Přihlásit se a přidat recenzi

Jen spokojenost, rychle, bez jediné chybičky

• Rychlé vyřízení
    • Dobrá komunikace
    • -

Velmi dobrá domluva a předání objednaného zboží. Pan prodejce mi poradil a nakonec jsem vzal o trochu jiný výrobek než jsem měl objednaný.

• rychlé doručení
    • výborná komunikace

Dobrý a rychlí zatím jsem spokojený,Vašek

• přišlo v neuspokojujícím stavu

Dodání bylo v pořádku a rychlé. Bohužel velké zklamání po rozbalení, na několika místech popraskané, nebo dokonce ulomené. Mohu zaslat i fotodokumentaci. Jsem ochotna to řešit větší slevou nebo vrácením kurníku zpět.

Reakce obchodu Pro dům a zahradu

omlouváme se za způsobené komplikace, ano máte pravdu v dodaném kurníku byli opravdu některé části poškozené jak jste posílala. Bylo vám nabídnuto výměna dílů nebo finanční kompenzace. Do dnešního dne nepřišla žádná reakce.
    Hezký večer,
    produmazahradu.cz

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• nemají skladem to, co inzerují skladem
    • velmi špatná komunikace

Nerada píši negativní recenze, ale bohužel musím. Před dvěma týdny jsem si objednala kurník pro slepičky (kuřátka), kurník byl za vyšší cenu než prezentovaly jiné obchody, ale byl skladem, tak jsem neváhala, dost jsme ho potřebovali. Objednáno a placeno v neděli s prosbou, aby mi to poslali opravdu co nejdříve, jelikož máme kuřátka provizorně doma. Nikdo se neozval, na několik mailů nikdo nereagoval... Ozvali se ve středu s tím, že přišli na to, že poslední kus, co mají skladem, má vadu, zda nechceme jiný, menší, na to jsem odpověděla, že v žádném případě, že požaduji ten, co jsem objednala. Na to mi bylo sděleno, že ten bude skladem následně v pondělí a v pondělí 100% odešlou... neodeslali.. a opět na maily nereagovali. Až v úterý navečer došla zpráva od DPD, že převzali balík do přepravy. Bohužel společnost druhý den volala, že nám poslali jiné zboží, menší kurník a asi spoléhali na to, že si ho necháme - nenecháme, ani za nižší cenu, ani za cokoliv jiného. Opravdu jednání hrozné a obchod nedoporučuji. Kurník mám objednán od včerejška již jinde a je na cestě k nám, zítra bude doručeno. Za mě opravdu toto ne!

Reakce obchodu Pro dům a zahradu

mrzí nás, že jsme vám nebyli schopni dodat objednané zboží. Bohužel dodavatel bez našeho vědomí opravdu u daného kurníku změnil rozměry aniž by nám to řekl. Když jsme se tuto informaci dozvěděli tak už bylo zboží odeslané a ihned jsme vám volali jaká je situace a že nemusíte zboží přebírat pokud nechcete. Určitě to nebyl žádný záměr, to by jsme vám nevolali ať zboží nepřebíráte. Každopádně je to naše chyba a za to se moc omlouváme. Jako omluvu přijměte na případný další nákup slevu 10% a to i už na zlevněné zboží.
    produmazahradu.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Vše bez problémů. Rychlá odpověď při dotazu, dobře vysvětleno. Po objednání bez problémů a včas dodáno.

• OK, dodáno na druhý den

dodání do 2 dnů trvá již 7 a zboží ještě nemám

Reakce obchodu Pro dům a zahradu

omlouváme se za pozdní doručení zboží. Po vaší objednávce bylo zboží odesláno následující pracovní den. Bohužel jsme se o tom, že vám nic nepřišlo dozvěděli až z následující recenze. Příště prosím stačí zavolat nebo poslat e-mail aby se věc začala řešit. Když o problému nevíme tak bohužel nejde nic udělat...

www.produmazahradu.cz

• Rychlost doručení
    • Kvalita
    • Jednoduchá montáž

Klec je krásná, kvalitní. Jsme velice spokojení.1

• Rychlost dodání

Objednal jsem klec pro psa do auta class dorazila ale po otevření každý prvek hliníku a dřeva byl poškozený promáčklý za 6000 Kč určitě už nikdy

Reakce obchodu Pro dům a zahradu

děkujeme za vaše hodnocení a omlouváme se za komplikace. Několikrát jsme vás zkoušeli kontaktovat, že lze zboží reklamovat případně i vrátit. Bohužel z vaší strany nepřišla už žádná odpověď.

www.produmazahradu.cz

• Velmi rychlé doručení