Obchod se neobtěžoval mi sdělit, že budou mít celý týden dovolenou a že tedy objednávku začnou vyřizovat až dnes. Tu dovolenou jsem zjistila, když mi bylo divné, že žádné upozornění na odeslání zásilky několik dalších dnů nepřišlo. Tak jsem se podívala na jejich stránky a tam jsem se to dočetla. Doufám, že objednané zboží jednou dorazí. Nechci jim kazit pověst, třeba jindy fungují dobře, ale moje první zkušenost s nimi v tomto smyslu není dobrá.
- nevidím žádné plus
- prodávají paskvily
- zatím nejhorší obchod kde jsem něco zakoupil
V životě v tomto obchodě nic nekoupím !
Dobrý den, pane Zdeňku Mácho,
děkuji za Váš názor. Neberu Vám ho. Ale Vaše připomínky ohledně údajně špatně poslaného zboží, které jste mi psal emailem, jsou liché. Dostal jste přesně to zboží, které jste objednal. A pokud jste nebyl spokojen, měl jste ho vrátit. To jsem Vám i psala. Neposlal jste zpět nic a zde šíříte pomluvy.
Přeji Vám krásný den bez zloby
Helena Kasalová -
- Zboží přišlo malá velikost, potom tvrdili, že jsem to tak objednala, pochybuji, že bych velkému a silnému manželovi zatrhla velikost 48, no, mohlo se to překliknout", ale když jsme to poštou vraceli, zaplatili za poštovné 132 Kč a žádali o větší velikost, zatím čekáme marně.
Nedoporučuji, navíc telefonní číslo, které je uvedeno na webových stránkách jako kontaktní, paní Kasalová vůbec nikdy nebere (telefonovala jsem jí asi 10x).
Dobrý den, paní Kodysová,
mrzí mě, že nejste spokojená, ale křivdíte nám. Sama jste uznala, že jste nesprávnou velikost opravdu objednala (pro kontrolu jsem Vám Vaši objednávku poslala - zde byla skutečně vel. 48!). Navíc jsem Vám vysvětlila, že jsem v té době byla mimo republiku (poměrně daleko a v jiném časovém pásmu) a z toho důvodu jsem telefon nezvedala.
Všechno jsem s Vámi ale řešila emailem (nebudu zde přikládat emailovou konverzaci) a po skontaktování se s naším skladem Vám byla jiná velikost odeslána 4 dny poté.
V čem je tedy problém???
Helena Kasalová, www.prima-jeans.cz, [email protected], 736 163 632 -
- Zboží dorazilo i bez komunikace po 4 dnech
- Majitelka nereagovala na mail ani na telefon
Hned první den přišla odpověď z automatu. A to bylo vše. Měl jsem dotazy ke zboží, ale obchodem mi nebylo odpovězeno. Rifle jsou z velmi tenkého materiálu a rovného střihu. U rozparku na bocích chybí záševky. Pokud je zboží z Polska, jak jsem se v recenzích dočetl, není se co divit. U nás se říká, že z Polska ani dobrý vítr nefouká :-)
Po přešití (zkrácení a zúžení nohavic, došití záševků) jsou rifle už ok.Reakce obchodu Prima Jeans
Dobrý den, pane Šebku,
prvně se omlouvám, pokud jsem nereagovala na tel. volání - v té době jsem byla mimo rebubliku v jiném časovém pásmu a objednávky za mě vyřizovala kolegyně. Email, kde byste se ptal na zboží, jsem od Vás žádný nedostala, na ten bych 100%-ně reagovala. Vy jste kromě emailu, potvrzujícího přijetí objednávky, dostal za 2 dny další email, kde Vám bylo sděleno, že je objednávka vyřízená a odeslaná. Po připsání Vaší platby na náš účet Vám přišel další potvrzující email.
Co se týká rovného střihu kalhot, pokud Vám nesedl, mohl jste kalhoty vrátit nebo vyměnit za jiný model (máme jich více) a ne je přešívat a pak si stěžovat. Nevím, jaké záševky u rozparku máte na mysli. Navíc tento konkrétní model není šitý v Polsku, ale v Chorvatsku. Navíc absolutně nechápu, co máte proti polské výrobě - Poláci vždycky byli v modě o krok před námi.
Přesto Vám děkuji, že jste si udělal čas na napsání recenze
Helena Kasalová, www.prima-jeans.cz, [email protected], 736 163 632 -
Materiál a provedení neodpovídají ceně je to vyrobeno v polsku zkrátka šunt!
Dobrý den, pane Béme,
ano, některé druhy zboží jsou pro naši firmu vyrobeny v Polsku z evropských materiálů, my se tím netajíme. My s kvalitou materiálu ani kvalitou ušití problém nemáme. V Polsku jsou stále v modě o krok napřed. Nevím, proč u Vás POLSKO = ŠUNT?!? Samozřejmě ctím Váš názor a děkuji za něj. Já osobně mám spíš averzi proti čínských textilním výrobkům a plagiátům.
Děkuji za Váš čas, který jste si udělal na napsání recenze.
Helena Kasalová, www.prima-jeans.cz, [email protected], 736 163 632