- rychlé dodání
Je to výborný obchod. Objednávku na Jotul F 400 mi držal 6 mesiacov a napísal mi, keď bol tovar na sklade (Veľmi ťažko dostupný tovar), a dal mi veľmi dobrú cenu. Žiaľ, musela som odmietnuť, lebo v tom čase mal už aj manžel dodaný požadovaný tovar.
- Rychle a spolehlive
- Bez
- Zboží skladem bylo opravdu skladem
Rychlá, komplexní komunikace, podrobný návod převzetí, prostě dobrá spolupráce.
Příjemný přístup, ochota, odbornost, rychlost
Výborná komunikace, včasné a přesné dodání s návodem na převzetí zboží.
Jen malá poznámka, kontrola zboží při převzetí zboží O.K. , každý je připraven na nějaký obal zboží, který zvládnou nůžky, nůž, šroubovák - plochý, nebo kříž. Ale torx 25 může být pro někoho problém.
S pozdravem Kužela M. -
Dobré.
Velmi dobrá a rychlá komunikace, snaha najít řešení, pokud produkt není právě k dispozici. Toho si velmi cením.
- Rychle jsem sehnal zboží na které se nyní dlouho čeká.
komunikace pouze e-mailem, ale fungovala obratem
Dost dobře zabaleno
Rychlé dodání zboží.
- Překupníci.
Jsou to prachobyčejní překupníci. Bohužel i líní, takže mi zboží přišlo i s jejich dodacím listem. Po ověření marže mi bylo na zvracení (skoro 90%). Tomuto obchodu se obloukem vyhnu.
Reakce obchodu Profi stavba
Možná je někdy lepší nejdříve trochu popřemýšlet nad tím, co člověk chce sdělit světu :-)
Objednávka přišla na 3m biorohože a ta byla dodána jak bylo ze strany zákazníka objednáno s celkovou cenou 1020,- Kč ( 1m stojí 340,- Kč )
U zboží je dodací list, kde je uvedena cena za 1m bez DPH 281 Kč, je tedy potřeba si vynásobit cenu rohože za 1m 3x a k výsledné částce přičíst ještě DPH ve výši 21% ( 3x281 kč = 843 Kč + 21% = 1020,- Kč ). Potom se bude celková cena na dodacím listě shodovat s cenou ve faktuře.
Pokud bychom měli mít marži 90%, museli bychom nakupovat 1m rohože od výrobce za 28,- Kč. Obáváme se, že za 28,- Kč se v této době koupí možná tak 1/2 chleba, nikoliv speciální nehořlavá izolační folie ke komínu. -
- menší spotřeba teplé vody v rozvodech
Proč se produkt nedodává do velkoobchodů větších měst.
Doporučuji!
- dobrá komunikace
- Rychlost doručení
- Přehledný e-shop, v porovnání s jinými prodejci mají krbová kamna Jotul zřejmě nejlevnější.
Široký výběr zboží, přehledný e-shop, rychlé vyřízení objednávky. Mohu pouze doporučit.
Zboží potvrzena objednávka a dnes 29.1.2023 nic se neděje . Dva měsíce od potvrzené objednávce zboží nedorazilo. Dodavatel nekomunikuje.
Reakce obchodu Profi stavba
Je nám to líto, sklady se sortimentem kamen a krbů jsou úplně prázdné. Kdo neobjednal zboží na jaře 2022, musí bohužel čekat.
- Rychle jednani
Velký vyber zboží a rychlá zpětná reakce na nákup zboží