Rychlost
Reakce obchodu PRODOMOS LINE
děkujeme Vám za kladné ohodnocení a doporučení našeho internetového obchodu. Budeme velmi rádi, pokud u nás uskutečníte i svůj další nákup.
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
- velice ochotná služba na telefonu, pomohla mi s upřesněním objednávky
- rychlé a bezchybné doručení zboží
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
jsem spokojen, objednávka byla vyřízena rychle, žádný problém
- Velmi rychle doručení
rychlé vyřízení objednávky
- Rychle dodani
- Kvalita dle ocekavani
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
Skvělá komunikace, dobré ceny.
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
Velmi ochotní, zboží dovezli vlastním rozvozem za rozumnou cenu a poměrně rychle.
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
Zatím pár dní na zahradě,uvidíme co za půl roku,momentálně nemám co posuzovat
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
- supr jednání, rychlost vyřízení a doručení zboží
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
Obchod na nás působí velice dobře, prodejní personál pracuje výborně a odborně. Při výdeji zboží už to tak nebylo/ pan skladník byl nekomunikativní a evidentně špatně naladěný. Sobota ???
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
doručeno v pořád a při další objednávce sice lehké pochybení bylo, ale napravili
- Rychlost,zboží v perfektním stavu
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
- Rychlé vyřízení objednávky a skvělá komunikace
- rychlá reakce
- ochotný personál
- dobrá cena
Vše ok.
vše OK
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
mé zkušenosti jsou jen ty nejlepší,nabídka,kvalita i cena super
Ochota, komunikace.
+ rychlé dodání