Reklama

• Rychlé dodání

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den Mai, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za doporučující recenzi s plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

• Rychlé a bezproblémové dodání. V pondělí objednáno ve středu už byly doma.

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Veroniko, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

• informace o stavu mojí objednávky, rychlé odeslání zboží

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Jano, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za super hezkou doporučující recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

Ochota, rychlé jednání.

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Martino, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

• spolehlivost, rychlost, kvalita

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Věro, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

• dodání do dvou dnů
    • dobrá cena
    • velmi dobrá kvalita látky
    • zatím nic

Objednávám opakovaně.

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den Lusi, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za skvělou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

• vše v pořádku

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Evo, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.

Skvělá komunikace.

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Zdeňko, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

Vše proběhlo v pořádku.

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Anno, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za doporučující recenzi.

Rychlý a bezproblémový obchod

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Radko, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

• Dostali jsme, co jsme chtěli, ale trvalo to dost dlouho.

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den pane Zdeňku, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za doporučující recenzi. Omlouváme se za komplikace při doručování, bylo to způsobeno zpožděním na straně dopravce.

• Rychlost

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Markéto, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za za hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

• Velký výběr velikostí, kvalita, příznivé ceny, rychlé dodání

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Věro, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za opravdu moc hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

• Skvělá telefonická komunikace a rada s výběrem velikosti ,oceňuji rychlost dodání i kvalitu vybraného výrobku .

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Ivano, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za opravdu super hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

• Byla jsem spokojená s dodávkou

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Heleno, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

Dobrá spolupráce, kvalitní zboží

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Jarmilo, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

ok

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den pane Karle, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za doporučující recenzi s plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

Šaty skvělé, na léto pořídím ještě jedny. Velikost, barva, zpracování perfektní.

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Pájo, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za opravdu hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.

• Rychlost
    • Kvalita
    • Dobrá cena

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Veroniko, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za super recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

• rychlý, pohodlný nákup

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Lenko, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.