Podle nových výrobků jsou i nové náhradní díly a komunikace ohledně správných druhů je na velmi vysoké úrovni. Jsem velmi spokojen s komunikací o upřesnění mého požadavku. Doporučuji všem.
Černý -
Vše proběhlo za 1!
- rychle objednání
Zboží jsem objednal,telefonicky jsem ujistil o zboží a ojednávka dorazila 4 den.
- dobrá komunikace
- Kontakt přes telefon vyšel vstříc a naprosto v luxusním čase kamna dodal.
- Jsem spokojen
Obchod super až na dopravu... Zaplatil jsem skoro 200 za dopravu a když jsem ráno psal kurýrovi v kolik ho mám očekávat tak žádná odezva. Po cca 4 hodinách sms že je kurýr za 5minut u mě.... Ještě že mám auto a mohl jsem si dojet do druhé vesnice... Ale na co tedy tak drahá doprava když si pro to musí člověk ještě sám zajet
Vynikající komunikace přes telefon, pán velmi ochotný a dobře poradil. Zboží přišlo v pořádku, dobře zabalené a během dvou dnů. Děkuji. Tento obchod vřele doporučuji.
Všetko OK.
- Děkuji, rychle vyřízeno, pracovník dodavatele dobře poradil, díly přesně pasují na stará kamna
Odborně a rychle vyřízená objednávka. Moc děkuji Petr Vacek
Ok
Seriózní eShop. Naše hodnocení velmi kladné.
Neuvěřitelně vstřícný postoj k zákazníkovi ( v nasiz objednávce byla těsnící šňůra do dvířek kamen. Napsali jsme typ kamen, obchod ihned pohotově reagoval a zaslal nám ten správný výrobek). Velmi oceňujeme tento postoj. Jste lidé na správném místě!!! -
- Rychlé jednání. Vše OK.
Velká nabídka zboží i na starší typy krbových kamen za dobrou cenu. Byl jsem mile překvapen.
- Rychlé vyřizení
Super obchod
- Rychlá a dobrá domluva
rychlost
- Nedodani
Obchod zboží nedostala ani po mesici
Reakce obchodu Profi stavba
Bohužel objednané zboží stále není k dispozici u výrobce. Stále nebylo vyrobeno. Bohužel vše neumíme ovlivnit. Omlouváme se.
- Nevím, je to první nákup
- Vstřícnost, pochopení, ochota. Vše ok.