- Super
dobré ceny, velká nabídka, rychlé dodání
Reakce obchodu PRODOMOS LINE
děkujeme Vám za kladné ohodnocení a doporučení našeho internetového obchodu. Budeme velmi rádi, pokud u nás uskutečníte i svůj další nákup.
Spokojený zákazník
Vše proběhlo v pořádkuReakce obchodu PRODOMOS LINE
Dobrý den, pane Petře,
Rychlost, spolehlivost.
- Všechno super
Rychlost,informovanost,perfektně zabaleno.
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
Dostupnost zboží ihned cena komunikace obchodu
Rychlost a spolehlivost.
Dobrý den, pane Zdeňku,
- Ok
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
- Dobrá komunikace, rychlost.
- Skvělé a pohotové jednání
Velmi rychlé doručení.
Vše ok
Dobrý den, pane Honzo,
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
- Rychlé, bez zbytečných komplikací.
Rychlé doručení
Dobrý den, pane Stanislave,
Rychlost vyřízení objednávky
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ -
Výborný. Zboží dorazilo dost brzy.
Vše v pořádku
S pozdravem Váš PRODOMOSLINE.CZ