé začnou řešit vytápění ve stejnou chvíli najednou ( tj. nákup nových kamen, náhradních dílů, kotlů, servis - v létě byl přece čas, ale teď potřebujeme vše nejpozději zítra, 5 dnů je dlouho ) a třetí vlna bude zase před vánoci, bitva o nejlepší dárek, jen jsme si vzpomněli až 23.12.2018 :-)

zboží není na skladě

Reakce obchodu Profi stavba

Všechen sortiment ORAS je v ČR v doprodeji, výrobce již tento sortiment nedodává do ČR. Všechny položky ORAS, které nabízíme jsou v doprodeji a u všech těchto položek je velkým červeným písmem uvedeno :

POZOR - společnost ORAS končí na Českém trhu, výrobky budou nabízeny jen do vyprodání, proto nemusí být naše nabídka produktů ORAS vždy aktuální. Každý den se stahují jednotlivé produkty z nabídky.

O tom, že zboží již nemusí být ( hadice ke sprše za 320,- Kč ) skladem, jste byl předem z naší strany informován, ještě dříve než jste provedl objednávku.

Zboží nebylo na skladě jak se uvadlí ve vyhledávači.

Reakce obchodu Profi stavba

Zboží bylo skladem a je skladem, objednávka nám přišla ve čtvrtek 29.3.2018 v 13:47. Telefonní hovor od Vás byl přijat ve 14:01 hod s dotazem zda se můžete pro objednané zboží ještě v den objednání zastavit. Jelikož jsme dne 29.3.2018 zavírali ve 14:00 hod, protože byly Velikonoční svátky a odběr 3.4.2018 po svátcích nebyl pro Vás akceptovatelný, svobodně jste se rozhodl telefonicky objednávku stornovat.

• Neumí zabalit a přepravit křehké zboží i přes to ze si účtují vyšší přepravní náklady.
    • Neochota řešit reklamace poničeneho zboží během přepravy

Nevšimnul jsem si praskliny na izolační desce pro vrstvami strecove folie a zboží od přepravní služby převzal. Při reklamaci se mnou obchod vyběhl a nazval mě podvodníkem. Nejhorší na tom je to ze zboží bylo tak špatně zabaleno ze si o poškození doslova říkalo i přes to ze bylo za dopravu účtováno přes 250 Kč.

Reakce obchodu Profi stavba

Škoda, že nejdou vložit na Heureku fotografie, aby si mohl každý nezávisle udělat svůj názor o převzatém zboží.

Váš jediný úkol bylo provést kontrolu zboží při převzetí a to pouze jedné jediné desky skamotec pod průhlednou folií přepravovanou na dřevěné konstrukci a v případě poškození nepřebírat, tak jak jsme Vás informovali emailem než Vám dopravce přivezl zásilku.

Důvodem zamítnutí reklamace bylo, že reklamujete poškozenou desku skamotec až po několika dnech. Na poslané fotografii je reklamované zboží stále zabaleno. Pod průhlednou folií i na fotce je vidět, že deska skamotec je prasklá na několika místech + vyštípnutá část desky která směřuje nahoru, jako by někdo chytil desku skamotec a část desky zůstala někomu v ruce.

Podle zaslaných fotografií bylo nemožné si nevšimnout poškození desky skamotec v době přebírání od dopravní společnosti.

Současně je také škoda, že nejde vložit celá komunikace mezi námi a zákazníkem, protože podvodníky jsme byly nazváni my.

• před deseti dny jsem objednal a obchod ještě vůbec nezareagoval, nevím proč

Reakce obchodu Profi stavba

Dobrý den, omlouváme se, kolegové omylem označili Vaši objednávku jako vyřízenou, proto s Vámi nikdo nekomunikoval. Zboží je samozřejmě skladem a Vaši objednávku můžeme vyřídit.

Na objednávku nikdo nereaguje, na email nikdo neodpovídá a telefony nikdo nezvedá. 3 týdny bez odezvy, objednávám jinde.

Reakce obchodu Profi stavba

Dne 15.12.2017 v 11:57 minut jsme Vám poslali nabídku na novější model čerpadla ASKOLL ENERGY SAVING 2 - ES2 15-60/130 za stejnou cenu staršího modelu, který jste si objednali. Do dnešního dne jsme neobdrželi odpověď na naši nabídku. Vaše objednávka je ve stavu čekání na Vaše vyjádření objednavatele. Možná bude stačit se podívat do emailu.

