První nákup, vše v pořádku.

Hezký výběr, přehledný popis velikostí, fotky - všechno, co jsem potřebovala.

• Opravdu velký výběr kalhot v prodloužených délkách - je z čeho vybírat
    • Rychlost vyřízení objednávky

• Kvalitní materiál oděvů, dlouho jsem nemohla tyto džínové šaty nikde sehnat!
    • Rychlá dodávka, průběžné info SMSkami
    • Velká spokojenost!!!
    • Ochota i v prodejně, byly mi změřeny a doplněny další míry.
    • Kvalitní poradenství při telef. konzultaci.

Velká spokojenost s tímto e-shopem. Rychlost, komunikace, snadná vyměna.

• Byly šaty hezké,ale vracela jsem je,byly mi malé
    • Je nevýhodou,že jsem si je nemohla vyzkkoušet

• Rychlost dodání ,kvalita zboží

• rychlé dodání, kvalitní výrobky

Velice dobrá kvalita materiálu /u mne nákup šatů/. Ten kdo má zájem o nákup jeansového oblečení, určitě doproručuji tento obchod PRIMA JEANS.
    Doručení také v pořádku, během pár dní .

• velký výběr zboží, naprosto rychlé a spolehlivé jednání, jsem s přístupem obchodu velice spokojena. Zboží bylo skladem a bylo ještě týž den připraveno k expedici.

• kvalitní zboží s poctivými švy, střihy na evropské postavy, kvalitní materiál - riflovina. Dobré ceny.

Dlouhodobě velmi dobré zkušenosti.

• dobré jednání, dobré zboží supr jednání i pomoc .

• přehledný web,perfektní popis,rychlé dodání
    • žádnou nevýhodu jsem nenašla

• ochotny pristup, rychle dorucenie, kvalitny vyrobok

odporucam

ústretový prístup, aj napriek menším problémom s objednávkou. vyriešené veľmi rýchlo.

Super prístup dokonca zavolala pani či som si správne vybrala veľkosť samozrejme že nie Veľká vďaka patrí pani Kasalova ona mi vybrala veľkosť ktorú som potrebovala a perfektne sedí

• nevidím žádné plus
    • prodávají paskvily
    • zatím nejhorší obchod kde jsem něco zakoupil

V životě v tomto obchodě nic nekoupím !

Dobrý den, pane Zdeňku Mácho,
    děkuji za Váš názor. Neberu Vám ho. Ale Vaše připomínky ohledně údajně špatně poslaného zboží, které jste mi psal emailem, jsou liché. Dostal jste přesně to zboží, které jste objednal. A pokud jste nebyl spokojen, měl jste ho vrátit. To jsem Vám i psala. Neposlal jste zpět nic a zde šíříte pomluvy.

Přeji Vám krásný den bez zloby

Helena Kasalová

• Rychlost vyřízení objednávky, super komunikace s majitelkou, bezproblémová výměna zboží
    • Žádná není

Do tohoto obchodu se ráda budu vracet, neboť vše funguje tak jak má, rychlost vyřízení objednávky, dodání objednaného zboží, bezproblémová výměna , ochota vstřícnost a příjemná komunikace s paní majitelkou

Dobrý den, paní Doláková,

děkuji Vám za krásná slova, která jsou oceněním naší práce, a zároveň za plný počet hvězdiček v hodnocení našeho obchodu.

rychlost , kvalitní výrobky , spokojenost

Reakce obchodu Prima Jeans

děkuji Vám za kladné hodnocení a milá slova. Potěší mě, když se k nám opět někdy vrátíte.

Helena Kasalová, www.prima-jeans.cz, [email protected], 736 163 632

Pani majitelka osobne se mnou doladila velikosti pro mne i manzelku. S osobnim pristupem a velmi rychlym a bezproblemovym dodanim, stejne jako s kvalitou dodaneho zbozi jsem velmi spokojen. Urcite budeme i nadale zakazniky. Kodo Madl

Dobrý den, pane Mádle,

moc mě těší, že jste s manželkou spokojeni s našimi službami. Jsem ráda, že jsme vybrali správné velikosti a děkuji Vám za kladné hodnocení našeho eshopu. Jeho dveře jsou pro Vás otevřeny nonstop.