Objednávku jsem vytvořil 15.7. kterou jsem i zaplatil a stále nebyla do dnešního dne doručena přes tento shop už nikdy nenakoupím!!!!!!!!!
- Zboží bylo objednáno a zaplaceno 20.6., dnes je 28.6. a výrobek nemám a nebyl ani předán dopravci zřejmě.
Vzhledem k tomu, že nic nemám.... Po více jak týdnu, nemohu doporučit. Sehnala jsem si to jinde a obdržela do druhého dne.
Reakce obchodu PRO-TEBE.CZ
Dobrý den, velice se omlouváme, ale informovali jsme naše zákazníky na naších stránkách o celofiremní dovolené, která nám končila 30.6.2023 a táto informace se zobrazovala na všech kategoriich našeho e-shopu. Zákazníci byli informování, že v době naší dovolené, nebude zboží odesláno a ani nebudeme moci řešit reklamace! Každopádně se všem zákazníkům omlouváme za pozdní odeslání.
Zboží objednáno a zaplaceno, je to již 7 dní a nic. Žádné info o přijetí objednávky a v jakem stavu je. Na e-mail nereagují ani na tel
- Nekomunikují
- Zboží nedorazilo
Velmi nedoporučuji tento obchod. Neobjednávejte, jedná se o podvod. Bude nahlášeno na PČR.
- Dlouhá doba doručení
Reakce obchodu PRO-TEBE.CZ
- 31.5. jsem objednala zboží, bohužel i zaplatila a stále i přes urgenci nedorazilo (15.6.). Telefon nikdo nezvedá, na mail nereaguje.
- Něco přišlo
- Poslané špatně zboží.
- Když jsem to chtěl řešit nikdo neodpovídal.
- Myslím že je to podvodný obchod
- Apsoltne nedoporučuji
Poslané jiné zboží když jsem psala nikdo neragoval . Když jsem volal že zavolají zpět nikdo nezavolal .a pak pokračování ve stejném stylu. Na e-shop pošlu obchodní inspekci .chyba se může spát ale apsolntni nezájem a jejich ignorace napravit chybu mě vytáčí .tak ať teď řeší problém oni .pozor na tento e-shop
- Rychlé doručení na pobočku zásilkovny
Doporučuji!
- Unresponsive seller
- Scam website
- Goods are not delivered
- Seller went missing after purchase
Vyhněte se prosím tomuto obchodu a nenakupujte v něm.
- Unresponsive seller
- Slow response time
- Low satisfaction
- Poor experience in general
The merchant from the store is unresponsive and even though I have purchased on the 10.5, I have not receive any tracking information on the 16.5.
The store owner does not send you any confirmation email after payment and does not process your order even after contacting him multiple times.
Overall very frustrated with this approach.
Obchodník ze obchodu neodpovídá a i když jsem nakoupil 10.5., nedostal jsem žádné informace o sledování zásilky na 16.5.
Majitel obchodu vám nepošle žádné potvrzení e-mailem po provedení platby a ani nezpracuje vaši objednávku, i přesto, že jste s ním kontaktovali několikrát. Celkově jsem z tohoto přístupu velmi frustrovaný. -