Byla mi podána mylná informace o dostupnosti zboží na skladě.Podle nabídky bylo ale ono nebylo.

Reakce obchodu Profi stavba

Nabídku si čte sám kupující, pokud je zboží s označenou dostupností "obvykle skladem", neznamená že je na 100% skladem. Zboží, které máme na svém skladě, je uvedena dostupnost "skladem na prodejně" a nebo "skladem".

• Zboží je špatně popsáno

Reakce obchodu Profi stavba

Náhradní díl na kamna THORMA Borgholm cena 52,- Kč za kus. Popis : ZADNÍ ŠAMOTOVÁ CIHLA OHNIŠTĚ S PŘÍVODY SEKUNDÁRNÍHO VZDUCHU + obrázek jak díl vypadá.

Buď máte kamna Borgholm a díl Vám pasuje a nebo nemáte kamna Borgholm.

Slabinou nebyl e-shop jako takový, ale jím zvolený dopravce Fofr. Dopravce si jako zákazník na stránkách zvolit nemůžu, takže to beru jako chybu e-shopu. Avízo o expedici zboží sice přišlo hned dopoledne následující den po zaslání objednávky, ale zboží si dopravce naložil až 2 dny od objednávky, což je trochu klamání zákazníka. O doručování spol. Fofr píšu samostatně.

Rekapitulace :

4.10. v nočních hodinách objednáno 21:44 ( život není jen o práci abysme vyřizovali objednávky i v noci ) 5.10.2017 dopoledne objednávka zpracována a objednána doprava na následující pracovní den. Dne 6.10.2017 si dopravce vyzvedl zboží ve skladě, 7. a 8. se nerozváželo jelikož se jedná o sobotu a neděli. Dopravce má 2 pracovní dny na doručení. Rozvoz byl plánován na dny 9.-10.10.2017. Dne 9.10.2017 se Vám řidič nedovolal ( sám uvádíte ve zprávě, že jste volal zpět na zmeškaný hovor po 30 minutách a teprve v tu chvíli jste zjistil, že to byl řidič od dopravce FOFR. Řidič Vám sdělil, že je už pryč a že přijede zase až druhý den ). Dne 10.10.2017 bylo zboží doručeno ....

..... hlavně že jste si nic neudělali druhý den s řidičem když k Vám jel opakovaně, to je nejdůležitější ...... podle zprávy ( která není vidět v recenzi ) jste byl hodně nabroušen jako by šlo o život :-)

• Obchod se staví do role prostředníka v komunikaci s výrobcem.

Zboží bylo dodáno nekompletní a poškozené (poškrábané kachle). Zřejmě to byl kus, který byl použit někde na výstavě. Výrobcem navrhované řešení opravy poškrábaných kachlí (opravnou tužkou na laky aut) se nám nelíbí. Zaplatili jsme zboží nové, tedy předpokládám nepoškozené a nepoužité... Čemuž odpovídá i nemalá cena.

Reakce obchodu Profi stavba

Máme se tedy na reklamaci "vykašlat" a neřešit ji ? Nechápeme že minusem naší firmy je, že se reklamace nezříkáme a řešíme ji s výrobcem.

To, že černý Petr u této pece padl na náš obchod jsme nemohli ovlivnit. Nevidíme do balení celé stavebnice. Od výrobce jste věděl, že mají na skladě poslední kachlovou pec a taky že je poslední dostupná v celé ČR a že další pece budou vyrobeny nejdříve za 1/2 roku. Pec Vám doručil přímo výrobce, pouze jste si vybral přes internet náš eshop u kterého zaplatíte o 15% méně z kupní ceny než u výrobce. Pokud byste si pec objednal u kohokoliv jiného než u nás, vždy by Vám byl doručen stejný kus stavebnice pece, kterou máte teď doma. Reklamaci by řešil pouze jiný prodejce.

Ano, podle fotky je na jedné kachli téměř neviditelný škrábanec a je opravdu snadno opravitelný. Technici z výroby popsali laicky opravu kachle přirovnáním opravné tužky pro škrábance na autě. V praxi tzn. že na kachli se nanese nová tenká vrstva glazury. Obavy z opravy jsou pouze o osobním pocitu. Všechny kachle na kamnech než se stali kachlemi, byly jen hromadou hlíny na kterou se nanesla glazura. Je jedno jestli vidíte technika od výrobce jak nanáší finální glazuru před Vámi a nebo tento proces nevidíte. Výrobce by si jinak nedovolil navrhnout tento postup opravy.

