Reklama

• kvalitní zboží
    • výborná domluva s obchodem
    • rychlá dodávka

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Petro, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za super hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

S ochodem jsem spokojená , objednávala jsem vícekrát vždy přišlo objednané zboží rychle a bez závad.

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Viktorie, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za opravdu hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů. Těšíme se na Vaši další objednávku :-)

• Rychlost kvalita
    • Cena

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Evo, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za hezkou doporučující recenzi.

• Za super kvalita

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Magdaleno, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za mochezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

• Rychlé dodání

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Renčo, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.

• Rychlost doručení
    • Přehledné stránky
    • Dobré ceny
    • Kvalitní materiál

Obchod proběhl v pořádku, budu zde nakupovat zase. Doporučuji řídit se dle tabulky velikostí obchodu a nekupovat velikost na kterou jsme zvyklý, oblečení pak nesedí.

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Michaelo, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za super hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů. Máte pravdu, při nákupu našich oděvů je nejlepší při volbě velikosti používat naše tabulky velikostí.
    Těšíme se na další objednávky a zdravíme, Vašek Švec 2P Servis.

• Rychlost

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den pane Tomáši, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

• Rychlost vyřízení objednávky

Reakce obchodu 2P-SERVIS

dobrý den paní Lucie, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za doporučující recenzi.

• Oceňuji rychlost dodání

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Petro, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.

• spokojnosť produktu

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Emílie, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za doporučující recenzi.

www.pp-servis.eu

• Mrzí mě,že není kamenný obchod,protože dodací lhůta je 4 týdny a takhle bych si pro obuv klidně i dojela

Komunikace byla naprosto skvělá.
    Při objednávce jsem se řídila velikostí,která byla uvedena v tabulce,bohužel
    velikost neodpovídala,ale to se může stát.
    Když jsem volala a zjišťovala podrobnosti co a jak,tak jsem byla velice překvapena vsřícností,,trpělivostí,....

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Lenko, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za super hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů. Kamenný obchod nemáme, máme možnost vyzvednout zboží na pobočce v Sušici. Přejeme Vám ať boty dobře slouží.

www.pp-servis.eu

• overal-velmi příjemný materiál, rychlé dodání
    • zatím žádné

příjemné vyřízení , rychlé a rychlé dodání

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den do Pohody, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc moc hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

Vždy ochotni poradit a pomoc.

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den vážení, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

Vše perfektní , příznivé ceny , rychlé dodání!

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Renato, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za opravdu hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.

Rychlost,spolehlivost, vstřícnost

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Jano, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

Rychlé vyřízení objednávky, doporučuji.

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Miroslavo, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za hezkou doporučující recenzi.

www.pp-servis.eu

Super nabídka halen pro lékaře

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Kláro, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

• Rychle vyřízená odjednavka vše proběhlo v pořádku, doporučuji

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Zuzano, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.

• Dodání bylo rychlé dodáno.4

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Aleno, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

• rychlost dodání

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Miroslavo, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.