Heureka.cz nedoporučuje nákup v tomto obchodě!

Přihlásit se a přidat recenzi

• Nic

V lednu jsme objednali a zaplatili 15000 za plot, měl být dodán v dubnu. Od dubna jen výmluvy a posouvání termínu dodání. Na konci května jsme odstoupili od smlouvy, peníze že prý pošlou. V červnu přišlo oznámení o insolvenci. Takže jsme bez plotu, bez peněz a přihlášení insolvence nelze dohledat, evidentně žádné není. Budeme podávat trestné oznámení.

• žádná
    • pokud se zde objevilo hodnocení vyšší než "0" je to špatně, já nehodnotim , není co
    • nevrací zálohy po odstoupení od smlouvy
    • nedodržují dohodnuté termíny
    • navyšují potvrzenou cenu
    • nezvedají telefony pokud něco dluží a když to zvednou tak se vymlouvají

Objednaval jsem přes eshop plotovky standartní délky , žádné atipické zboží.
    K dnešnímu dni 9.6.2022 mi dluží zaplacenou zálohu ve výši 10762Kč ,Od smlouvy jsem odstoupil již koncem ledna (záloha zaplacená v říjnu 2021) . Ani mimosoudní řešení s pomocí ČOI nedošlo k vyřešení a uspokojení mé pohledávky. Jelikož s podobným problémem se setkalo více zákazníků ,kteří v této recenzi popisují stejnou skušenost , domnívám se,že se jedná o cílené a záměrné poškození spotřebitele . Veškerá komunikace o navrácení zálohy byla vedena s p.Koblovem -majitelem,který dluh uznal a je si ho vědom. To samé vyjádření o uznání dluhu přišlo i s ČOIky dne 31.5.2022 a od té doby nic. Žádný návrh splátek , žádný návrh řešení . prostě ticho.

Doporučení - vyhnout se tomuto obchodu obloukem
    - neplatit žádnou zálohu ,ani platby předem
    - vše z ručky do ručky - přivezou zboží dostanou peníze
    - podat trestní oznámení

• PODVOD

Podvodníci - vybraná záloha a dodnes jsem zboží neobdržel. E-mailem sděleno, že jdou do insolvence, přesto se stále dá zboží na internetu objednat. I I I takto se dá v českých poměrech podnikat, jak bylo popsáno v předešlých příspěvcích.

• Firma vybírá od zákazníků zálohy a zboží nedodá, vymlouvá se na dodavatele, kterému ale za zboží nezaplatí. Peníze za nedodané zboží nevrátí.

Pokud nechcete být okradeni, vyhněte se těmto podvodníkům. Dle recenzí okradli více lidí a dle výpisu dlužníků tento typ obchodu dělají už rok !!!

• Nesolidní jednání

Po objednávce uhrazena záloha. Ozvali se, že potvrdil termín a nic. Následně se mi podařilo sehnat majitele a získat alespoň část objednávky byť měl skladem všechno. Tvrdil, že to je jiný typ a pokusil se mi jej prodat 2x dráž než byla původní cena. Vzniklý přeplatek nevrátili a dodnes nekomunikují

• Nic
    • Podvod

Jaký je "nejlepší" způsob si v dnešní době nasyslit hodně peněz bez větší námahy? Nechat si zaplatit předem od zákazníků a jít do insolvence, tam během x let zaplatit 30% z dluhů a zase být čistý jako lilie a začít od znova. 70% je v kapse a to se dá hezky žít.

Škoda, že na to nemám žaludek, měla bych se fajn.

• Nic mi nepřišlo
    • Do tet se vůbec nikdo neozval
    • Telefon co je na stránkách nikdo nebere

• Měli by majitele zavřít

Objednané brány a zaplacené v plné výši 8 měsíců a pořád jen sliby! Dnes mi došel e-mail, že se omlouvají, ale, že jdou do insolvence. Tohle se může dít jen u nás. Do posledního dne majitel prodával vše se slevou , aby ještě utržil! Tak snad policie tohodle Hanzlíka zavře na hodně dlouho!

Zboží stále nedorazilo, objednáno od listopadu 2021. Obchod nijak nekomunikuje.

Zboží jsem objednával na konci listopadu 2021, zaplatil jsem zálohu, bylo mi řečeno, že objednaný materiál bude za tři měsíce. V únoru 2022 jsem materiál urgoval, doplnil jsem objednávku, bylo mi řečeno, že aby některé komponenty byly dodány, měl by být materiál zaplacen. Fakturu jsem zaplatil. Do konce dubna se nic nedělo, ve firmě nikdo nebral telefony, takže jsem zakázku e-mailem zrušil, což mi kupodivu obratem potvrdili mailem, a čekám na vrácení peněz.

