- Kvalitní non toxic materiály oblečení (GOTS bavlna)
- Česká značka
- Krásný e-shop
- Velký výběr produktů
- Doba odeslání, doprava
Výborná komunikace, trička jsou skvělé
- Nakupuji pravidelně. Maximální spokojenost.
- Krasné balení
- Především vyzdvihuji rychlost a komunikaci o obchodem, úžasné a velmi kvalitní zboží, velká a milá pomoc při odstranění mé chyby , krásné a voňavé balení pytlíčkem levandule. Prostě super obchod❤️
- kvalitní výrobky
- rychlé doručení
jsem spokojena
Som veľmi spokojná. Od objednávky, cez platbu a dopravu, o všetkom som mala priebežne informácie, tovar mi bol odoslaný hneď na druhý deň po zaplatení tovaru a hoci z Čiech na Slovensko, tak doručený o dva pracovné dni, ako dopravca oznámil, že tovar prevzal.
Dobrý den, Marto,
vážíme si času, který jste si udělala na napsání recenze a moc vám za ni děkujeme.
Těší nás, že jste s produkty i službami spokojená. :)
Jiří - Zdravé tričko.cz -
- Oblečení bylo velmi pěkně zabalené
- Kvalita materiálu je dobrá
- Velmi rychlé zaslání a doručení
- Příjemný materiál trička
- Tak nějak jsem myslela, že trička jsou šitá v ČR, ne v Bangladéši :-/
Veľmi dobré.
- Používají organickou GOTS bavlnu, proto jsem tam nakoupila.
Panské trenýrky, které jsem nakoupila za účelem byt více eko, které jsou sice vyrobeny z GOTS bavlny byly bohužel vyrobené v Číně, což podporovat nechci. Chápu, ze je asi možné najít dodavatele v Číně, který možná i “respektuje” lidská práva, nicméně moje důvěra v tuto instituci je velmi chabá i přes to ze uvádějí “made etically in China”. Trenky jsou pekne, ale tohle me docela zklamalo.
- kvalitní zboží
Výborná komunikace při změně objednávky, zboží bezvadné.
- Vše je pěkně zabalené a vypadá, že si někdo dal práci
- Kvalita oblečení je průměrná
- Greenwashing
- Pouze vyšito a zabaleno v ČR
Odeslání je rychlé a balíček hezky zabalený. Celou objednávku jsem ale vrátila (peníze zatím nemám a odeslání bylo zmatečný a drahý), jelikož mi greenwashing moc nevoní (mohlo mi to dojít na základě cen respektivě výše slev). Kvalita je dost podobná oblečení z H&M (obkednala jsem set tepláků a mikiny). Až po prozkoumání všech štítků v oblečení mi došlo, ze je oblečení vyráběno ve velkým v Bangladéši a zde prodáváno pod zeleným nátěrem.
Dobrý den, Lucie,
děkujeme vám za zpětnou vazbu.
U našich produktů naleznete pouze ověřené informace, jako jsou například měřitelný environmentálně pozitivní dopad ve srovnání s obdobnými produkty, které jsou vyrobeny konvenčním způsobem z běžné bavlny, jako je například většina produktů v nabídce vámi zmíněného řetězce H&M.
Zavázali jsme se poskytovat přesné informace a nesnažíme se zákazníky jakoukoliv formou dezinformovat a vzbuzovat v nich mylný dojem o ekologické prospěšnosti našich produktů. Domníváme se tedy, že nařčení z greenwashingu není namístě.
V naší nabídce máme také produkty vyrobené v Bangladéši, jejichž výrobcem je náš ověřený partner, který je držitelem veškerých námi deklarovaných mezinárodních certifikátů včetně certifikace GOTS - nejpřísnější a nejuznávanější certifikace pro textil vyrobený z organických vláken.
Volba přepravy pro odeslání vráceného zboží je zcela na vás. Pokud vám tedy vrácení přišlo, jak píšete "zmatečné a drahé", tak se jednalo o vaši volbu přepravce, kterou nemůžeme nijak ovlivnit.
Váš názor samozřejmě respektujeme a částka za vrácenou objednávku již byla poukázána na váš účet.
Pokud budete mít jakékoliv dotazy, tak se na nás neváhejte obrátit.
S pozdravem,
Jiří - Zdravé tričko.cz -
Líbí se mi, s jakou pečlivostí je zboží zabaleno.
- kvalita zboží výborná
- rychlost doručení
- Skvelé jednanie a rychle doručenie kvalitných produktov. Za nás TOP
Dobrý den, Iveto,
moc nás těší, že jste s nákupem spokojená a děkujeme za zpětnou vazbu.
Přejeme vám hezký den a těšíme se na další návštěvu. :)
- Kvalitni
- Dle popisu
- Velikosti sedí
Kvalitní výrobky s velikostmi padnoucí dle značení
Perfektní komunika i výměna produktu
Kvalitne produkty, informovanie o zasielke