• Prinesli zbozi do dvere

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• Rychlé dodání
    • Skvělá komunikace

Informují o objednávce. Vše bylo v pořádku. Doporučuji

• Rychlé vyřízení objednávky, kvalitní zboží

• Solidní ceny
    • Telefonická komunikace obchodu
    • V mém případě i rychlost dodání - 12 dní (v jiných obchodech s nábytkem jsem čekal mnohem déle)
    • Dodání i výnos zdarma.
    • Nepochopil jsem vložení kódu pro slevu 10%, která, jak mi bylo sděleno v košíku, je již zahrnuta v ceně.
    • Jinak nic.

Nakupoval jsem zde poprvé a byl jsem spokojen.

Nebyl problém s doručením v termínu, který jsme potřebovali upravit vzhledem k dovolené.

• Informovanost o zbozi velmi dobre

• CENA DOMLUVA

DOPORRUČUJI

Dobré ceny, dobrá komunikace

Vše proběhlo v pořádku. Po mé objednávce mě obchod kontaktoval se sdělením, že zboží objednají, poté mi telefonicky oznámili, že zboží naskladní a upřesní čas doručení. Den před doručením, mě opět kontaktovali s tím, že druhý den dopoledne přijedou a řidič mě zavolá půl hodiny předem a tak se také stalo. Pán mi vynesl křeslo s taburetem a dárkem až do 4. patra bez výtahu. Celá akce trvala bez pár dnů měsíc, ale čekala jsem to tak protože vím, že u nábytku to tak bývá, takže já jsem spokojená. Popsala jsem postup pro některé nespokojené zákazníky - obchod funguje tak jak má, aspoň v mém případě ano.

• Nejlepší ceny v porovnání s konkurencí
    • Delší dodací lhůta.

Zboží sice nebylo ihned skladem, ale obchod se se mnou ihned tel. spojil a dohodli jsme pozdější dodání.

Reakce obchodu Prima-Cena

Vážený zákazníku velice děkujeme za to, že jste si našel čas a podělil se s ostatními zákazníky o svoji zkušenost. Přejeme Vám krásný zbytek dne - www.prima-cena.cz

S rohovou sedací soupravou jsme spokojeni,splnila naše očekávání,je vhodná do menších bytů,tudíž nám skvěle vyhovuje....

Reakce obchodu Prima-Cena

Marcelo, jsme velice rádi, že zboží od nás splnilo vaše očekávání a přejeme Vám aby vám sedací souprava dělal co nejdéle radost. Velmi si ceníme toho, že jste si našla čas a napsala svoji zkušenost s naším obchodem a nejvíce náš samozřejmě těší vaše pochvala protože ne každý spokojený zákazník toto udělá. Přejeme Vám krásný zbytek dne - www.prima-cena.cz

• vše proběhlo jak mělo

Nevím jak kdo, ale zboží mi bylo doručeno, a vše probíhalo tak jak mělo, komunikace s obchodem výborná, doprava bez problémů. Nechápu ty záporné reakce.

Reakce obchodu Prima-Cena

Milá Michaelo, velice děkujeme, že jste věnovala několik vteřin na to aby jste ostatním sdělila svoji zkušenost s naším obchodem. Každá objednávka má svůj subjektivní průběh a co pro někoho problémem není to jiný bere jako negativum. I nadále se budeme snažit dělat maximum pro spokojenost zákazníků. Přejeme Vám krásný zbytek dne - www.prima-cena.cz

• Rychlost, dobré upozornění obchodu, kdy mi zboží doručí, doprava super, takhle ochotné doručovatele jsem ještě nezažila

Reakce obchodu Prima-Cena

Vážený zákazníku velice děkujeme za Vaše hodnocení. I nadále budeme dělat maximum pro spokojenost našich zákazníků. Krásný den Vám přeje - www.prima-cena.cz

• Vše co jsem potřebovala,jsem si našla v popisu.Takže spokojenost.

Spokojenost.

Reakce obchodu Prima-Cena

Vážený zákazníku velice děkujeme za Vaše hodnocení a ceníme si to, že jste se nestyděl nás pochválit. Vím, že lidé u nás většinou píši k nezdarům atp. a jen málo který zákazník pochválí. I nadále budeme dělat maximum pro spokojenost našich zákazníku. Krásný den vám přeje - www.prima-cena.cz

• vstřícné jednání

Vše v pořádku, doporučuji.

• Zájem a informování ze strany obchodu.
    • Solidní jednání.

Zájem a informování ze strany obchodu. Solidní jednání. Velmi příznivé ceny a přehledné stránky. Doporučuji!!!

Zboží dorazilo za 1 měsíc

prima obchodem jsem spokojená.

Jsem velice spokojená.Pohovka je pěkná .Byla mi dovezená až do domu a do místnosti kam jsem ji chtěla mít.