Jenom samé výhody:-) Prostě super a rychlé vyřízení včetně dopravy.
- super, dobrá komunikace
- jenom akorát k to co je napsané u zboží není vždy pravda ( kamera LAMAX C3 není WIFI )
Rychlost, ochota a profesionalita
Nedávno jsem objednal zboží, které nebylo na skladě, další pracovní den mi volal paní že ho nemají, ale že udělají maximum pro to aby ho naskaldnily a odeslali. Do tří dnů mi přišla zpráva že zboží odesilaji. Maximální spokojenost s prodejcem. Objednával jsem u něj již několikrát
- +Malý dárek
- Sortiment, cena
nemohu doporučit ani nedoporučit protože my do dnešního dne nic nepřišlo.
- Výborná komunikace, dobre ceny, rychlé dodání.
- Otravuji zbytečnými emaily o hodnocení
rychlost, přehlednost, praktické zboží
výborná komunikace a velmi rychlé dodání
- Rychlost dodání
Cedule svítí pěkně. Ale z nápisu je zklamání, protože nápis jsem čekal vypískovaný (vyražený) , ale je to řešeno nalepovacími písmenky a navíc ne 100% stejným písmem. A navíc cedule (sklo) je poškrábané,ale to by mi zpětně už neuznali. Takže cedulka pěkně svítí, ale forma písma velké zklamání. A přísavkama se nedá nijak přichytit, takže buď volně mezi palubovku a sklo, nebo přichytit izolepou.
vše ok.
- Vše super
- Malé minus.. chybí nabídnutí žárovek ke koupi společně se zbožím
- Přehledné, doporučuji
- Rychle dodání
- Rychlé vyřízení objednávky
Je to vážně perfektní prodejce.
Příště když budu nakupovat věci zase rad zvolim Prekos -
Rychlé vyřízení a dodání.
- velmi rychlé vyřízení a úžasně vtipné e-maily(nadpisy)to jsem se opravdu bavil
- Super