Katastrofální reklamační řízení, dá-li se to tak vůbec nazvat. Bez právní pomoci bych se patrně nikdy nedočkal vrácení peněz.
Reakce obchodu Prima-Cena
Vážený pane Zrůno, k tomu co za neskutečné lži píšete můžeme říci jen toto: ač nebylo prokázáno zavinění poškození z naší strany a mohli jsme, i dle vyjádření ČIO reklamaci uzavřít s tím, že není oprávněná jsme vám chtěli vyjít vstříc a zaplacený stolek v hodnotě 1690,- Kč jsme vám proplatili zpět již před cca měsícem. To, že zde píšete nehorázné lži i tom, že nebýt právní pomoci tak by jste se nedočkal peněz je z vaší strany nehorázná drzost, kterou nebudeme právně dále řešit ačkoliv nám to bylo doporučeno. Na rozdíl do vás se dokážeme nad danou, vámi lživě podanou, skutečností povznést a nesnažit se dělat zbytečné problémy. www.prima-cena.cz
- Rychlé a informované jednání. Rychlé vrácení zaslané částky … zboží bylo bohužel pouze v jiné barvě
- výnos až do bytu
- dlouhá dodací lhuta
- Rychle jednani
- Vynos gauce zdarma
- Darek k nakupu
- Prijemny a ochotny ridic
- Ridic me mel kontaktovat 2 hodiny pred dorucenim gauce. Volal mi 35 minut predem s tim, ze tuto informaci od pani, co mi to slibila neobdrzel.
Objednala jsem zboží, zaplatila ihned a po skoro týdnu mi zavolali, že měli jen jeden kus a že ho pošlou zákazníkovi přede mnou. Že mi skříň sice objednají, ale že bude o 700 dražší než původně.
Reakce obchodu Prima-Cena
Jednalo se o poslední kus z výprodeje tzv. Mega-Čistky, bohužel pro tohoto zákazníka si skříň zarezervoval o něco dříve jiný zákazník. My musíme a také ctíme vždy chronologii objednávek. To, že se něco vyprodá je naprosto normální a běžné, bohužel některý český zákazník, když se mu toto stane, má jedinou možnost jak se mstít, je-li to taková povaha a to napsat něco jako je uvedeno výše. Když půjdete lehce po zavírací době do potravin a tam nebudou mít pečivo tak na tom taky nebude nic divného, protože zkrátka za ten den se vyprodalo a rozhodně to není důvod považovat daný obchod za špatný. Tato recenze je zkrátka jen akt pomsty. A to především díky lži ohledně informace o vyprodání, protože ta byla sdělena obratem, nikoli po týdnu. Ovšem kdyby zákaznice napsala jak to opravdu bylo tak by to nevyznívalo tak jako když to napíše poněkud dle svého. www.prima-cena.cz
23.6. jsem objednal zboží a zaplatil a teprve 13.8. mi bylo doručeno po několika urgencích e-mailem a telefonátech (přičemž mi pokaždé bylo sděleno,že už bude nebo je naskladněno a následný týden mi bude doručeno). Z důvodu mlžení o termínu dodání a výsledné době kdy jsem konečně zboží obdržel bych obchod nedoporučil. Jinak zboží nakonec dorazilo v pořádku.
Reakce obchodu Prima-Cena
Dobrý den, zpoždění v dodávce nás samozřejmě mrzí nicméně pracujeme s termíny, které jsou nám sděleny či které vidíme v systému. Někdy se stane, že ze strany dodavatele je termín i několikrát posunut. Vždy o tom informujeme zákazníka s tím, zda chce či nechce na zboží čekat. My nejsme výrobci a zboží neumíme vyrobit a proto dokud nám není dodáno nemůžeme s tím nic dělat než urgovat což samozřejmě vždy děláme. www.prima-cena.cz
- Vstřícné jednání, dodržení podmínek - doručení do 10 dnů
- Rychlé jednání.
- Kontakt telefonem.
Po objednání zboží mi volali, přesně řekli kdy mi bude doručeno.
Balík dorazil a vše bylo OK. -
- Zboží došlo v pořádku
- Doprava až do bytu
- Skvělé ceny.
není co hodnotit.... židle jsme objednala a u produktu bylo napsáno, skladem ihned k odeslání.... to bylo před deseti dny. Po mé telefonické urgenci, mi bylo slíbeno , že bude nejpozději 10. 8. 2018 dodáno..... Není!!!Reakce obchodu Prima-Cena
Co k této recenzi dodat. Snad jen toto - objednáno bylo 1.8.. Sdělili jsme, že dodáno bude do 10 pracovních dní což je 15.8.. Objednávku jsme již vyřídili a předali na přepravní službu, která by měla doručovat v pondělí 13.8.. Vyřídili jsme tedy ještě dříve než bylo deklarované. A výsledek? Negativní hodnocení. To nám ukazuje, že je-li někdo negativní, pak i kdyby jste se rozkrájeli kopne vás do zad. I tak děkujeme www.prima-cena.cz
- Prinesli zbozi do dvere
Zboží nedorazilo, uloženo snad v Č. B., přestože mělo být doručeno na mou adresu.
Reakce obchodu Prima-Cena
Dobrý den paní Radko, dovolte abychom vám to vysvětlili. Zboží samozřejmě bude doručeno přímo na Vaší adresu a to v pondělí. Zboží jsme předali na přepravní službu a tam to funguje tak, že od nás ze sběrného depa se rozešle do rozvozových dep v různých koutech republiky dle toho zda jste ze západních, jižních Čech nebo třeba z Moravy. Vy jste z Kremže což je cca 18 km od Českých Budějovic a tak vám přísluší depo tam. Z tohoto depa se zboží naloží na vůz a bude rozváženo po adresách zákazníků, takže se nemusíte bát, že by vám to nepřišlo domů. www.prima-cena.cz
- Bez závad
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- Skvělá komunikace
Informují o objednávce. Vše bylo v pořádku. Doporučuji
- Rychlé vyřízení objednávky, kvalitní zboží
- Solidní ceny
- Telefonická komunikace obchodu
- V mém případě i rychlost dodání - 12 dní (v jiných obchodech s nábytkem jsem čekal mnohem déle)
- Dodání i výnos zdarma.
- Nepochopil jsem vložení kódu pro slevu 10%, která, jak mi bylo sděleno v košíku, je již zahrnuta v ceně.
- Jinak nic.
Nakupoval jsem zde poprvé a byl jsem spokojen.
Nebyl problém s doručením v termínu, který jsme potřebovali upravit vzhledem k dovolené.
- Informovanost o zbozi velmi dobre
dlouhá dodací lhůta
Reakce obchodu Prima-Cena
Dobrý den paní Boženo, aby bylo všem jasné oč se jedná je vždy dobré napsat celkový průběh nákupu. Ve Vašem případě je to velmi jednoduché, protože jste objednávku zrušila. Objednala jste - my vám obratem sdělili kdy zboží přijde, dodací lhůta vám nevyhovovala a tak jste objednávku chtěla zrušit. To se samozřejmě stává ale nemyslíme si, že nevyhovující, sdělená doba dodání je důvod pro negativní hodnocení. Přejeme Vám krásný den - www.prima-cena.cz