Za vzniklou situaci se omlouváme, neviděli bychom vše tak černě, stav pece není takový, že by byl neřešitelný, stačí opravit jednu kachli a nebo v nejhorším případě vyměnit celý kachlový díl.

• Příspěvek byl odstraněn z důvodu nerelevantnosti obsahu.

Špatný, hóóódně špatný. prostředí jak na stavbě a při osobním odběru mi byl navíc započítán poplatek ve výši 95 Kč. To jsem si to mohl zrovna nechat poslat poštou. Tenhle E-shop už opravdu nikdy!!!

Reakce obchodu Profi stavba

Rozhodnutí je vždy jen na Vás. Vy jste se sám rozhodl svobodně, že se má zboží poslat na provozovnu za 95,- Kč a potom se pro něj zastavíte osobně místo toho abyste si jej nechal poslat domů za 99,- Kč. Zlobit se můžete jedině na sebe. Hlavně, že jsme Vám propojovací hadici za 259,- Kč nachystali na odpoledne, tedy ve stejný den kdy jste si hadici objednal, to jste se už v recenzi nepochlubil, že ?

V nabidce je uvedeno ,ze roury a kolena jsou v barve kamen (zelene , ktere jsme si objednali ) podle nas jsou kamna zelene kachle tudiz kourovod jsme objednali v barve zelene bohuzel byl dodan cerny ! A roura byla dodana bez cisticiho otvoru !!!! ( meli jsme obednanou s cisticim otvorem ktera je drzsi ) s touto dodaci obednavkou jsme absolutne nespoikojeni !!! s pozdravem Naske

Reakce obchodu Profi stavba

Kouřovody se dávají ke kamnům v barvě kamen nikoli v barvě kachlí které jsou na kamnech. Výběr kouřovodů je ze dvou barev černá nebo šedá. Vy máte kamna černá, která mají na sobě zelené kachle, proto Vám byly poslány kouřovody černé.

Kouřovody v zelené barvě zařídit neumíme, tak jako neumíme dodat roury v pískovcové barvě, když si zákazník koupí kamna s pískovcovým obkladem nebo v žulové barvě, když jsou kamna obložena žulovým kamenem, vždy je výběr jen z černé nebo šedé barvy.

Pokud Vám přišla roura bez čistícího otvoru, není problém ji vyměnit. Zašleme Vám novou správnou rouru a rouru, která Vám byla omylem dodána si dopravce vyzvedne od Vás a doveze k nám na sklad.

• velký výběr zboží
    • dlouhá dodací lhůta

Vzhledem k tomu,že objednané zboží přes oznámenou expedici před 10 dny ještě nedorazilo,nemůžu nic hodnotit.

Reakce obchodu Profi stavba

Omlouváme se za celozávodní dovolenou u výrobce ABX, kamna Vám zasílal přímo výrobce ABX, bohužel se mu nepovedlo kamna odeslat v termínu, který sdělil nám a my následně Vám. Naštěstí to na mrazy v nejbližších dnech nevypadá.

Stránky byli v pohodě. Objednávka proběhla rychle. Tímto ale skončilo. Nejprve mi poslali jednu objednávku na dvě části, a když mi konečně dorazila zase úplně jiný den ta druhá část, zjistil jsem že místo objednaného Anatomické sedátka, mám v krabičce nějaký pochybný kartušový filtr od modré barvy bez jakéhokoliv dokladu ničeho. Takže tam se již vícekrát nepodívám.

Reakce obchodu Profi stavba

Zboží se expeduje z více skladů podle charakteru na které je zaměřeno a proto je běžné že se posílá rozdělené z důvodu rychlosti doručení než si položky přeposílat mezi sklady. Co se týká obsahu, chyby se občas stanou. V systému, ale neevidujeme žádnou zprávu od Vás, že by jste obdržel obsahově něco jiného. Není žádný problém zboží vyměnit na naše náklady.

• žádné
    • nechci se vyjadřovat

Absolutně nespokojená

Reakce obchodu Profi stavba

No jo no, co se dá dělat, když bazén nemáme, tak jej opravdu, ale opravdu nemůžeme poslat.