- Žádné problémy nenastaly
- Příznivé ceny
Dobrý den pane Karle,
děkujeme Vám za kladné ohodnocení a doporučení našeho internetového obchodu. Budeme velmi rádi, pokud u nás uskutečníte i svůj další nákup.
Vše OK
- Rychlost dodani
- VŠE OK
Rychlé jednání , bezproblémové
- Vše OK
Zboží přišlo včas a v pořádku.
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
100% spokojenost s plněním objednávky.
Dobrý den pane Zdeňku,
- rychlost dodání
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
- Rychle dodání. Kladné vyřešení většího poštovného z důvodu zboží nad 10kg.
Dobrý den paní Pavlíno,
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
rychla reakce,dobra komunikace a rychlé dodání
- rychlé jednání
NENÍ CO DODAT , VŠE JE JAK MÁ BÝTI
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
Hrozná cena dopravy když člověk, nakoupí za hříšné peníze
Reakce obchodu PRODOMOS LINE
cena dopravného u nadrozměrného atypického zboží se vypočítává individuálně dle hmotnosti, objemu a vzdálenosti, kam se zboží bude zavážet. Tak je to i uvedeno v dopravních podmínkách. Kolegové vždy zákazníka kontaktují s nabídkou dopravného a záleží na zákazníkovi, zda cenu akceptuje či nikoli. Objednávku je možné bez problému případně stornovat.
Avšak, dostala jsem informaci od kolegy, že vše je již vyřešené k oboustranné spokojenosti.
Budeme rádi, pokud si nás vyberete i při vašem dalším nákupu.
- dobrá cena, komunikace
vše ok