Přihlásit se a přidat recenzi

• líbí se mi ceny a produkty,že jsou za dobré ceny a kvalitní.
    • slabinyjsou a to ty,že barvy laků,hlavně ty hodně světlé mají špatně zobrazené,nesouhlasí co je na obrázku vyznačeno s doručenou barvou,a i v číselném označení je nepořádek.Chtělo by to přesné vyznačení,jak v barvách tak v číslech.

Ano doporučuji,jen je upozorňuji na nedostatky v předchozím uvedení.Aby si dávali pozorna barvy a čísla.Doufám,že z Vaší strany dojde brzy k opravám těchto chyb,aby byli objednávky dokonalé.

• Objednala jsem si navíc ještě jedno balení krycího gelu, ale nedorazilo a nikde ani nebyl uveden důvod, proč nepřišlo. Na internetových stránkách je uvedeno skladem, v mojí objednávce je taky zapsáno, ale v balíčku nedošlo.

• dobré ceny a potěšil mně malý dáreček
    • to nevím

určitě doporučuji

• Přehlednost,popis jak postupovat při aplikaci
    • nic

Doporučuji, zboží kvalitní, koumunikace výborná

Zboží bylo expedováno až 4tý den po objednávce a je 10dní po objednávce a zboží stále nebylo doručeno. Objednávala jsem doručení ČP. Pokud bych se neozvala zásilka byla kdesi ztracená. Teprve po mém telefonátu se zásilka začala hýbat.

Reakce obchodu Professionail.cz

Dobrý deň,
    ospravedlňujeme sa, ale od nás zásielka odišla včas, preťahovala doručovateľská spoločnosť. Ospravedlňujeme sa za komplikácie.
    S pozdravom
    Professionail.cz

S tímto obchodem jsem spokojená :-) doporučuji :-)

• přehlednost
    • toto zboží jsem nikde jinde nemohla sehnat

Tento lak jsem nemohla nikde sehnat,byla jsem ráda,že jsem naštívila tento obchod, se kterým jsem velice spokojená.Obchd je přehledný,komunikace vynikající a dodání rychlé,určitě doporučuji ostatním.

• -vzhledem k sídlu prodejce rychlost
    • -okamžitá komunikace při dotazu
    • -celková serioznost
    • -nevím

-seriozní obchod se vstřícnou komunikací a rychlou dodací dobou, zkrátka bez negativních připomínek

• nemusím do krámu
    • asi žádné

je to nejlepší nakupování

• široký sortiment kvalitních výrobků, přehlednost stránek a kvalitní fotografie nabízeného zboží
    • včas mě neupozorní nikdo na den a čas dodání kurýrem

jsem spokojená, skvělá komunikace, rychlé dodání zboží, doporučuji

• Kvalita, rychlé dodání, způsoby placení atd.
    • Jediná slabina byl jeden vytečený gel, za který ale obdchod nemůžu.

Velmi příjemný obchod, objednáte si, co potřebujete, vyberete si, jak chcete zaplatit a pak už jen čekáte. Hledala jsem obchod, kde bych zkusila nakoupit nějaké gelíky a pár věcí k tomu potřebných a našla jsem tenhle, cenově se mi zalíbil a tak jsem dále ani nehledala. Tento obchod můžu naprosto doporučit, jediný problém byl jeden vytečený gel, některé gely mají pozlátko, které musíte strhnout a některé ne a v tom byl problém u toho jednoho gelu, že to pozlátko neměl.

• sleva na gely
    • zatím jsem nic nezjistila

zkuste a posudte sami

• Perfektní ceny
    • Nevím o žádných

Určitě tady budu nakupovat i příště.Doporučuji

• Cena
    • Popis produktů je nedostatečný, foto neodpovídá skutečnosti.

Profesional je možná silný název obchodu. Zboží,které jsem si objednala neodpovídá fotografii na webu,podle které jsem vybírala. Ani vlastnosti Deo finish gelu (vůně) nejsou dle popisu. Celkem ale obchod nabízí zajímavé produkty za perfektní cenu. Určitě si ještě něco objednám,ovšem ne pro profesionální použití.

• jeden gel trochu vytekl, ale bylo to nejspíš dáno plastovou kříklopkou pod víčkem, u jiných nebyla příklopka, ale alobal.

• nízké ceny
    • kvalitní zboží
    • Objednala jsem si kamufláž gel rose..čekala jsem že bude více krýt.

Super, došel i dáreček :-)

• Velká a kvalitní nabídka zboží za super ceny.

Po první objednávce musím konstatovat,že super.Jsem spokojená s nabídkou,cenou,kvalitou i s doručením.S jistotou vím,že budu nadále objednávat u Vás.Zcela jistě doporučuji všem.

• přehled
    • nevím