Značku Lindberg mám velmi ráda, zvlášť golfové oblečení nemá chybu, ale tento dětský overal je velmi špatně vymyšlený. Velikost 68 je určena pro cca 4 -5 měsíční mimina, která v kočárku ještě většinou leží. Materiál je krásně měkoučký, ale švy jsou bohužel velmi tuhé - specielně na zadní části a za krčkem, že jsem se rozhodla výrobek vrátit.

Reakce obchodu PRĎOLOVÉ

Dobrý den přeji,
    je nám líto, že se Vám overal nelíbí. Chápeme to, žádná značka nevyrobí všechno tak perfektní, aby se to líbilo všem. Stejně tak, i těm nejlepším se občas něco nepodaří. Tak jak jsme se domluvily, zboží nám vracíte, což je naprosto v pořádku. Mrzí nás, že jste nedoporučila celý obchod. Sama říkáte, že značku máte velmi ráda a věřím, že z naší strany proběhlo vše v pořádku. Pokud bychom mohli cokoliv udělat lépe, dejte nám prosím vědět.
    Přeji krásný den, Petra za tým Prďolové.cz

• Zboží vypadá jinak než na fotografii

Reakce obchodu PRĎOLOVÉ

Dobrý den přeji. Děkujeme za Vaše hodnocení. Je to naše první "negativní" hodnocení. Víme, že to jednou přijít muselo :-), protože při tak velkém množství objednávek a produktů se nelze 100% zavděčit všem. Zkontrolovali jsme produkt, který jste zakoupila a jsme přesvědčení, že fotografie odpovídají skutečnosti. Kupovala jste těhotenské oblečení, které je o něco složitější než oblečení pro miminko. Je mnohem těžší trefit střih a velikost, který bude sedět. To víme a rozumíme tomu. Mnohem více nás ale mrzí, že jste nám udělila jen dvě hvězdičky za komunikaci s obchodem. V tomto směru se snažíme dělat to nejlepší. Snažíme se o to, aby zákazník v každém okamžiku věděl, co se s jeho objednávkou děje. Mimo standardní, informační e-maily jste nás nijak nekontaktovala. Omlouváme se, že jsme Vás zklamali. Pokusíme se najít rezervy i v této oblasti. Přeji krásný den, Petra za tým Prďolové.cz