Rychlost

Reakce obchodu PRODOMOS LINE

děkujeme Vám za kladné ohodnocení a doporučení našeho internetového obchodu. Budeme velmi rádi, pokud u nás uskutečníte i svůj další nákup.

S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ

• velice ochotná služba na telefonu, pomohla mi s upřesněním objednávky
    • rychlé a bezchybné doručení zboží

S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ

jsem spokojen, objednávka byla vyřízena rychle, žádný problém

• Velmi rychle doručení

rychlé vyřízení objednávky

• Rychle dodani
    • Kvalita dle ocekavani

S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ

Skvělá komunikace, dobré ceny.

S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ

Velmi ochotní, zboží dovezli vlastním rozvozem za rozumnou cenu a poměrně rychle.

S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ

Zatím pár dní na zahradě,uvidíme co za půl roku,momentálně nemám co posuzovat

S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ

• supr jednání, rychlost vyřízení a doručení zboží

S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ

Obchod na nás působí velice dobře, prodejní personál pracuje výborně a odborně. Při výdeji zboží už to tak nebylo/ pan skladník byl nekomunikativní a evidentně špatně naladěný. Sobota ???

S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ

doručeno v pořád a při další objednávce sice lehké pochybení bylo, ale napravili

• Rychlost,zboží v perfektním stavu

S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ

• Rychlé vyřízení objednávky a skvělá komunikace

• rychlá reakce
    • ochotný personál
    • dobrá cena

Vše ok.

vše OK

S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ

mé zkušenosti jsou jen ty nejlepší,nabídka,kvalita i cena super

Ochota, komunikace.

+ rychlé dodání