Super komunikace vše bez problému
- Rychle objednání a dodání spokojenost
- Kvalitní obchod a pořídil jsem hlavně levně
Kvalita a solidní cenq
- Dobré ceny
- Přehledný eshop, výborná komunikace a personál v prodejně je ochotny a nápomocný
- Kovové díly za dobrou cenu
- Možnost úprav na míru
- Úpravy na míru za rozumnou cenu, výrobce udělá výkres a před samotnou výrobou si ho nechá odsouhlasit
- Úpravy provedené přesně podle výkresu
- Proces úprav na míru trval velmi dlouho, ale nakonec to stálo za to.
Objednávala jsem komponenty na kovovou pergolu. Potřebovala jsem navařit úchyty pro výplně a jeden nosník byl delší než běžně nabízené sloupky. Nejdříve vše trvalo velmi dlouho a tak jsem si myslela, že se na mne obchod vykašlal. Nakonec jsme se ale domluvili a stálo to za to. Byla jsem opravdu mile překvapená jak na míru udělaným zbožím za opravdu rozumnou cenu, tak dopravou. Bez váhání doporučuji
- Dobré ceny
- Možnost úprav nabízeného zboží
- Výrobce nejdříve vyhotoví výkres všech požadovaných úprav, nechá si ho schválit a teprve potom vyrábí přesně dle výkresu. S tímhle velká spokojenost.
- Skutečně dlouhá lhůta než vše proběhlo. Obchod ale žádnou kratší nesliboval.
Potřebovala jsem v podstatě zakázkové úpravy. Celý proces sice trval velmi dlouho, ale výrobce úpravy zanesl do výkresu, poslal ke schválení, zanesl do dokumentace úpravy, které jsem na výkresech požadovala, a vše správně vyrobil a doručil. To vše za přijatelnou cenu. Chvílemi už jsem měla pochybnosti, zda celý obchod proběhne, jak dlouho to trvalo, ale nyní jsem ráda, že jsem vydržela. Zakázka je vyrobena přesně dle požadavků. Velká spokojenost
- Vše O.K.
- vse ok
- vše OK
- Dobrý a technicky dobře zpracovaný výrobek
Dobrý sortiment, seriozní jednání
- Komunikace přes mobil
- Nekomunikují přes e-mail, pouze telefonicky
V případě koupě hotového výrobku obchod doporučuji, ale nechat si
zhotovit nějaký rám, svařenec apod., tak ne.
Můj názor. -
Vše v pořádku
- dobrá cena
vše ok,ženské v obchodě super
- rychlost
- Nákup z domu, široký sortiment zboží.
- Rychlé vyřízení objednávky.
- Zatím nám byla doručena půlka objednávky. Jednání úplně senzační. Volali a ujasnili jsme si objednávku. Zavolali a informovali nás,kdy bude zboží doručeno. Velká spokojenost. Opravdu nadstandardní jednání. Můžeme jen doporučit.
Rychlé jednání a dodání.Spokojenost.