Reklama

• Paní na telefonu byla vstřícná.

• Trošku delší dodací doba,ale jinak spokojenost

• dobrá spolupráce

• zboží v pořádku
    • neobvykle dlouhá doba doručení i odpovědi na objednávku

Skvělá komunikace, žádný problém.

• objednání z domova

rychlé vyřízení objednávky

Špatná souhra e-schopu.

Vážený zákazník,

Ďakujeme Vám za Vašu reakciu. Ospravedlňujeme sa, aktuálne fungujeme v obmedzenom režime vrátane telefónnych čísiel.
    Prosím, kontaktujte nás emailom na [email protected] aby sme vedeli vzniknutú situáciu preveriť.

Mrzí nás vzniknutá situácia. Spravíme všetko preto, aby toto nedorozumenie ostalo ojedinelé a aby boli Vaše budúce objednávky vybavené k Vašej maximálnej spokojnosti.
    Tešíme sa na Váš ďalší nákup v našom e-shope .

V prípade otázok nás prosím kontaktujte na [email protected] .

pracovník oddelenia služieb pre zákazníkov

Jsou to skvělé pomůcky k učení nových věcí a procvičování dovedností.

rychlé dodání

prodejce ani nereaguje na urgence.

Obchod nedoporučuji. Objednano a zaplaceno téměř před 14 dny. Od té doby nic, komunikace obchodu nula a zboží zatím nepřišlo.

pracovník oddelenia služieb pre zákazníkov

Zboží nedorazilo, telefonní čísla nexistují - nedá se dovolat.

Reakce obchodu Pracovní sešity KuliFerda a jeho svět

Dobrý den. Omlouváme se za zdržení. Distribuce probíhá ze Slovenska (rovněž telefonní číslo uvedené na webu směřuje na Slovensko). Budeme se snažit, aby Vaše zásilka dorazila brzy.

• Počet dětí se u nás mění, platba je pro mě s dost velkým předstihem.

• nikdo mě zatím neinformoval, zboží nepřišlo

Již jsem Vám spala 2x a žádná odpověď.

Vážený zákazník,

ospravedlňujeme sa Vám za neskoré vybavenie objednávky a neskorú reakciu na email. Neskoré vybavenie bolo spôsobené reorganizáciou spoločnosti. Informácie o spracovaní objednávky sme Vám poslali na email.

zatím čekáme na dodání

Vážený zákazník,

ospravedlňujeme sa Vám za neskoré vybavenie objednávky. Neskoré vybavenie bolo spôsobené reorganizáciou spoločnosti.
    Vaša objednávka bude odoslaná v najbližších dňoch. O odoslaní Vás budeme informovať emailom.

pracovník oddelenia služieb pre zákazníkov

• Nedá se nikam dovolat, telefon nefunguje, zboží objednané na začátku července mi bude snad doručeno v září, velmi špatná komunikace....:-(

Reakce obchodu Pracovní sešity KuliFerda a jeho svět

Dobrý den. Zvolila jste produkt v předobjednávce, v e-shopu je několikrát popsáno, že bude produkt k dodání až v září. Sady pracovních sešitů KuliFerda nabízíme v tomto módu předobjednávek již přes 6 let. Omlouváme se, pokud jsme pro Vás tuto skutečnost dostatečně nezvýraznili. Vaše Raabe

• Zboží ještě nemam

Reakce obchodu Pracovní sešity KuliFerda a jeho svět

Dobrý den. Omlouváme se za zpoždění, v období dovolených jsou dodací lhůty o něco delší, informovali jsme o tom i v e-shopu. Děkujeme za Vaši trpělivost. Vaše Raabe

• rychlý nákup, případné vrácení bez potíží

• Rychlé dodání
    • Skvělá komunikace