- Vyborna komunikace, rychle dodani
Reakce obchodu PRODOMOS LINE
děkujeme Vám za kladné ohodnocení a doporučení našeho internetového obchodu. Budeme velmi rádi, pokud u nás uskutečníte i svůj další nákup.
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
Nakupovala jsem poprvé, tak ještě nevim.
Reakce obchodu PRODOMOS LINE
děkujeme Vám za doporučení našeho internetového obchodu. Budeme velmi rádi, pokud u nás uskutečníte i svůj další nákup.
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
Myslím, že vše je v pořádku, zboží dodáno včas, v pořádku.
Dobrý den, pane Milane,
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
Pěkné a oproti jiným levné
Dobrý den, paní Jarko,
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
- po objednání následující den doručeno
Dobrý den, pane Milane,
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
- rychlé dodání, nízké ceny
rychlé dodání
Dobrý den, pane Miloši,
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
Potřebovala jsem dodat zboží do konce týdne. Pán mi ochotně vyšel vstříc a zboží dorazilo už ve středu a navíc mi pán, který zboží přivezl velmi ochotně pomohl materiál (CD profily + sádrokartonové desky) odnést až do domu. Moc děkuji a veliká spokojenost
Dobrý den, paní Terezo,
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
Perfektní jednání. Brzká dodávka objednaného zboží. Mohu jen doporučit.
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
Hadice dorazila pekne zabalená.Vše funguje jak má
výhoda dovezou až domů
rychlé dodání
spolehlivost
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
Špatně zabaleno, samolepící hřebenáče pomačkané.
Reakce obchodu PRODOMOS LINE
prověřovali jsme zabalení Vaší zásilky na kamerových záznamech a vše bylo zabaleno v pořádku, bohužel ale nejsme schopni ovlivnit zacházení s balíkem během přepravy, kde nejspíš došlo k poškození. Pokud jsou hřebenáče poškozeny či jinak znehodnoceny, obraťte se prosím na naše reklamační oddělení.
Rychlost a komunikace
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
- sehnala jsem co jsem potřebovala
- i když nebyla branka okamžitě k mání promptně ji sehnali a poslali.Tomu se říká služby zákazníkovi!
- kvituji informace k výrobkům
- zaslání Poštou, kterou vždy preferuji
- nevím o žádné
Určitě stojí za to e-shop navštívit
Mám dobré zkušenosti
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
Ochota, dobrá komunikace, dobré ceny a velký výběr. Rychlé dodání. Obchod určitě doporučuji!
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
Rychlé jednání, kvalitní vyřízení a dodání objednaného zboží.
- Rychlost dodání
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