• 10 %

Zboží objednáno na začátku listopadu 2021, dodnes nedodáno, ani nevrácena záloha 7500,-
    JEDNÁ SE O PODVOD !!!!!!!!!

• Zboží objednáno 28.10.2021 nedorazilo ani 7.4.2022

Stále výmluvy na dodavatele.
    Záloha na materiál 50 procent při objednání. Doplatek po dohodě dodávky na přímo od výrobce 100 procent. Dodnes nedodáno

• 10 %

• Firma vůbec nekomunikuje. Na email není odpověď více jak dva dny, telefon nikdo nebere.

Mám zde objednávku od října 2021 s tím, že část zboží není a bude část bude dodána v 12 / 2021 a chybějící část v 01 / 2022. Nebylo dodáno nic s tím, že v únoru zase není to co původně bylo a ostatní je skladem. Donluvili jsme se na odeslání dostupného zboží s mírným doplatkem kvůli navýšení u dodavatele. Souhlasil jsem, doplatek odeslal a zboží opět nedostal. Po další telefonické urgenci slíbeno, že zboží bude tento týden. Opět žádná reakce a telefon nikdo nebere. Dávám ještě dva dny a pak to předávám právníkovi.

• rychlé dodání a dobrá komunikace.
  • 10 %

Absolutně nedoporučuji po objednání zboží, které je skladem přišel akorát automatický e-mail s objednávkou a od té doby nikdo nekomunikuje ani na chatu, e-mailu a ani na telefonu.

Dne 10.11.2021 jsem objednal zboží, bylo potvrzeno s dodáním za 6-8 týdnů. Potud OK. 22.2.2022 se obchod ozval, že zboží stále k dispozici není, navíc pokud jej chci, musím si doplatit dalších cca 10%, navíc některé položky prý už nejsou v požadované specifikaci. E-shop ale stále nic takového neuvádí. Z toho 22.2.2022 to je poslední zpráva z obchodu (dnes je 13.3.2022), od té doby nereagují na e-mail ani telefon. Nemám tak ani peníze ani zboží, komunikace nulová, zvažuji podnět na ČOI.

• Skvělá komunikace a výborná cena

• Nevrátily zalohu 7000 tisic

• Vždy jsem se dovolala

28.8.2021 objednány a uhrazeny brána+branka, termín dodání 4-6 týdnů. Říjen nic se nedělo, žádné informace. Po telefonátu z mojí strany mi je sděleno o posunutí termínu. Terminy posunuty několikrát. Odstoupila jsem od smlouvy. Do 14 dní odešleme penize. 3týdny a nic. Následně po opětovném kontaktu emailem jsem dostala informaci o nahlé nemoci kolegy, stále peníze nikde. V pondělí 29.11.2021 opět kontaktuji firmu já a zrovna dnes se kolega na to podívá. Uplynuly další 2 dny a nic. Nakonec mi přijde email, že má firma finanční problémy. Nemám čas čekat další měsíc jestli peníze odešlou nebo příjdou jiné výmluvy. Dávám 2 dny a řešit už budu jiným způsobem.

Reakce obchodu Stavby plotů s.r.o.

Dobrý den paní Svobodová,

děkujeme za Vaše vyjádření a ještě jednou se omlouváme za komplikace a zdržení. Souhlasím s Vámi, že komunikace nebyla na 100% a bohužel zaměstnanci, které u nás pracovali, už nyní nepracují nebo jsme ukončili pracovní poměr. Dále se Vám vyjádřím ohledně prodloužení termínu, kde bohužel nemůžeme ovlivnit informace od výrobce, kdy nám slíbil termín dodání. Termíny se posouvali a stále se posouvají a opravdu je problém z hutním materiálem, delší prodlevou lakování + zinkování, kde nejsme schopni také ovlivnit. Nechceme se vymlouvat na dnešní situaci, která není lehká pro každého a házen vinu na někoho jiného. Dále s Vámi nesouhlasíme ohledně finančních problému. Informace je taková, že Vaše uhrazena platba za materiál byla obratem uhrazena u výrobce, který má komplikace a čekáme na jeho vrácení platby na náš účet. Peníze Vám budou zaslány do konce roku 2021 , kde nám výrobce potvrdil, že bude vracet veškeré platby. Proto se velice omlouváme za všechny komplikace, které jsme Vám způsobili a opravu nás to mrzí. Ještě jednou děkujeme za pochopení a přejeme co nejvíce klidu a pohody. Tým Stavby plotů s.r.o.

• 100 %

Naprostá spokojenost! Kvalitní materiál, skvělý přístup i komunikace. Nic bych nevytkla.