- - rychlé vyřízení
- Skvělá komunikace
- kabelka je moc hezká, ale neodpovídá uváděným rozměrům na stránkách butiku.
Výborná komunikace s butikem, rychlé doručení.
- Skvělý obchod, velký výběr, příznivé ceny, kvalitní materiál i zpracování, krátká dodací lhůta. Maximální spokojenost.
S tímto obchodem jsem max. spokojena. Objednala jsem si zde svatební šaty ve středu odpoledne a v pátek ráno jsem je měla doma. Jsou krásné, z kvalitního materiálu a sedí jak ulité.
Rozhodně doporučuji a obchodu děkuji za perfektní služby. -
Pozor na fotky produktů, nemusí odpovídat skutečnosti. Čtěte si podrobně popisy.
Jsem spokojená, nemám žádné výhrady. V obchodě je plno krásných šatů. Po zaplacení mě hned informovali co se s objednávkou děje. Můžu jen doporučit.
Objednané šaty dorazily během pár dnů. Jsou krásné, jak materiálově, tak střihově i barvou. I s mými 180 cm musím šaty dokonce zkracovat, což se mi ještě s online nákupy nestalo. Doporučuji.
Doručení rychlé, velikost odpovídá, šaty vypadají jako na obrázku. Děkuji a doporučuji.
- Pokud je zboží na skladě a není potřeba s obchodem komunikovat, vše je v pořádku.
- Velmi špatná komunikace obchodu. Telefon nikdo nezvedá, odpověď jsem dostala až na třetí email, který jsem poslala.
- rychlost dodání
- vrácení peněz
- kvalita šatů
- Objednávala jsem 7 svatebních šatů, abych si vybrala ty, které mi nejvíce padnout. Bála jsem se, aby nešlo o přeprodej z Ali. Paní to má na živnost, šaty jsem měla do dvou dnů v zásilkovně. Vrácené šaty jsem odeslala zpět v pondělí, dnes-čtvrtek mi byly zaslány emaily, že mi peníze odeslali. Šaty jsou průsvitnější. To ale nebrání v kvalitě, jen je třeba si pod ně vzít spodničku :).
- zboží dorazilo ještě dříve, než podle informací na webu mělo
- řešení reklamace bylo rychlé a bezproblémové
- šaty jsou z dobrého materiálu, nijak neprosvítají, na omak jsou poctivé
- možnost dopravy zdarma
- možná jsem vychytala špatné časy, ale telefonní číslo uvedené na webu bylo několikrát nedostupné
- při zaslání dotazu k produktu nedorazila odpověď
Byť jsem šaty reklamovala , nákup proběhl bez potíží, samotná reklamace byla rychlá a vstřícná.
Vzhledem k velkému množství podvodných e-shopů jsem se trochu bála, komu posílám své peníze a nejistotu trochu prohloubila nemožnost spojit se s e-shopem telefonicky a nereagování na první zaslanou zprávu (prostřednictvím webu).
Nakonec jsem ale s nákupem spokojená a pokud budu opět pátrat po nějakém oblečení, Primabutik bude obchod, kterému svou důvěru svěřím znovu. :) -
- rychlost dodání
- kvalita oblečení
- velikost souhlasí
- zboží nepřišlo v krabici ale pouze v pytli - pomačkaný materiál
Popis zboží naprosto odpovídá skutečnosti, tabulka velikostí též. Myslela jsem, že na šaty budu čekat mnohem déle, rychlost dodání byla překvapivá. Nemám co vytknout, vše proběhlo bez problémů. Na zakoupených společenských šatech jsem ocenila i milé překvapení v podobě všité podprsenky, o které jsem na stránkách nenašla žádnou zmínku.
- Rychle dodanie
- Prijemny a ochotny pristup
- Kvalitne oblecenie
- Ziadna
Saty som musela vratit, lebo mi boli velke (nebolo xs, len s), ale objednam si z tohoto obchodu urcite znovu
šaty jsou moc pěkné, objednávka byla vyřízena rychle a doručena v pořádku
- Rychle dodani,saty sedi uplne presne
- Vse funguje vyborne.
Vyborne .rychle.diky
Krásné šaty, spokojenost. Děkuji :-)
Vše proběhlo v pořádku a rychle.